Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim her yerde öyle artik burda bi arkadasim var esi sabah 10 cikiyor eve aksam 10.30 geliyor kiz butun gun yanliz arada ben yanina gidiyorumda ama sIkIcI aileden uzak gidecek kmsemiz yok burda.. hayat sartlari paranin gözü kör olsun... suan benim esimde okula basliyacak ocaktan ihtibaren dil kursuna.. ve aksamlarida calisacak bakalim bizim hayat naisl olacak... yaz boyunca hep ben calistim sabah 12 de evden cikiyordum eve aksam 11.30 geliyordum 4 bucuk ay boyle calistim sonra dayanamadim.. simdi arada gidiyorum. sagol canim banada iyi geldi seninle sohbet etmek

kızlar suedamm hamis mii :26:

valllahi sakayi sakaciyi severim deee bu sakayi hic begenmedimmm///biz neler icin sevinirken...saglik olsunnn ...ins en kisa zamandaa sevinecez tekrardan..bu biraz insanlarin duygusuyla oynamak oldu...yani seviniyoruzzz aaaa sonraa saka...sevinci kursaginda birakmak bu olsa gerek...

[SUP][/SUP]
Suan regl dönemim bitince inskocam bu ay kafasına koymuş cok calisacakmisne zaman bitecek deyip duruyor

saol canım yanlız olmadıgımı hissettirdin bana ALLAHIM senin ve arkadaşının yardımcısı olsun tatlım

çok ayıp etti bencede hepimizle oynadı resmen

kesinlikle

yaw bu nasıl bisey arkadass..
baskasının hamileliğine sevinelim dedik, yarım kaldı, sakadan beter gibi bisey oldu..

kendimizinkine zaten sevinemiyoruz, bskasına sevinelim dedik.. o da .....

bence de kuzum yaa, çok üzüldüm valla...

valla yaa..
zaten öyle söyledikten sonrada çıkmıss, bida ne zaman gelir Allah bilir

canım onu syleyipte hemen çıkmadı, çünkü ben yazarken hala burdaydı... Kıyamam ben sana sen de o heyecanla listeye ekledin hemenn

ayy kıyamammm nasıl üzülmüşsündür bebek konusu oldu mu akan sular duruyo işte napalım

Valla kızlar ben de inanamıyorum hala, sinirden başım ağrıdı.. Valla kusura bakmasın ama bu kadar insanla oynamaya hakkı yok.. en çok da bişey demeyip çıkması üzdü beni, insan bi kusura bakmayın der yaaa... Neyse kendisi bilir

simdilik iyi...bakalimmm ne zamanaa kadar surecekkkkkumudumm ogret dedik yaa calisma nasil olur diyeeee

burda ne anlattımsa, o kaa..
baskada ben bisey bilmiyyremm
cankusummm

soylerdi canimmmm hamile oldugunu...keskeee...umre yapmaya gelecekkk...onu o yuzden yazmisss...kacirdigin birseylermi var acaba

bende çok sevinmiştm bu ara morale ihtiyacım var ama arkadaş saolsun kötü bir şaka yaptı..

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..

Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah

Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş
katre1989 .........23 Aralık...............Calısma günleri
Umut81 ............28 Aralık.............. Calısma günleri
Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............
Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................
Calısma günleri

gumus19 ................. Bat tarihi ? :44:
loorii .......................... bat tarihi ? :44:

sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Layla93 ................... Beklemede ? Hadi insaAllah

vee tebriklerrr diyoruzz !

yasakhayal .............
aseton44.................

aybish .....................

rose_29................

bebekim_33...............

merbek.....................

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]

Suan regl dönemim bitince inskocam bu ay kafasına koymuş cok calisacakmisne zaman bitecek deyip duruyor

Oh ne guzel benimkide diyor takma kafaya insallah olur, ama ovulasyon testlerini görünce birsey demedi tek dedigi ne zaman basliyacan kulanmaya bende haftaya dedim iyi iyi bakariz benim esimin meshur sözü ... BAKARIZ lafi Öldürüyor beni zaten...

saol canım yanlız olmadıgımı hissettirdin bana ALLAHIM senin ve arkadaşının yardımcısı olsun tatlım

Sen saol canim .. canIn sIkIldI mI yaz bana canim dertlesiriz.. ama üzme tatli canini birazdan esin gelir ne kalmis surda 12..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…