Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayne canım yaa ne büyük bi nimett bu kırmızılar bu ay geciktiii olsun diye dua edip durdum (tabi bebiş olmadığını bildiğim için olsund abitsin diye)... yumurtlamaya devamm işlere devamm:):):)

Aynen bu ay biraz naza cekmis senin ki.. insallah rahme yerlesecek bir daki aya bir daki aya umutluyuz

kızlar sizlerin bat ları ne zamandı :26:
aslında hepimizin bat ını yazsak, birbirimizi daha iyi takip etmis oluruz ne dersiniz
yasağım gelmedi mi bu arada :44:

Aynen canim katiliyorum sana, bi liste yapilsa herkes yazsa.. dur ben hesaplamam lazim bakmadim battim ne zaman diye

ne zaman yumurtluyon pekii hihih:) biliyon mu zamanını canımm
Haydii kızzllarr hepp beraber yumurtlayıppp inşallah adet olmuyoruzz

Hehe buyuk ihtimalle 28 aralikta yumurtalamam ama ovulasyon testi aldim 24 den ihtibaren basliyacam calismalara.. benim yumurtlamam 16 ci gun tahminim...

benimkide kızzzzzzz 9la 10 arası hadi hayırlısı

canim benim ki 10 ile 11 arasi insallah hic birimizin kirmizilari gelmezde hamis oluruz insallah...

uffff onca uğrastımm, yazdım ama site aynı sayfada çok durunca çıkıs yapıyo kendilğinden, tam gönderee bastımm.. ama sifre yaz dedi
uff bıktım yaww simdi nasıl yazıcam onca seyi

Kızlar düsündüm ki, herkes BAT ını söylesin ki, herkes birbirini daha kolay takip edebilir..
bu arada topiğimizin sahibinin vakit olamıyor çok fazla bizlerin gibi .. o yüzden böyle bir takip çalısması içinde olalım diyorum..
adlarını hatırladıklarımı yazıyorum, arada atladığım olduysa, söylesin hemen ekliyelim
o yüzden topiği ele geçirmis bulunmaktayım.. bu bir virüs olabilir, gecenin bu vaktinde
neyse, önce topiğimizin nadide çiçeğinden baslıyalım..

medd_cezir..............BAT TARİHİ ? :44:
hayalot ................... BAT TARİHİ ?:44:
ALPPIN ...................... BAT TARİHİ ?:44:
Umut81 ........26-27-28-Aralık........... ÇALISMA GÜNLERİ :
yeliz1115 ......................BAT TARİHİ ?:44:
k_bis ..........13 Aralık.................. BEKLEMEDE ?:44:
sueda28 ....................BAT TARİHİ ?:44:
katre1989 ......................BAT TARİHİ ?:44:
kln ...............9-10 Ocak................ÇALISMA GÜNLERİ
gurbetkiz ........10-11 Ocak.............ÇALISMA GÜNLERİ
keser84 ................... BAT TARİHİ ?:44:
selenclk ...................BAT TARİHİ ?:44:
Hayalim4141 .............. BAT TARİHİ ?:44:
layla93 ................... BAT TARİHİ ?:44:
twettytgb .............. BAT TARİHİ ?:44:
gumus19 ................. BAT TARİHİ ?:44:

VEE TEBRİKLERRR DİYORUZZ !
yasakhayal .............
Bebekim83...............

Son düzenleme:
birdakine kopyala canimmmm.....ama bence hic cikis yapmiyor nedenseee

ya kuzum bned öyle yaptım.. smdikined kopyaladım..
ama çıkış şöyle oluyor, hani giris yaparken, küçcük kutucuga tıklamıyorum bazen unutuyorum, tıklayınca çıkıs yapmıyır.
yoksa belil bi süre sonra kendilğginden çıkıs yapıyor..
ama neyse ki yaptım yine

canim benim kinide yazsaydin 10-11 ocak diye

yazdım cnm..e artık bana müsade, yarın grsmek üzere .. tatlı rüyalar, tatlı bebisli geceler

..Canım ben adet oldum bugünnn sonunda:):) 28. günümm hımm bi daha ki bat ım 13 ocak

yazdım cnm..e artık bana müsade, yarın grsmek üzere .. tatlı rüyalar, tatlı bebisli geceler

Sagol canim benim .. bende kocisle yatacamda 2 saatir telefonda konusur arkadasin suratinada kapatamiyor... bizim calismada yatti bu gidisleeee. bende dayanamiyorum yatacam.. zatn halsizim hastayim hala... öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…