- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.121
zaten 2 güne doktora gitcem.amann stres yapmmiim diorm olmuo ..şaşdım..kaldım.rabbim hepimizin yardımcısı olsn
bu arada akıl akıldan üstündür her daim.
Anam umudum bugün daha bii enjilisin yazılarına kopuyorumya cnm, bi liste hazırlama pesine düstük, elimi çekebilirsem, sanada oy vericem insaAllah..
ee bu oylar sonunda bizlere yol, su elektrk, yapıcan mıı, neler vaadediyon..
kuru kuruya mı oy vericess
verim kuzum saka yapıyorum tabikide, nasıl vericem..
gamyoncum bende vermiştim varmı orda:26::26:
hadi bakalım, hayırlısınla haber verirsin bizlere..
stres yapmamaya çalıs .. çık gez evde durma, evde durmak insanı daha kötü yapabiliyo..
meselaa havalar iyiyse orada, yürüyüş olsun diye çık yürüyüs yap..
olmadı vitrin gez ölesine bak..nebilim böyle seyler insanı motive ediyo
var bitanem çok teşkkürlertopiğe toplu yazdım diye tek tek teşekkür etmedim yanlış anlamadın umarım
neden yanlızsın canım ailen felan yada kardeşin yokmu:26:yakınında:26:offf evde iğrenç haklısın.ama hava çok fena .....vede çokk yanlızımm.ondan psikolojik manyagım ya ben ......
medd_cezirimm hsgeldin bitanemmmnasılsın bakimm
cnm geçmiste nerde kaldın, hangi konuda, biz sana özet geçekk sen yorulma
biliyoruz senin ne kadar yoğun bi kadın olduğunu, bu yoğunluğunun arasında birde böyle listeyle uğrastırmak istemedim senii
hani önüne geçmis gibi olduysam, topiğin sahibi olaraktan, affet kuzumm
bu arada aklımı sev bakim, nasıl sevecen göster bekliooommmmm
sanada i geceler canım
neden yanlızsın canım ailen felan yada kardeşin yokmu:26:yakınında:26:
Anam umudum bugün daha bii enjilisin yazılarına kopuyorumALLAHIM gönlüne göre versin bizleri güldürdün RABBİMDE seni güldürsün
ahh canımmm:26:benim kardeşlerimde öle ikisi şehir şehir geziyolaryanlızım herkes kendi memleketinde ailem kardeşlarim kaynanam benimde eşim tayinci her yer gurbet anlicann.geziorz
slm kln ne zamandır istiyorsunuz bebek, benim 7. ayım
ahh canımmm:26:benim kardeşlerimde öle ikisi şehir şehir geziyolarALLAH yardımcın olsun canım gurbet zor napacaksın canım eşin nerde sen orda
yanlızım herkes kendi memleketinde ailem kardeşlarim kaynanam benimde eşim tayinci her yer gurbet anlicann.geziorz
canım benim sen kırık çıkık takas felan deilsin sen güçlüsünahh hep böyle olabilsem de sizleri de enerjik yapabilsemm..
yoksa :
ben yorgun, takas-tukas, kırık-çıkık, kalbi kırık ......
bu sekilde sizleri de çok fena etkiliyorum, bu da hep adet zamanlarım olabiliyo..
hele ki son 2 ay ki ""tamam oldu görmücem artık"" dediğim anda gelen adetlerimde ..neler yasadım bi ben biliyorum..
amin cnm insaALlah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, benim kadar beklemezsiniz insaAllahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?