- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.521
:))))) bu son gtmelerim yakın bizamanda kendisi tamamen gelcek inşallah elim boş dönmem ahaahhaahahah:))) öpüyorum hepinizi
selam canim ALPPIN dedigi gibi doktoruna görun saglik gercekten önemli ve bu arada cok zayifim demisin bende 50-51 kiloyum ve zayifim ama reslim duzenli geliyor zayiflikla alakasi yok sanma canim... insandan insana gore degisir..
Kızlar ya yatmadan bi kahve falıma bakıverseniz çok takıldı aklıma LÜTFEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN
ben de öyleyim sanki herkes hamile bi ben değilim
RABBİM BİZE DE HAYIRLISI İLE NASİP ETCEK İNŞALLAAAAHHHH EMİNİM KUZUMMM
nyse cankuslarımm..ben yatayım.. zaten atesim vardı. iyice yükselditavan yaptı simdii
sizleerde Allah rahatlık versin,, rahat olun kuzularım, relaxx olmaya çalısın..
ben rahatım, ben rahatım deyip sakinlesin.. yoksa birine kızıp, kendimize zarar vermiyelim
hadi ben kaçtım, gündüz görsmk üzere , sizleri çookkkkkkk seviyorummmmm
şu an hamile olmaktan çok korkuyorum istemiyoruz açıkçası. yeni işimle ilgili de en az 4 sene önceden doğum yapmamam lazım. yeni eğitimlere başladım uçuş personeliyim. sizce saydığım belirtiler arasında şüphe gerektircek bi durum var mı? hamilelik belirtisi hiç yok. ama içimde bi şişkinlik var son 2 gündür. dışardan bişey belli olmuyo ama içim şişik gibi. sanırım sıkıntı yada regl gecikmesi olduğu içinde olabilir. son 2-3 gündür sökülüyorum sanırım idararımı yaparken adet kanı gibi kan geliyor
şu an hamile olmaktan çok korkuyorum istemiyoruz açıkçası. yeni işimle ilgili de en az 4 sene önceden doğum yapmamam lazım. yeni eğitimlere başladım uçuş personeliyim. sizce saydığım belirtiler arasında şüphe gerektircek bi durum var mı? hamilelik belirtisi hiç yok. ama içimde bi şişkinlik var son 2 gündür. dışardan bişey belli olmuyo ama içim şişik gibi. sanırım sıkıntı yada regl gecikmesi olduğu içinde olabilir. son 2-3 gündür sökülüyorum sanırım idararımı yaparken adet kanı gibi kan geliyor
kizlar ben geldim:92::92::92:
herkese nereye beni yalnizmi birakacaksinizzzneyse iyi uykular habibtelerim allah rahatlik versin opuyorum yanagtannn
hosgeldin canim.... nasilsin? yeni haberler var mi?
Canim ben hala burdayim hepsi zaten bir anda kacisti...
hosbulduk canim
evet canim günlerim geldi
gunlerim geldi derken canim ????
slm millet ben geldimm 18 ziydi battım henüz bişey yokk ama gelir biliyom 3yıldır olmadı hemde bu ay bir kaç kez ... oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşşallah
yani hastalandim adet oldum
hani günlerim gecmistiya 15 gün:26::26:
slm millet ben geldimm 18 ziydi battım henüz bişey yokk ama gelir biliyom 3yıldır olmadı hemde bu ay bir kaç kez ... oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşşallah
He adet oldun muuzuldum bak insallah bir daki aya ama neden bu kadar gecikmen olmus doktora filan gittin mi? , ne zaman hastalandin?
Selam... Insallah hamiesindir canim...
insallah canim:26::26:
bugün oldum stres den olabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?