- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.161
çocuk yok, umarım en kısa zamanda olur :) jel progesteron hormonunu destekliyormuş, o da hamile kalmak için gerekli bir hormonmuş. ben de yeni duydum, umarım işe yarar da size de öneririm. yalnız senin çatlatma iğneni kontrolden sonra mı yaptılar. benim yumurtam 23 ml.miş,ertesi gün iğne oldum.
çıtırlarım ben çıkıyorum hepinize ALLAH rahatlık versinnuff yarına birsürü iş beni bekliyo biz bu kadınların çilesii ev işleri nezaman biter die düşünüyorum amaaaaa.....
hg tatlım naptın sen yaaneden agır kaldırıyosun hemde bu aylarda:26::26:
bi rahat dur kuzumm yaaaaaaaaaaa
bitanem neden ağır kaldırıyosun kuzumm yaaeşin nerdeydi sen bidon kaldırırken... Dikkat etmek lazım böyle şeylere bitanemm,Allah korusun
saol canımallah hem kolaylık hem rahatlık versin şekerimmmmm
canbonlarım ben anca gelebıldım:26:
su bidonunu kaldırdım sanki kasıklarımda bişey aşagıya düşüyomuş gibi oldu ama yattım şuan hafıf agrım var.acaba rahım düşmesi falan dıyolar ya böyle bıseymıdır:26:
çıtırlarım ben çıkıyorum hepinize ALLAH rahatlık versinnuff yarına birsürü iş beni bekliyo biz bu kadınların çilesii ev işleri nezaman biter die düşünüyorum amaaaaa.....
selam hatunlarrr...ne kaynatmissiniz bu kadar bensizz
Aman guzelim ne yaptin sen agir sey ne tasin, birde batina az kalmisken.. dikkat et canim
Gule gule canim bizim kaderimiz boyle hehehe asla bitmez aci haberi ben soyluyum olesiye denk boyle devam edecek ev cilesi..
hg canımselam hatunlarrr...ne kaynatmissiniz bu kadar bensizz
saol canım dost acı sölermişAman guzelim ne yaptin sen agir sey ne tasin, birde batina az kalmisken.. dikkat et canim
Gule gule canim bizim kaderimiz boyle hehehe asla bitmez aci haberi ben soyluyum olesiye denk boyle devam edecek ev cilesi..
inan şurda konuştuklarımı onlara anlatamıorm..uzak çok fena.anne varya o yoksa yakınında hayat boşmuş
selam canim .. Havadan sudan iste kaynatmislarsenden naber??
canbonlarım sizler nabıyonuzmeddcezırım nasılsın bıtanem
canım benim sen kırık çıkık takas felan deilsin sen güçlüsünDUAlarım hep seninle canım RABBİM muradını tez vakit versin inş
ya ben yerimde oturamamki bişey yapmadan tek oturduğum yer kk işte
kuzum bayadır kaldırmıyodum aslında alışmışım bişeyleri yapmaya birden boşluğuma geldi kaldırdıgım gıbı sankı bısey dustu bacaklarımın arsına hıssettım sonrada agrıdan geberdimmmama şimdi bişeyim yok :26::26:
bu arada umudumm listeye pek yakışmışım yaen çılgın yine benımkı olmuş teşekkür ederimmm
tamam ediyodumda aslında birden oluverdı işte
hg canımben kaçtım
saol canım dost acı sölermişgrşz
iyi o;maya calisiyorummm gurbetkiz habibtemmm...
selam hatunlarrr...ne kaynatmissiniz bu kadar bensizz
iyiyim ben de kuzum, çok geçmiş olsun sana dikkat et bebeğimmmm
ben de netten bakınıyodum yaa şu preseed nasıl bişe alsam mı kafam karıştıııı :44:
ben aranıza yeni katıldım da hamile misin hayalot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?