- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.541
Insallah onumuzdeki ay maclara devam canim ... stress yapmaaaa canim cok kotu oluyordur insan .. birdaki batin ne zaman tahminin,...
insallah canim hep beraber hamile kaliriz insallah
stres yapmak istemiyorum ama kendi kendine oluyo iste
canim obur kizlarin haberi var mi adet oldgundan? insallah canim hamile kaliriz hepimiz yeni yil hediyesi olur ocakta.. canim bende yavas yavas musade istiyim ... hayirli geceler ve stress yapma yataga yatdin mi dusunme ve takinti yapma ... sana boyle diyorumda sanki kendimin cok farki var..
kesinlikle
bence de kuzum yaa, çok üzüldüm valla...
canım onu syleyipte hemen çıkmadı, çünkü ben yazarken hala burdaydı... Kıyamam ben sana sen de o heyecanla listeye ekledin hemenn
ayy kıyamammm nasıl üzülmüşsündürbebek konusu oldu mu akan sular duruyo işte napalım
Valla kızlar ben de inanamıyorum hala, sinirden başım ağrıdı.. Valla kusura bakmasın ama bu kadar insanla oynamaya hakkı yok.. en çok da bişey demeyip çıkması üzdü beni, insan bi kusura bakmayın der yaaa... Neyse kendisi bilir
kızlar suedamm hamis mii :26:
soğuk bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrr
Yooo ben hamIs degilim umut
O mesaji yasakhayale yazdim
Benden bahsetmiyorsunuz dimi saka yapan diye????
Ben dedim ya bu ay bostayim diye...
iyiyim şekerim sen nasılsınGunaydin ....nasilsin?
canım benim çok sağol benim aslında 3 senedir beri var tutulmalarım ama dünkü 1 saate yakın sürdü.ee 2 senedir ilaçlarını içmessen olacağı bu..ilerliyo sanırım artksuedam ugra hep ya ben seni çok özlüyorummaz kalmış bıtanem allah kabul etsın umudumla oruclarınızı
Canim benimmmm
Bende seni ozledim bi haftadir denk gelemdik neredeyse((
Canim sabahlari tutuluyormussuncok uzuldum bende rahatsizligim ataktayken 5 saatte acilmuyordu bacaklarim
Allah yardimcin olsun sifa versin rabbim ins umrede de cok dua edicem sana
Simdi komsumdayim oturuyoruz evimivsupurdum yemek yedik dinlenmeye geldim :))
Operim herkesi bu gece muhtesem gecesi :)))rabbim sanada şifa versin suedam seninkiside zor
sen benim gönlümün kraleçisesin kaçakhayalimmmmkaynanan yüzünden yetisemedin alalaaalala
bak bide sarma dolma yapmisyaw niye yordun kendini
dahada seni cok sevmezse o cadiyi varya böyle sürüklemeli sacindansenin gibi gelini bulmus daha ne istiyo
bide gezmeyemi gidecenhemide biseylermi yaptin orayada hay masallah:13:yaw otur alalalla sicak evinde daha yorulmadinmi
icinizde en tembeliniz benim yaw..masalalh bütün kizlar ne kadar caliskan
hoppola sueda hoppolamesajı begendım
benım pc begenmıoda(
kızlar bı sure cıkıyorum esım sıtem edıyor kızınla ılgılen dıye
vıcdan mekanızmam calısmaya basladı azcık hoplatayım kızcemıgorusuruzzz
bende sandımki dua edin diyince aklında kaldı test almaya çıktınnndomdummmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrr... yenice kendimi eve attim ama cikmama degdi .. hihi esimle disarda yemek yedik ufak defek alisveriste yaptik..
simdi de cayi ocaga koydum sicak sicak icecem..
Hayalot canim ne gibi durumlar varmis bende hihiihi brisey yok valla
Kizlar siz neler yaparsiniz?hayal gücümü çok kullanıyorum ben ya
umudum benımkıde bıkere ben yazarken okuyomuşpöfff.. bnde kızıyorum bazen, diyorum bi laptop almadın gitti bana, benimde olsa,. hiç sana kalk hadi demicem ama, bak simdi kalkmak zorunda kalıyosun .. fln diyorum ama..
belki hamis olursam bigünü hediye alır, yada önümüzdeki ay doğm günüm. bakim alır mı heçç bilmiyom valla.benim ki alıstı valla, bak bak diyo ne yazmıslar, yaz yaz diyo,. takır takır yaz diyo faceden sıkılmıstım zaten. o kalkınca soluğu hep burada alıyorum
hatta benim ki, smiley yapmayı bilem öğrendigösterdim bak bu :124: smileye bayılıyom dedim.. bakıyom aynısını yapmaya çalısıyo..
ahh hayalotum duy bakk kusumm.. sizinkilerede öğretin onlar da yaparlar yarın bigünü
smill yaptım one şimdi iki nokta üstüte koydun sayı yazdın dedi dedim izle bak ne zeki karın var sımdı nolcak dedım sonra gonderdım bu simill çıktı hiçbişey demeden yanımdan gıttı sanırım yıne benı deli yerine koydu
canım benım senin niye canın sıkkın üzülme .kendıne evde bı ugras bulsan boyle senı mutlu edıcek.gerçi 2 cocuktan zaman kalmaz amahayır canım ev hanımıyım ...ay bana ne olduysa koptummbiz 3. bebegimizi düşünüyoruz eşim çok istedi çocuklar resmen agladılar kardeş istiyoruz die....hakkımızda hayırlısı olsun biliyomusum selencelkım sen benim idolumsün bende 3 cocuk istiyorumdaa
bebekime nolmuş ki yaww:44::44::44:meddcezirimm.. bebekim_33 ün arkadaslarını tahminen buldum
layla - loorim - yasakhayal..
bunların profilinden buldumm.. bakabilirsiniz. son ki yazdıklarına
hayalimmmmmmmm merak ediyodum ya çok şükür iyimişinHuu huuu) selam kizlarrr )
iyi yolculuklar canım güle güle git güle güle gellliyi geceler kızlar bende çıkıyorum pazar gününe kadar yokum eşimin yanına gidiyorum yarın da:)))
canım ah bu parasızlıgı ıyı bılırım rabbım kımseyı muhtaç etmesinArkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptımsen şimdilik stres yapma neden olmuyorum diye.buyuk ıhtımal kıstın var cunku bende bu sekıl baslamıstı.gıttıgınde bazı testler yapılcak hormon vs..ve sokturucu hap verıcekler.daha sonra zamanla düzene gırer inşallah.ama sana bı tavsıyem bebek dusunmeden saglıgın için doktora gıt.tedavılerıne başla canım.belkı sadece hormon bozuklugun olabılır..ssk an olsaydı aslında sorun olmazdı ama düzelir merak etme bugunlerde gecer.sen sadece bu hastane ısını bekletme fazla en önemlisi o şuan .ama hamıle degılsındır ıcını ferah tut
geçmişten çıkamadım canım iyiyim çok şükür sen nasılsınGunaydin canim... nasilsin?
günaydın
gümüşüm bende seni merak ediyodum nasıl oldunnn:26::26:
bu arada yelizimin ablası nasıl oldu acaba ya inşallah meleklerine bişey olmamıstır:26::26:
iyiyim şekerim sen nasılsın
yoruldum ben ev topla bi yandan alınacaklar bi yandan koli getirmedi adam daha evleri toplıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?