- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.481
Selam canim hosgeldin..... Nasilsinn?
evet canım gündüzleri çalıştıgı yer bir kitap evinde müdür fuarlar felan var şuan almayandaki fuar hazırlıgı yapıyolar belkide açmışlardır hiç ilgilenmiyorumihale felan hazırlıyo benim aklım yetmedi zaten işleri hiç bitmiyo saol canım senle konuşmak iyi geldi tatlım toparlandım biraz
İyiyim hayatım sen nasılsın çalısmalar nasil
simdilik iyi...bakalimmm ne zamanaa kadar surecekkkkkumudumm ogret dedik yaa calisma nasil olur diyeeee
ınsallah canım benım bu sefer bırakmayacak rabbımın ıznıylen bebısko
bızde kısmette varsa 26 ocakta gıdecegız 15 tatılde ınsallah bakalım nıyet ettık hazırlık var ama bı manı olmazsa
ınsallah rabbım hepımıze hacca gıtmeyı nasıp etsın
peygamberımızın mescıdınde ravzada cennet bahcesınde nmaz kılmıs gıbı olunan bı yer varmıs ınsallah orda namaz kıldıgımda sızlerede dua edecegım ama gıtmeden gercek ısımlerı alayımda oyle edeyım sımdı nıckle allaha dua etmıyım orda
Sukur canim esim geldi yenice agzima topitop mu ne diyorsaniz turkiye ondan verdi gittinerden estiyse... biz calismalari haftaya basliyoruz.. zaten bu donem adetten birsey anladim 2 gun birsey surdu.. senden naber? sen ne zaman basliyorsun calismalara..
saol canım yanlız olmadıgımı hissettirdin bana ALLAHIM senin ve arkadaşının yardımcısı olsun tatlımCanim her yerde öyle artik burda bi arkadasim var esi sabah 10 cikiyor eve aksam 10.30 geliyor kiz butun gun yanliz arada ben yanina gidiyorumda ama sIkIcI aileden uzak gidecek kmsemiz yok burda.. hayat sartlari paranin gözü kör olsun... suan benim esimde okula basliyacak ocaktan ihtibaren dil kursuna.. ve aksamlarida calisacak bakalim bizim hayat naisl olacak... yaz boyunca hep ben calistim sabah 12 de evden cikiyordum eve aksam 11.30 geliyordum 4 bucuk ay boyle calistim sonra dayanamadim.. simdi arada gidiyorum. sagol canim banada iyi geldi seninle sohbet etmek
ben kaçar hayırlıı gecelerrrr canlarrrrrr..inşş en kısa zamanda bebeklerimiz olurda birlikte büyütürüz.
çok ayıp etti bencedehepimizle oynadı resmen
yaw bu nasıl bisey arkadass..
baskasının hamileliğine sevinelim dedik, yarım kaldı, sakadan beter gibi bisey oldu..
kendimizinkine zaten sevinemiyoruz, bskasına sevinelim dedik.. o da .....
valla yaa..
zaten öyle söyledikten sonrada çıkmıss, bida ne zaman gelir Allah bilir
Katiliyorum canim sana saka anlayislarimiz farkli .. gecen kaynanamla telefonda konusrken arkadasimda yanindaymis hamie 2 bucuk aylik bana saka yapiyrolar cocuk dustu diye boyle saka mi olur yaaa allah korusun ... bebek konusana geldimi ben cok hassasim...:44::44::44::44:
simdilik iyi...bakalimmm ne zamanaa kadar surecekkkkkumudumm ogret dedik yaa calisma nasil olur diyeeee
dur simdi, ablan gurban olacak sağa evladımm
valla kusum, umudum ol derkene..
kelin ilacı olsa, basıma sürecem de.. olsa tükan senin.. bnde çok bise bilmiyoreeeee
öyle Allah ne verdiyse...tarafından hesap görülüyo .. töbe töbeeeee .. kız sus deli deli konusturtma benidee
valllahi sakayi sakaciyi severim deee bu sakayi hic begenmedimmm///biz neler icin sevinirken...saglik olsunnn ...ins en kisa zamandaa sevinecez tekrardan..bu biraz insanlarin duygusuyla oynamak oldu...yani seviniyoruzzz aaaa sonraa saka...sevinci kursaginda birakmak bu olsa gerek...
[SUP][/SUP]
Suan regl dönemimbitince ins kocam bu ay kafasına koymuş cok calisacakmis ne zaman bitecek deyip duruyor
saol canım yanlız olmadıgımı hissettirdin bana ALLAHIM senin ve arkadaşının yardımcısı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?