Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nyse cankuslarımm..ben yatayım.. zaten atesim vardı. iyice yükseldi tavan yaptı simdii
sizleerde Allah rahatlık versin,, rahat olun kuzularım, relaxx olmaya çalısın..
ben rahatım, ben rahatım deyip sakinlesin.. yoksa birine kızıp, kendimize zarar vermiyelim
hadi ben kaçtım, gündüz görsmk üzere , sizleri çookkkkkkk seviyorummmmm

selam canim ALPPIN dedigi gibi doktoruna görun saglik gercekten önemli ve bu arada cok zayifim demisin bende 50-51 kiloyum ve zayifim ama reslim duzenli geliyor zayiflikla alakasi yok sanma canim... insandan insana gore degisir..

şu an hamile olmaktan çok korkuyorum istemiyoruz açıkçası. yeni işimle ilgili de en az 4 sene önceden doğum yapmamam lazım. yeni eğitimlere başladım uçuş personeliyim. sizce saydığım belirtiler arasında şüphe gerektircek bi durum var mı? hamilelik belirtisi hiç yok. ama içimde bi şişkinlik var son 2 gündür. dışardan bişey belli olmuyo ama içim şişik gibi. sanırım sıkıntı yada regl gecikmesi olduğu içinde olabilir. son 2-3 gündür sökülüyorum sanırım idararımı yaparken adet kanı gibi kan geliyor

Son düzenleme:
ben de öyleyim sanki herkes hamile bi ben değilim
RABBİM BİZE DE HAYIRLISI İLE NASİP ETCEK İNŞALLAAAAHHHH EMİNİM KUZUMMM

Hayirlisi canim insallah bizde hamile kalacaz allahi izniyle, birde soyle dusunce var ben yazin türkiyeye gitmek isitoyrum ve ocakda hamile kalirsam turkiyeye gidemiyecem... yani benim subatda hamile kalmam daha mantik li hihiih dusundugum seye bakk insallah ocakta kalirimda...

Ben de çıkıyorum canlarımmmmmm, başım çoooooooook ağrıyo sinirden
hepinizi çok seviyorum dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim..Rabbim hayrılısı ile bi an önce anne olmayı nasipe tsin bizee, tabi kii hayırlı zamanda... Herkese iyi geceleeerrr

herkese nereye beni yalnizmi birakacaksinizzz neyse iyi uykular habibtelerim allah rahatlik versin opuyorum yanagtannn

katiliyorum canim sana rahat olmamiz lazim hihi ... iyi geceler allah rahatlik versin tatli ruyalar

Ben bilemyecem basima hic böyle birsey gelmedigi icin ama en dogrusu doktura muane olman burda brisey deriz yanlis olur canim en dogrusu doktor..

arkadasimm icini ferah tut hamilelik yok...2 ayda cikardi...adetin geciktigi anda cikar...herkesin bunyesi farkli...adet olmadigin icindir o sislik...egerki rahat degilsen en yakin zamanda doktora gorunmende fayda var tatlimm...adetin sokuluyor...ama zor..doktorun verdigi ilaclarla rahatliyacaksin emin ol...sagligina dikkat etmen lazim...

slm millet ben geldimm 18 ziydi battım henüz bişey yokk ama gelir biliyom 3yıldır olmadı hemde bu ay bir kaç kez ... oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşşallah

yani hastalandim adet oldum

hani günlerim gecmistiya 15 gün:26::26:

He adet oldun mu uzuldum bak insallah bir daki aya ama neden bu kadar gecikmen olmus doktora filan gittin mi? , ne zaman hastalandin?

slm millet ben geldimm 18 ziydi battım henüz bişey yokk ama gelir biliyom 3yıldır olmadı hemde bu ay bir kaç kez ... oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşşallah

Selam... Insallah hamiesindir canim...

çok teşekkürler kızlar biraz olsun rahatladım. 2 gündür sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma, idrarla birlikte kan daha fazla gelmeye başladı. dha önceden adet olurken söküldüğümde gelen pıhtılar biraz daha yoğunlaştı ahh çok zor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…