Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah canim hep beraber hamile kaliriz insallah

stres yapmak istemiyorum ama kendi kendine oluyo iste

canim obur kizlarin haberi var mi adet oldgundan? insallah canim hamile kaliriz hepimiz yeni yil hediyesi olur ocakta.. canim bende yavas yavas musade istiyim ... hayirli geceler ve stress yapma yataga yatdin mi dusunme ve takinti yapma ... sana boyle diyorumda sanki kendimin cok farki var..

yok canim haberleri yok

tmm canim tesekkürler hayirli geceler öpüyorum

tmm stres yapmamaya calisacam

arkadaşlar bende şimdi okurken gördüm gercektende böyle bişryle şaka yapması çok ayıp olmuş burda insanların konusunun ne olduğunu bilmezmiş gibi öle abuk sabuk bi laf !! güya şaka yapmış çok büyük ayıp ve hata allah akıl fikir versin

Heee gordum sumeyye kendince saka yapmis

Kizlarrr gunaydinnnn okuldayim hava buzzzz
Bugun ogleden sonra iki veli ziyaretim var bi yerlerim donacak giderken zzzzzzzzz:18:

soğuk bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrr

Gunaydin canimmmm Nasilsn?

Yooo ben hamIs degilim umut
O mesaji yasakhayale yazdim
Benden bahsetmiyorsunuz dimi saka yapan diye????
Ben dedim ya bu ay bostayim diye...

Günaydin canim nasilsin? yok hayir senden bahsetmiyoruz sümeyye geldi gitti dün ne batisi filan dedi umut'a ben hamileyim arkasindan saka saka dedi. hepimiz inandik hamis olduguna, ama cok bozulduk brisey demedende cikti kk 'den. anladin mi canim yani senle alakasi yok

Son düzenleme:
iyiyim şekerim sen nasılsın
yoruldum ben ev topla bi yandan alınacaklar bi yandan koli getirmedi adam daha evleri toplıycam

Topla topla ben severim paket isini geliyim mi yardima , perden guzelmis bayildim...

Sukur bende iyiyim evde olunca ariyacak yerlerim var oralari filan aradim .. sen sanslisin ev buldun bende isvecde ev ariyorum ev bulmak o kadar zor ki bruda...

alıntı yapmadım msjlar cok uzudu
kolumu merak ettin sanırsam iyiyim hareket ettiriyorum yemeğimi yiyorum ama bişey kaldıramıyorum dirseğimi üstüne koyamıyorum
adet olursam gitcem doktora

hayalotummm haberin var mi layla da adet olmus 15 gunden sonra dun yazistik az... :44::44::44::44:

Ha yok ne testi canim postayla gecen gun ovulasyon testim gelmis pazar gunu insallah basliyacam,...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…