- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.181
canbonlarım ben anca gelebıldım:26:
su bidonunu kaldırdım sanki kasıklarımda bişey aşagıya düşüyomuş gibi oldu ama yattım şuan hafıf agrım var.acaba rahım düşmesi falan dıyolar ya böyle bıseymıdır:26:
aman burası büyükte ne oluo kış soguk trafik evde kalmaya ii bi neden valla.
hayalotum hsg kuzumm
ah be bitanem. ne kaldırırsınn böyle zamandaa.. niye dikkat etmiyosun.. :26:
nyes sen smdi bunu kafaya takmamaya bak, bol bol dua et kuzum, bu gece yatıp uyuyunca insaAllah biseyin kalmayacak
ah kuzum yinede sükret..
bizim burası dağ bası..küçük bi yer,,az bi dolasmaya çıksan göze batarsın..
hem dolassan dolassan nereyi gezcen bisey yok ..ilçeye 10km uzaklıkta..dolmus bile yok..
smdi dicek ki sen nasıl bi yerde oturuyosun.. gör işte ..
neyse..
öle olsa da, giyinir çıkardım ben yinede..
soğuk bile olsa hava almak gibisi yok..
selam hatunlarrr...ne kaynatmissiniz bu kadar bensizz
bitanem ben onu doktor sıtesıne sormustum
almana gerek yok demıstı
ya ben yerimde oturamamki bişey yapmadan tek oturduğum yer kk işte
kuzum bayadır kaldırmıyodum aslında alışmışım bişeyleri yapmaya birden boşluğuma geldi kaldırdıgım gıbı sankı bısey dustu bacaklarımın arsına hıssettım sonrada agrıdan geberdimmmama şimdi bişeyim yok :26::26:
bu arada umudumm listeye pek yakışmışım yaen çılgın yine benımkı olmuş teşekkür ederimmm
yok canım nerdeeekızçem ben hamıle olsam yerimden kalkmam valla zaten zor yakalamışım ama yokk bişeyy bebış yerıne kistlerim var
bu arada hoşgeldın canım
evet saat 1:15...gelmedi daha...yemek yedinmi neyin var bile sormadi...kendi bilir...eger annemin hatri varsa...annem icin hala gozyasi dokuyorsaa bunlari yapmazdi bunu gectim...sevseydi bu kadar uzatmazdi...saglik olsun..allahimdan sabirdan baska birsey istemiyorum..bana guc versin..bazen sacmalsapan dusuncelerim luyor..esimden once babam ve kardeslerim geliyor o yuzden vazgeciyorum...
Ne bileyim kuzummm naaapıcağımı şaşırdım yine , offfffff
annee yoksaa hayat bomboss..keske uzagimda olsaydi varligi bile yeterdi bana,..suan herkesten cok anneme ihtiyacim var...esimle aram ayni degisen birsey yok kizlar...inceldigi yerden koparsa kopsun...yine tekim yalnizim...abim mesaj atiyor konusuyoruz iste...ailemi cok seviyorumm en buyuk destekcimm onlar...kim bur evliligi bozmak istiyorsaa allah ona mutlulugu haram etsin ...
evet saat 1:15...gelmedi daha...yemek yedinmi neyin var bile sormadi...kendi bilir...eger annemin hatri varsa...annem icin hala gozyasi dokuyorsaa bunlari yapmazdi bunu gectim...sevseydi bu kadar uzatmazdi...saglik olsun..allahimdan sabirdan baska birsey istemiyorum..bana guc versin..bazen sacmalsapan dusuncelerim luyor..esimden once babam ve kardeslerim geliyor o yuzden vazgeciyorum...
meddcezırım ben sormustum bu jeli.demiştiki eger sperm sayısı normal ise gerek yok demişti bana .hatta bana aşılamaya falan geçtiğimi sormuştu yok demiştim tüp bebek için davet etmişti :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?