- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.101
hg canım valla kime yerinde durmuyoselam kızlar :124: bu arada :124: ben de gelmis bulunmaktayım.. :124:
ee nerde bu kızçeler.. :124: hepsi çil yavrusu gibi dağılmıs.. :124:
tam da ben ütüleriminbirazını yapıp gelmiskene
kızıyorum tabi, sırf senin iyiliğin için
insan biraz abla sözü dinler dime
yumurtlama tabiki için, eğer yumurtalarının kalitesinde yada yumurtlama sorunları ile ilgili, sana birde incir kürünü tavsiye ederimm . de .
smdi sen bunun için de bir sürü arastırma yapıp, herkesin tmm kullan demesini beklersin ..
tabiki seni dinlicemm hatta bana böyle kızmanada hoşuma gidio allah allaaaaaaaah..bu arada incir kürü yumurtaları büyütüomş biliorm ama zaten klomen büyütüodur...geçen ay 4 yumurtam olmuştu ama çokk olmas marifet değilmiş.aslında biliomsn bende hiç sorun yokmş.kociştede yok...takdiri ilahii
hg canım valla kime yerinde durmuyo
tabiki seni dinlicemm hatta bana böyle kızmanada hoşuma gidio allah allaaaaaaaah..bu arada incir kürü yumurtaları büyütüomş biliorm ama zaten klomen büyütüodur...geçen ay 4 yumurtam olmuştu ama çokk olmas marifet değilmiş.aslında biliomsn bende hiç sorun yokmş.kociştede yok...takdiri ilahii
dinle tabi, bir bilene sormak lazım derler.. bazı islerde .. (bnde çok biliyom ya,kelin ilacı misali:)
bu arada incir kürü yumurtaları büyütüomş biliorm ama zaten klomen büyütüodur-----> yazmışın ya,
bi topikte görmüstüm, bu klomeni kullanan bir kisi yazmıstı..
yumurta takibim yapılırken, klomeni kullanıyordum, kontrole gititğmide dktorum yumurtaların olması gerektiği kadar neden büyümedi ki fln demis o esnada..derken bu incir kürünü de o arada kullanmıs..ve sonraki kontrole gititğinde, dktoru aa yumurtaların büyümeye baslamıs..geç etki etti heraled fln demis..kız anlatıyodu iste.. dktor bilmiyo ki incir kürünü kullandığımdan da etkisi oldu...
gerçi bu herkeste aynı olucak diye değilde, hani tedbir amaçlı aklında olsun diye dedim cnm.
evt dktorlaar göre çok yumurtadan ziyade, 1-2 olsun ama gellismis ve kaliteli olsun isterler hep..
ama bu her zaman için ne kadar etkili olur bilemiyom tabi..
o zaman masaAllah diyelim tatlım, Rabbim insaAllah sonucunuzu hayırlı zamanda verir ..
hg şekerim geçmişe takılınca insan bugünü unutuyogeçmişi okuyayım dedim ama biraz okuyunca kendimi alamayacağıma karar verdim ve bugüne döndüümmmmmm
nasılsınız canımın içleriiiiiiiiii, ayyyy umudummmmm yaptığın bu listeye bayıldım kuzuuuummmmmmmmmmmmmmmm hay aklını seveyim ben seniinnnn
gamyoncuma oy verdim geldim
gamyomcummmmm komsu topiktenn...cok tatli bir bayannnn bende coktandir taniyorummm
biz daha bu gün tanistik hemende kaynastik
gerçektende öyle vallahi desteklıyorummm
aslında canbonum hayaletcasper yapıcaktım varmışş
sonram hayalkalsın dedım
sonuna et ekledım oda olmadı bende ottan farkın yok nasıl bı sıtesın dedımbı bakarım kabul etti
gamyoncu burdaysan :13:BAT ını alim, yada bi yerde okumustum, 31 Aralık sanırım, kopye çektim ahada
valal gamyoncuyu ilk ben kesfetmistim..bi topikte.. aldım götürdüm senin o komsu topik dediğin yere..
bi buraya getirmemişim.. :26:önceden burayada gel deseymişim..epey bi zaman geliyor olacaktıı
rabbim bu listeyi hazırlayana okuyana yazılı olana hepimize nasip etsin inşaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
hsb cnm nassın bakimdurdururuz bea, bi gelsinler çıkamıyolar sonrada
iyiyim şükür canım sizleri görünce daha iyi oluyorumdinle tabi, bir bilene sormak lazım derler.. bazı islerde .. (bnde çok biliyom ya,kelin ilacı misali:)
bu arada incir kürü yumurtaları büyütüomş biliorm ama zaten klomen büyütüodur-----> yazmışın ya,
yumurta takibim yapılırken, klomeni kullanıyordum, kontrole gititğmide dktorum yumurtaların olması gerektiği kadar neden büyümedi ki fln demis o esnada..derken bu incir kürünü de o arada kullanmıs..ve sonraki kontrole gititğinde, dktoru aa yumurtaların büyümeye baslamıs..geç etki etti heraled fln demis..kız anlatıyodu iste.. dktor bilmiyo ki incir kürünü kullandığımdan da etkisi oldu...
gerçi bu herkeste aynı olucak diye değilde, hani tedbir amaçlı aklında olsun diye dedim cnm.
evt dktorlaar göre çok yumurtadan ziyade, 1-2 olsun ama gellismis ve kaliteli olsun isterler hep..
o zaman masaAllah diyelim tatlım, Rabbim insaAllah sonucunuzu hayırlı zamanda verir ..sen nasılsın
hg şekerim geçmişe takılınca insan bugünü unutuyo
rabbim bu listeyi hazırlayana okuyana yazılı olana hepimize nasip etsin inşaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
hsb cnm nassın bakimdurdururuz bea, bi gelsinler çıkamıyolar sonrada
dinle tabi, bir bilene sormak lazım derler.. bazı islerde .. (bnde çok biliyom ya,kelin ilacı misali:)
o zaman masaAllah diyelim tatlım, Rabbim insaAllah sonucunuzu hayırlı zamanda verir ..
zaten 2 güne doktora gitcem.amann stres yapmmiim diorm olmuo ..şaşdım..kaldım.rabbim hepimizin yardımcısı olsn
bu arada akıl akıldan üstündür her daim.
geçmişi okuyayım dedim ama biraz okuyunca kendimi alamayacağıma karar verdim ve bugüne döndüümmmmmm
nasılsınız canımın içleriiiiiiiiii, ayyyy umudummmmm yaptığın bu listeye bayıldım kuzuuuummmmmmmmmmmmmmmm hay aklını seveyim ben seniinnnn
iyiyim canım saol sen nasılsın bakalımhoşbulduk tattlım, aynen öyle wallaaa kendimi alamıyorum okumaktan
naber nasılsın kuzum
ALLAH iyiliğini versinn gıııımedd_cezirimm hsgeldin bitanemmmnasılsın bakimm
cnm geçmiste nerde kaldın, hangi konuda, biz sana özet geçekk sen yorulma
biliyoruz senin ne kadar yoğun bi kadın olduğunu, bu yoğunluğunun arasında birde böyle listeyle uğrastırmak istemedim senii
hani önüne geçmis gibi olduysam, topiğin sahibi olaraktan, affet kuzumm
bu arada aklımı sev bakim, nasıl sevecen göster bekliooommmmm
kızlar verdiğiniz oylar için hepinize teşekkür ediyorumm
(umudum seni görmedim ama)
gamyoncum bende vermiştim varmı orda:26::26:kızlar verdiğiniz oylar için hepinize teşekkür ediyorumm
(umudum seni görmedim ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?