Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tabi kontrole gittikten sonra oldm.4tane yumurta m vardı ama olmadı..23ml iyi bildiğim kadarı ile inşallah tutar.

çıtırlarım ben çıkıyorum hepinize ALLAH rahatlık versinnuff yarına birsürü iş beni bekliyo biz bu kadınların çilesii ev işlerinezaman biter die düşünüyorum amaaaaa.....

hg tatlım naptın sen yaaneden agır kaldırıyosun hemde bu aylarda:26::26:

bi rahat dur kuzumm yaaaaaaaaaaa

bitanem neden ağır kaldırıyosun kuzumm yaa eşin nerdeydi sen bidon kaldırırken... Dikkat etmek lazım böyle şeylere bitanemm,Allah korusun

ya ben yerimde oturamamki bişey yapmadan tek oturduğum yer kk işte
kuzum bayadır kaldırmıyodum aslında alışmışım bişeyleri yapmaya birden boşluğuma geldi kaldırdıgım gıbı sankı bısey dustu bacaklarımın arsına hıssettım sonrada agrıdan geberdimmmama şimdi bişeyim yok :26::26:

bu arada umudumm listeye pek yakışmışım yaen çılgın yine benımkı olmuşteşekkür ederimmm

Aman guzelim ne yaptin sen agir sey ne tasin, birde batina az kalmisken.. dikkat et canim

çıtırlarım ben çıkıyorum hepinize ALLAH rahatlık versinnuff yarına birsürü iş beni bekliyo biz bu kadınların çilesii ev işlerinezaman biter die düşünüyorum amaaaaa.....

Gule gule canim bizim kaderimiz boyle hehehe asla bitmez aci haberi ben soyluyum olesiye denk boyle devam edecek ev cilesi..

selam hatunlarrr...ne kaynatmissiniz bu kadar bensizz
hg canım ben kaçtım
Aman guzelim ne yaptin sen agir sey ne tasin, birde batina az kalmisken.. dikkat et canim

Gule gule canim bizim kaderimiz boyle hehehe asla bitmez aci haberi ben soyluyum olesiye denk boyle devam edecek ev cilesi..
saol canım dost acı sölermişgrşz

canım benim sen kırık çıkık takas felan deilsin sen güçlüsün DUAlarım hep seninle canım RABBİM muradını tez vakit versin inş

ahh kuzum. dısı seni yakar içi beni...
yinede saolasın desteğin için ..
amin cnmm.. hepimize insaAllah, dualarımda sizlerde varsınızz

ben aranıza yeni katıldım da hamile misin hayalot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…