Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım az kaldı .. evet aradı geliyomuş çıkıyorum tatlım çokkkk öptüm

tmm üzülme cankusum.. kendisi bilir..
bizlerin böyle birsye tahammülü olmayacağını bilmesi gerekirdi..
ama senin dediğin gibi de, saka anlayışı farklıymışş..
bitek saka saka demekle de geri alınmıyor..
bnde burda sazan gibi atladımm .. ama bi öle , bi böle yaptığı içinde hiç üzülmedim..
kendisinin geldiğini görüpp, ilgi gösterdimm .. ne içindi bilemedim simdi..

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum pazar gününe kadar yokum eşimin yanına gidiyorum yarın da:)))

Uzuldum ama altinda bir saka oldugunu biliyordum tahmin ettim allahtan esim telefnda konusurdu basta o yuzden kizginligimi onlara karsi soylemedim.. ama patliya bilirdim dunde kaynanam diyor inandin demi yok dedim ne inancam oyle saka mi olurmuymus dedim.. ufak bir bebek goruyum icim eriyor haa .. kafami nere cevirsem hamile goruyorum sanki yaa,

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum pazar gününe kadar yokum eşimin yanına gidiyorum yarın da:)))

Iyi geceler canimmm... Gorusuruz insallah pazar gunu ..

kızlar herkese iyi geceler ALLAH IMA emanetsizniz yarın görüşmek üzere

gorusruz canim kendine iyi bakk.. öpüldunnnn

Öpüyorum kocaman hepiniziyine gelirim sizi cokk SEVİYORUMMM iyi geceler

bende seni opuyorum canim bende seni cooook seviyorummmm iyi geceler tatli ruyalar

selamlarr hosgeldin canim...eger test yaptiysaannnn hamilelik yok ama senin doktora gitmen lazim...adetinin sokulmesi gerekiyor...yumurtaliklarina ve hormon testi yapman gerekiyor canim...ssagligin cok onemli bunu sakin unutma...egerki ilerde bebek istersen ins hemen olur...yoksa bizim gibi herseyi dener bebek olmaz...oncelikle adetinin gelmesi gerekiyor yumurtaliklarin durumu..neden geciktigi...bunlari ogrenmen icin bir doktora gitmen sart...hamilelik belirtileri ve adet belirtileri genellikle ayni canim...tek soylecegim doktora gidip muayene olmak

hadi sanada iyi geceler cnm,, hayırlı yolculuklar sana, hani esinin yanına gidiyormuşsun, geri dönerken de eli bos gelme dicem de ne kadar olur bilemiyrum..simdii..

Valla anlayabilmemiz için şaka anlayışlarımızın aynı olması lazım bu da mümkün değil... ya çok hassasım bu konularda kuzum, elimde değil..
Sinirlerim alt üst oluyo hemen, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi Neyse canı sağ olsun, kendisi bilir...

neyse bitanemmm yatayım bennnn en iyisi, zaten yarım saat önce de yatacaktım sümeyye alınmasın diye biraz yazayım dedim keşke de çıksaymışım en azından baş ağrısıyla uyumaya çalışmazdım

seni çok seviyorum umudummmmmmmmmm, iyi ki varsın kuzummmm RABBİM Bİ AN ÖNCE BEBİŞİNİ HAYIRLISI İLE GÖNDERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
iyi geceleerrr

evet 2 ay sonra test yaptım eğer olsaydı idrar testinde muhakkak çıkardı di mi? ay başında maaşımı alıyorum o zaman gidicem ancak hastaneye. siz daha tecrübelisiniz eğer bi gebelik olsaydı 2 aylık gecikmenin ardına çıkardı sanırım. birde ben zayıfım 50 kiloyum bu yüzden reglim çok düzensin hiçbir ay günü güne tutmaz, ya önce olur ya sonra olur

ben de öyleyim sanki herkes hamile bi ben değilim
RABBİM BİZE DE HAYIRLISI İLE NASİP ETCEK İNŞALLAAAAHHHH EMİNİM KUZUMMM

ahh kusum benim yerim ben seni..
sen üzülme bitanem.. YA VEDÜD çek uyuyana kadar, yada sabır çek .. bu da iyi olur sanırım..
bnde seni çookk seviorumm kusumm..haydi Allah rahatlık versin kusum, insaAllah bitanem, hep sizlerede dua ediyorum, 1haftalık orucum bitti, buna niyetti zaten, hep sizleri de söyledim dualarımda, Rabbim onları benim kdar bekletme diye..
tatlı rüyalar cnm

hadi sanada iyi geceler cnm,, hayırlı yolculuklar sana, hani esinin yanına gidiyormuşsun, geri dönerken de eli bos gelme dicem de ne kadar olur bilemiyrum..simdii..

:))))) bu son gtmelerim yakın bizamanda kendisi tamamen gelcek inşallah elim boş dönmem ahaahhaahahah:))) öpüyorum hepinizi

selam canim ALPPIN dedigi gibi doktoruna görun saglik gercekten önemli ve bu arada cok zayifim demisin bende 50-51 kiloyum ve zayifim ama reslim duzenli geliyor zayiflikla alakasi yok sanma canim... insandan insana gore degisir..

tamam kuzum çekerim...Allah razı olsun bitanemm, vallaa benimde hep dualarımdasın kuzumm... Ben de her duamda sizleri de anıyorum.. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.. iyi geceler tekrardannn

evet adet duzensizligi yasiyorsun...pko da bunu yapabiliyorr..adet duzensizligi killanma sac dokulmesi vs...yani arkadsimmm hic aksatmadan doktora git ve adetin gelsinn rahatlarsin...2 ay icinde gebelik olsaydi idrarda cikardi canim...icin rahat olsun...allahim istedigin zaman sana bebis gondersin...sanirim ilk once ilac verecek adet olman icin...sonraa yumurtaliklarina bakacakk..ona gore ilac kan testi falan...hersey gonlunce olsun...stres sikintidaa adetin gecikmesine neden olabiliyor arkadsim...iyi haberlerle gelirsin..ins hicbir sorun cikmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…