Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

26 yasındaaa...ben yansıtmamamya calsıyorum..esımle her tartısıtıgımzda sankı hıssedıyor gelıyor...hem nasıl bır seytan bıle yanında az kalır bunun...herkesı gorecem...ve esımde gorecek kadın nasıl olunur...

alaala kadınlar kulübünü nerden bılıyomuş deseydın bence kknın onunden bıle gecme yasayamassın deseydınnncok gecmıs olsun canımmm rabbım tekrarrını yasatmasın

amın bıtanem hepımıze sen gul heppp
sen benı daha cok guldurdun ama vallahı oyle ....bu esas oglan benım kıstlerle bu ay gıdecek hayatımızdan

habibem benimmmmmmm, bin süpürgene yeniden...o çocuk mu alt edecek seni, biz kadınız. onu sulu götürür susuz getiririz. çekeceği var esas oğlanın elimizden, ama aşkına sakın çaktırma

Son düzenleme:

canım benım kucuk kaynımda boyleydı evlenene kadar canıma okudu delı olurdum bıde esımde askerdeydı nefret etmıstım artık hayattan

ama evlendı anam bı karı koylu oldu kafasını bıle cıkartamıyo evden ..dedım ya hanı gözü olanlarrr bunlar ıste..
sen sen ol evlenene kadar sabret sonra zaten degısır vaktı bıle kalmaz sızle ugrasmaya emın ol.aman ha benım kaynım gıbıyse evın hertarafına nazarlık tak..
benım evı bı gorsen nereye baksan mavı boncuk taaa dışş kapıdan başlıyo balkonun duvarına kadar tavsıye ederımmm

kızlar ben kaçar....öpüyommmm hepinizi..hayalotum rahim filmine gelen kadınlardiyor muşki kadınlar külübünde okuduk çok acıtıyor muş. od ordan biliyor.. neyse geçti allaha şükür... öptüm hayalotum.. alpinimmmm sende hiç üzülme bi daha insallahhhhhhhhhhhhhhh.... aminnnnnnnnnnnnnn. yasakhayali görürseniz benden selam söyleyin özledim hamişimiiii

hemmmm askımsın sevgılımmmmmmmmmmmmm hem bıtmeyen cılemsınnnnn....offf offf gelde ıcmee

canlarım ben çıkıyorum artık habıbtem bozma moralını eşinlede küs kalma konusun anlaşın oldumu bıtanemmm seni sevıyorummm

yelızım canım dualrım ablanla.rabbım meleklerını ona bagıslasın ınsallah...senınde melegını bıan once göbişine yollason rabbım
bu arada ablanın durumunu yaz meraklandırma .hergun gelmeye callıs senıde cok sevıyorumm

eeee tabıkı dıger canbonlarıda cok sevıyorummmmmmmm
herkese ıyı geceler tatlı ruyalarrrr

Allahımmm Allahımm habiptem geldi çok sükürr
HABİPTEEEMMMMMMMMMMMMMMM...ALPPINMMMMM.... iyi misin kusum benim yaa...
ya yok üzmek bi yana, sen iyisin demi artık.. insaAllah düzelicek hersey..
ağlama bak bizde ağlıyoz burda.. bizde çirkin oluyoz senin için..
hadi çirkin olmak şurda dursun.. seni gerçekten çok merak ettik.. bütün arkadaslar olarak..
keske mevlam nasip etse de, bir araya gelebilsek..ahh Allahım nerde o şans..
ama seni gerçekten çokk seviyoruzz..hep dualarımız senin için ..
birbirimiz görmesekte, insan burada ki gönül iletisimini bska hiçbr yerde bu kadar çok derinden bulamaz diye düsünüyorum..
seniiii çookk seviyoruzz.. Allahım yardımcın olsun balımm.. iyi ki varsın, iyi ki burda bizimlesin..senn bitanesinn yaaa

Son düzenleme:

umudummmmmmmmmmmmmmmmm geldım evet dayanmaqdım...hepınızı uzdum canım benım ozur dılıyorum hepınızdenn...bende sızı cok sevıyorumm..yanımda oldugunuzu ıcınde tsk edıyorum,...yanımda oldugunuzu hısstetım habıbte...sende bıtsnesın canım habıbtem benım...hersey gonlunun guzellıgı olması dılegıylee canımmmmmmm umudummmm...

Selam kizlar ben geldim nbr?...
Biraz gecmisi okudum ALPPIN gelmissss Insallah esinle arani en kisa zamanda düzeltirsin ama yuzun hep gülsün insallah..

Kızlarr konuyu değiştirmiş oluyom ama 4 gün gecikmenin ardından bugün adet oldum ama rengi kırmızı olamadı daha:))) afedersiniz hani adet biterken koyu olur ya biraz öle geldi o kadar koyu koyu ne bu şimdi anlamadım gitti doğru düzgün adet bile olamıyoz yafff

Gecmis olsun artik sende bir daki aya kaldin canim bizim gibi son hizzz calismalara devam edecez anliyacagin .. bekle yarina canim belki yarina dogru kirmizi gelir :))

ahhh ahh ne edecez buuu kirmizilari bizz

Gecmis olsun artik sende bir daki aya kaldin canim bizim gibi son hizzz calismalara devam edecez anliyacagin .. bekle yarina canim belki yarina dogru kirmizi gelir :))

kızlar, yinede öle kırmızılar için çok dert yanmış gibi olmayın..
kırmızı görmek bile bir bayan için büyük bi mucize diyebilirim..en azından yumurtluyorsak, her daim şansımız vardır..
onun için olanı da kaybetmemek adına, yarabbi sükür diyoruzz

haklisin canim sukur bunu herzaman diyorum ben de ... erken kesinlen genclerimiz bile var duyuluyor .. allahima sukur her zaman sukur onemli dedigin gibi mucize

gelsin de olsun bitsinn aa amma naz yaptılar bu kırmızılar bu ayy:):) evet bitsin çalışmalara devam ama bu ay şehir dışı olayları falan varr devam edemezsem üzülücem hihihihihii ayde bakalım umutlatt bi daha ki ay aa elbet şu bebişşş o rahmeee yerleşecekkk

kızlar sizlerin bat ları ne zamandı :26:
aslında hepimizin bat ını yazsak, birbirimizi daha iyi takip etmis oluruz ne dersiniz
yasağım gelmedi mi bu arada :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…