- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.141
Çok zor be kuzum, bizde gurbetteyiz kimsemiz yok burda... Eşim ve ben birbirimizin herşeyiyiyz işte
bazen çok zoruma gidiyo,Rabbim gurbettekilerin yardımcısı olsun ya
offf evde iğrenç haklısın.ama hava çok fena .....vede çokk yanlızımm.ondan psikolojik manyagım ya ben ......
yok tatlım anlamadım merak ettim ismim çıkmışmı die
haklısın canım RABBİM sağlık versin napacaksın gene seslerini duyyosun öle düşün tatlım biz burda ne kadar olursa artık hep yanında oluruzinan şurda konuştuklarımı onlara anlatamıorm..uzak çok fena.anne varya o yoksa yakınında hayat boşmuş
evt biliyorum.. ev iğrençtir bunu en iyi bilenlerdenim bende.. bizde tayinciyiz,. o yüzden ..iyi bilirim..
bizim burası da öyle küçük bi yer.. çok gezilcek bi yeri yok.. o yüzden bnde çok bunalıyorum ..
böyel bir durumda insan kendini çok yanlız hissedebiliyo, seni çok iyi anlıyorum .
arada bir piskopata bağlamayalım da napalım baska biz senle
Rabbim insaAllah bu sıkıntılarımızın mükafatini bizlere en yi sekilde taddırır ..aminn..
selenclk.. adın çıktı kuzum merak etme
hg tatlım naptın sen yaacanbonlarım ben anca gelebıldım:26:
su bidonunu kaldırdım sanki kasıklarımda bişey aşagıya düşüyomuş gibi oldu ama yattım şuan hafıf agrım var.acaba rahım düşmesi falan dıyolar ya böyle bıseymıdır:26:
ben de ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, bir de jel verdi doktorum progestoron içerikli. eşimin de benim de sorunu yok; ama hala beklemedeyiz biz de.
ahh hep böyle olabilsem de sizleri de enerjik yapabilsemm..
yoksa :
ben yorgun, takas-tukas, kırık-çıkık, kalbi kırık ......
bu sekilde sizleri de çok fena etkiliyorum, bu da hep adet zamanlarım olabiliyo..
hele ki son 2 ay ki ""tamam oldu görmücem artık"" dediğim anda gelen adetlerimde ..neler yasadım bi ben biliyorum..
amin cnm insaALlah, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, benim kadar beklemezsiniz insaAllahh..
canbonlarım ben anca gelebıldım:26:
su bidonunu kaldırdım sanki kasıklarımda bişey aşagıya düşüyomuş gibi oldu ama yattım şuan hafıf agrım var.acaba rahım düşmesi falan dıyolar ya böyle bıseymıdır:26:
bitanem biz iyi günde de kötü günde de birbirimizin yanındayız kuzummmmmm sizi etkiliyorum da ne demek şimdi bitanem
canbonlarım ben anca gelebıldım:26:
hani son iki adetimde, çok kötü oldum ya, yazdığım yazılardan dolayı demek istedim
deli dolu kuzum benimmmm, yerim ben seni
kuzum bu topik hepimizin ya olur mu öyle şey.. Aksine yaptığın şey beni çook mutlu etti
bu arada benim batım 12 ocak hadi beni de ekleeeRABBİM HEPİMİZE HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ
kızlar verdiğiniz oylar için hepinize teşekkür ediyorumm
(umudum seni görmedim ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?