Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum hsg kuzumm
ah be bitanem. ne kaldırırsınn böyle zamandaa.. niye dikkat etmiyosun.. :26:
nyes sen smdi bunu kafaya takmamaya bak, bol bol dua et kuzum, bu gece yatıp uyuyunca insaAllah biseyin kalmayacak

annee yoksaa hayat bomboss..keske uzagimda olsaydi varligi bile yeterdi bana,..suan herkesten cok anneme ihtiyacim var...esimle aram ayni degisen birsey yok kizlar...inceldigi yerden koparsa kopsun...yine tekim yalnizim...abim mesaj atiyor konusuyoruz iste...ailemi cok seviyorumm en buyuk destekcimm onlar...kim bur evliligi bozmak istiyorsaa allah ona mutlulugu haram etsin ...

aman burası büyükte ne oluo kış soguk trafik evde kalmaya ii bi neden valla.

ah kuzum yinede sükret..
bizim burası dağ bası..küçük bi yer,,az bi dolasmaya çıksan göze batarsın..
hem dolassan dolassan nereyi gezcen bisey yok ..ilçeye 10km uzaklıkta..dolmus bile yok..
smdi dicek ki sen nasıl bi yerde oturuyosun.. gör işte ..
neyse..
öle olsa da, giyinir çıkardım ben yinede..
soğuk bile olsa hava almak gibisi yok..

hayalotum hsg kuzumm
ah be bitanem. ne kaldırırsınn böyle zamandaa.. niye dikkat etmiyosun.. :26:
nyes sen smdi bunu kafaya takmamaya bak, bol bol dua et kuzum, bu gece yatıp uyuyunca insaAllah biseyin kalmayacak

inşallah bitanemya zaten düşecek bi kistlerim var sanırsam:44:yok hani 1000de bir doğum kontrolle hamıle kalma piyangosu banada vurduysa bilemem

canlarım geçmişi bitek beğenebıldım alıntı yapamadım kimler cıktı takıpte edemedım
çıkan canbonlarım ıyıgeceler

allpınım ya daha gelmedımı kı eve sızın orda saat 1bucuga gelıyo sımdı dıme:26:

nerdesin canımmm

evt evt bencede çok yakıstın kuzum..
çalıs hayalot çalısss ... nasılım ama
rica ederm balım

evet saat 1:15...gelmedi daha...yemek yedinmi neyin var bile sormadi...kendi bilir...eger annemin hatri varsa...annem icin hala gozyasi dokuyorsaa bunlari yapmazdi bunu gectim...sevseydi bu kadar uzatmazdi...saglik olsun..allahimdan sabirdan baska birsey istemiyorum..bana guc versin..bazen sacmalsapan dusuncelerim luyor..esimden once babam ve kardeslerim geliyor o yuzden vazgeciyorum...

Canım o saçmasapan şeyler sakın aklına gelmesin, bak Allaha şükür baban hayatta kardeşlerin var... Onlar için ve herşeyden öenmlisi kendin için dik durmalısın, sen elinden geleni yap gerisini Rabbime havale et.. Allah kimsenin yanına bırakmaz

ah kuzum bee.. bazen etrafımda her kim varsa, bnde öyle kimseyi göresim gelmiyor..
hele annemden snra en yakınım dediklerimi bile varlığı beni tatmin etmemeye basladı..
Rabbim yardımızı olsun..
İnsallah kuzum en yakın zamanda hayırlısınla taslar yerine oturacaktır Rabbimin izniyle..
kimsenin ahı kimsede kalmaz kuzum...sen demesen bile Rabbim görüyor.. ki , huzur bozmak isteyenin huzuru bozulur ..
ağlama kusumm senn

habıbtem o sacma sapan seylerı aklından cıkar bı an once.sabret bıraz sen ustesınden geleceksın ınanıyorum ben.üzülme sadece bıraz zamana ihtiyacın var bak cok degerlı bır aılen var elbettekı ıstemıyorsan hayat senın hayatın ama savasmalıyız su hayatta bukadar kolay vazgecemeyız.oyuzden sonuna kadar savasıcaz tamammı

meddcezırım ben sormustum bu jeli.demiştiki eger sperm sayısı normal ise gerek yok demişti bana .hatta bana aşılamaya falan geçtiğimi sormuştu yok demiştim tüp bebek için davet etmişti :26:

Eşim de güven olmaz neticede kimyasal bişe diyo, nete de güvenmiyo sahte falan olur diyo.. Almıcaz yani ama aklım da kalmadı değil hanii

bitanem, iyi ki ailen var sana destekçi. baban kardesin, abin.. onların da bu desteğiyle, sen daha dik duracan esinin karsısında..
smdi sen üzgün olduğu için, saçma sapan dediğin düsüncelerin olabilir, insaAllah bunları da zamanla atlatacan kuzum..

hadi iyi geceler kuslarım. Allah rahatlık versin insaAllah, bol bebisli gecelerr
hadi çok çalısın cankuslarımm, :124::124::124: sizi
kırmızı listeye geçircem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…