- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.741
bu adam kaç yasındaydı habıbtemsen gerekırse esınle evde problem yaşa sakın olakı dısarıya duyarma onlar oyle seytandırkı ....
Onuda gorcez evlenınce emın ol bıtarafına.....
Anladın sen onu
Allahından buldun ınsallah uzulme sen
alaala kadınlar kulübünü nerden bılıyomuşbitanem hafta son hastalandığım için aneztezi ile solunumum durabilir miş, bende olun napalım dedim girdim içeri,kimseyi korkutmak istemiyorum çok kötü değildi ama ben sinirde ağladım, iki kere yaptılar, birincide geçmedi tüplerden o acıttı biraz ikinci de geçti.asıl mesele aleti yerleştirmek o biraz acıtıyor. doktor salağı tekiydi, git kadınlar külübüne yaz acıtıp acıtmadığını dedi. bende heee yazarım dedim gıcığa. eğer kendi doktorum yapsaydı inan hiç acımayacaktı.
hayalotum guldurudun yuzumu canim yaaa...allahim senden razi olsun..en kisa zamanda bebis gondersin...yelizcgiim sanada tsk ederim destegin icin habibtem benim...eski alppin ger gelecek...en kisa zamanda sinemelarda///filmin adi ESAS OGLANLA MUCADELE...
hayalotum guldurudun yuzumu canim yaaa...allahim senden razi olsun..en kisa zamanda bebis gondersin...yelizcgiim sanada tsk ederim destegin icin habibtem benim...eski alppin ger gelecek...en kisa zamanda sinemelarda///filmin adi ESAS OGLANLA MUCADELE...
26 yasındaaa...ben yansıtmamamya calsıyorum..esımle her tartısıtıgımzda sankı hıssedıyor gelıyor...hem nasıl bır seytan bıle yanında az kalır bunun...herkesı gorecem...ve esımde gorecek kadın nasıl olunur...
selam kizlar ben geldim...sizleri de merakta birakmamak icin kardesime girmesini soyledim siteye...hepinizie cok tsk ederim..sizlerim meraklandirip uzdugum icin ozur dilerim habibtelerim..suan biraz daha iyiyim..aglmaktan gozlerim patlamis...cok cirkin oldum yine...cok ta hastayimm yataktayim tum gun..hepinizi cok eviyorum...birbiorimizi gormesekte candan ve gonulden seviyorum sizleri
sızlerı sevıyorum beee...
allahımmm allahımm habiptem geldi çok sükürr
Habipteeemmmmmmmmmmmmmmm...alppınmmmmm.... Iyi misin kusum benim yaa...
Ya yok üzmek bi yana, sen iyisin demi artık.. Insaallah düzelicek hersey..
Ağlama bak bizde ağlıyoz burda.. Bizde çirkin oluyoz senin için..
Hadi çirkin olmak şurda dursun.. Seni gerçekten çok merak ettik.. Bütün arkadaslar olarak..
Keske mevlam nasip etse de, bir araya gelebilsek..ahh allahım nerde o şans..
Ama seni gerçekten çokk seviyoruzz..hep dualarımız senin için ..
Birbirimiz görmesekte, insan burada ki gönül iletisimini bska hiçbr yerde bu kadar çok derinden bulamaz diye düsünüyorum..
Seniiii çookk seviyoruzz.. Allahım yardımcın olsun balımm.. Iyi ki varsın, iyi ki burda bizimlesin..senn bitanesinn yaaa
Kızlarr konuyu değiştirmiş oluyom ama 4 gün gecikmenin ardından bugün adet oldum ama rengi kırmızı olamadı daha:))) afedersiniz hani adet biterken koyu olur ya biraz öle geldi o kadar koyu koyu ne bu şimdi anlamadım gittidoğru düzgün adet bile olamıyoz yafff
Gecmis olsun artik sende bir daki aya kaldin canim bizim gibi son hizzz calismalara devam edecez anliyacagin .. bekle yarina canim belki yarina dogru kirmizi gelir :))
ahhh ahh ne edecez buuu kirmizilari bizz
kızlar, yinede öle kırmızılar için çok dert yanmış gibi olmayın..
kırmızı görmek bile bir bayan için büyük bi mucize diyebilirim..en azından yumurtluyorsak, her daim şansımız vardır..
onun için olanı da kaybetmemek adına, yarabbi sükür diyoruzz
Gecmis olsun artik sende bir daki aya kaldin canim bizim gibi son hizzz calismalara devam edecez anliyacagin .. bekle yarina canim belki yarina dogru kirmizi gelir :))
ahhh ahh ne edecez buuu kirmizilari bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?