Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

zaten 2 güne doktora gitcem.amann stres yapmmiim diorm olmuo ..şaşdım..kaldım.rabbim hepimizin yardımcısı olsn

bu arada akıl akıldan üstündür her daim.

hadi bakalım, hayırlısınla haber verirsin bizlere..
stres yapmamaya çalıs .. çık gez evde durma, evde durmak insanı daha kötü yapabiliyo..
meselaa havalar iyiyse orada, yürüyüş olsun diye çık yürüyüs yap..
olmadı vitrin gez ölesine bak..nebilim böyle seyler insanı motive ediyo

Anam umudum bugün daha bii enjilisin yazılarına kopuyorumALLAHIM gönlüne göre versin bizleri güldürdün RABBİMDE seni güldürsün

offf evde iğrenç haklısın.ama hava çok fena .....vede çokk yanlızımm.ondan psikolojik manyagım ya ben ......

deli dolu kuzum benimmmm, yerim ben seni
kuzum bu topik hepimizin ya olur mu öyle şey.. Aksine yaptığın şey beni çook mutlu etti
bu arada benim batım 12 ocak hadi beni de ekleee RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ

Anam umudum bugün daha bii enjilisin yazılarına kopuyorumALLAHIM gönlüne göre versin bizleri güldürdün RABBİMDE seni güldürsün

ahh hep böyle olabilsem de sizleri de enerjik yapabilsemm..

yoksa :
ben yorgun, takas-tukas, kırık-çıkık, kalbi kırık ......

bu sekilde sizleri de çok fena etkiliyorum, bu da hep adet zamanlarım olabiliyo..
hele ki son 2 ay ki ""tamam oldu görmücem artık"" dediğim anda gelen adetlerimde ..neler yasadım bi ben biliyorum..

amin cnm insaALlah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, benim kadar beklemezsiniz insaAllahh..

Son düzenleme:
yanlızım herkes kendi memleketinde ailem kardeşlarim kaynanam benimde eşim tayinci her yer gurbet anlicann.geziorz
ahh canımmm:26:benim kardeşlerimde öle ikisi şehir şehir geziyolarALLAH yardımcın olsun canım gurbet zor napacaksın canım eşin nerde sen orda

yanlızım herkes kendi memleketinde ailem kardeşlarim kaynanam benimde eşim tayinci her yer gurbet anlicann.geziorz

Çok zor be kuzum, bizde gurbetteyiz kimsemiz yok burda... Eşim ve ben birbirimizin herşeyiyiyz işte
bazen çok zoruma gidiyo,Rabbim gurbettekilerin yardımcısı olsun ya

canım benim sen kırık çıkık takas felan deilsin sen güçlüsün DUAlarım hep seninle canım RABBİM muradını tez vakit versin inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…