Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi gunlerde kullan canım çok güzelll
sağol cnm
Topla topla ben severim paket isini geliyim mi yardima , perden guzelmis bayildim...

Sukur bende iyiyim evde olunca ariyacak yerlerim var oralari filan aradim .. sen sanslisin ev buldun bende isvecde ev ariyorum ev bulmak o kadar zor ki bruda...
valla yadıma hiç hayır demem
bende paketlemeyi severimde ortada koli yok 10 gündür haftaya bugün mutfak gidecek cumada ev taşınıyo ama mutfakta herşey ortada daha napcam bilmiyorum öğlen bakkala giyim kola alıyım bide koli isteyim len iyisi
isveçmiora soğuk oluyo diyolar :18:

bakkal degılde markete gıt gumusum daha cok verırler.bakkalda ufak kolı bulursun

En iyisi oyle yap kesin marketlerde filan vardir.. toplarsin canim yakin olsam yardim ediyim diyecem .. ben kolilerin uzerine yaziyordum birde, mutfak esyasi varsa 1 nrda mutfak 2 nr ozel esya ne biliyim iste bende boyle takintiyim hehehehe, evet canim soguk buralar iki ucgundur karimiz erimisti dun aksam yine az yagdi ..

kışı hiç sevmiyorum soğuktan nefret ediyorum
bende kıyafetleri büyük siyah torbalaradoldurum onlara yazıcam mutfağı zaten birgün önce biz arabamızla götürcez yerleştrcez temizlik yapıcaz ogün ankastre kombi perdeler gelecek iş cok

herkese günaydın canbonlarımmm

gunyadın hayalotum hsgeldin kusum dicem ama çıkmışsın be bitanem

---bak seenn..gönlümün kraliçesi de olmuyomus yasakhayalimizz biz neyiz anacımm
bnde bisey olsam ne olurdum acaba
saka yapıorm hayalotum bilirsin beni, yasağımm yakışır buna
---yaw kuzum bsver.. biz bu smileylerle eğleniyoru ya, o da güzel bizlere, eğlence çıkıyorr..

---nebilim, bebekim_33 iki tane değillerse, geçen gün gördügümde ağlama smileyler yapıyodu neden acaba, ve birde hamilelik takvimini kaldırmıs mı ne yokdu..nyse vardır bi bildiği

Aynen bende nefret ediyorum soguklardan ... birde araban yoksa tamam otobuslerde trenlerde surunursun...
Anlasilan senin isler baya baya bi cok , allah kolaylik versin insallah agir seyler tasimamaya bak yinede..

gümüsüm sen ev mi tasiyosun :44::44:

eger öyleyse allah kolaylok versin cok zor bisey vallah:18::18::18::18:

alıntı yapmadım msjlar cok uzudu
kolumu merak ettin sanırsam iyiyim hareket ettiriyorum yemeğimi yiyorum ama bişey kaldıramıyorum dirseğimi üstüne koyamıyorum
adet olursam gitcem doktora
canım damar damar üstüne falan binmiştir ozaman kırık olsa dayanamazdın zaten korkma.ama yınede keşke bi görünseydin.geçmiş olsun inşallah oda geçer
hayalotummm haberin var mi layla da adet olmus 15 gunden sonra dun yazistik az... :44::44::44::44:

Ha yok ne testi canim postayla gecen gun ovulasyon testim gelmis pazar gunu insallah basliyacam,...
aaa yok tu haberim :26:hayırlısı olsun laylam bak 2013 hepimize ugur getircek inşallahtabi mayalılara göre kıyamet kopmassatövbe yarabbim ya

sende baştacımsınnnbebekim ya dikkatımı çekmişti aslında ama biz onunla konustuk bişey demedi hiç banaki :26::26:inşallah kötü bişey yoktur..

offfff şu perdeciler gelsede temizliğe başlasam yaaa

ya bide bebekim aklıma takıldı şimdi:44::44:
enson oda bebişinin cinsiyetini öğrencekti aslındaaa sonra gurbetkızçemle konuşmuştu gülmüştüde alaalaa:44::44:

Aynen bende nefret ediyorum soguklardan ... birde araban yoksa tamam otobuslerde trenlerde surunursun...
Anlasilan senin isler baya baya bi cok , allah kolaylik versin insallah agir seyler tasimamaya bak yinede..
cok şükür arabamız var kocacaım evden alır eve bırakır beni
gümüsüm sen ev mi tasiyosun :44::44:

eger öyleyse allah kolaylok versin cok zor bisey vallah:18::18::18::18:
evet cnm ev aldıkda haftaya cuma taşınıyoruz
bana zor gelmiyo ndnse hevesten galiba evim çok güzel oluyo
sen perdeyle napıyon perdemi diktirdin:26:
kim bebeğin cinsiyetini öğreniyo anlamadım bişey:26::26:

ellerine saglik umudum

Son düzenleme:
kizlar gecmise biraz göz gezdirdimde simdi sümeyye hamile degilmi:44::44::44::44:

bebegimmmm sendemi burdasin nasilsin habibtee....coktandir gorunmuyorsunn...yasakhayalimm dun ummtsumeeyye bize saka yapti hamileyim diye bzde sevindim halaylar cektik umudum listeye ekledi hamile diye...ama daha sonra saka yazdi hepimizi sinirlendik moralimiz bozuldu ve ciktik...oy;ece kaldim bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…