- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.561
sağol cnmiyi gunlerde kullan canım çok güzelll
valla yadıma hiç hayır dememTopla topla ben severim paket isini geliyim mi yardima , perden guzelmis bayildim...
Sukur bende iyiyim evde olunca ariyacak yerlerim var oralari filan aradim .. sen sanslisin ev buldun bende isvecde ev ariyorum ev bulmak o kadar zor ki bruda...
sağol cnm
valla yadıma hiç hayır demem
bende paketlemeyi severimde ortada koli yok 10 gündür haftaya bugün mutfak gidecek cumada ev taşınıyo ama mutfakta herşey ortada daha napcam bilmiyorum öğlen bakkala giyim kola alıyım bide koli isteyim len iyisi
isveçmiora soğuk oluyo diyolar :18:
en yakın market 3km uzaklıkta bakkal yakındabakkal degılde markete gıt gumusum daha cok verırler.bakkalda ufak kolı bulursun
sağol cnm
valla yadıma hiç hayır demem
bende paketlemeyi severimde ortada koli yok 10 gündür haftaya bugün mutfak gidecek cumada ev taşınıyo ama mutfakta herşey ortada daha napcam bilmiyorum öğlen bakkala giyim kola alıyım bide koli isteyim len iyisi
isveçmiora soğuk oluyo diyolar :18:
kışı hiç sevmiyorum soğuktan nefret ediyorumEn iyisi oyle yap kesin marketlerde filan vardir.. toplarsin canim yakin olsam yardim ediyim diyecem .. ben kolilerin uzerine yaziyordum birde, mutfak esyasi varsa 1 nrda mutfak 2 nr ozel esya ne biliyim iste bende boyle takintiyim hehehehe, evet canim soguk buralar iki ucgundur karimiz erimisti dun aksam yine az yagdi ..
herkese günaydın canbonlarımmm
sen benim gönlümün kraleçisesin kaçakhayalimmmm
umudum benımkıde bıkere ben yazarken okuyomuşsmill yaptım one şimdi iki nokta üstüte koydun sayı yazdın dedi dedim izle bak ne zeki karın var sımdı nolcak dedım sonra gonderdım bu simill çıktı hiçbişey demeden yanımdan gıttı sanırım yıne benı deli yerine koydu
bebekime nolmuş ki yaww:44::44::44:
kışı hiç sevmiyorum soğuktan nefret ediyorum
bende kıyafetleri büyük siyah torbalaradoldurum onlara yazıcam mutfağı zaten birgün önce biz arabamızla götürcez yerleştrcez temizlik yapıcaz ogün ankastre kombi perdeler gelecek iş cok
kışı hiç sevmiyorum soğuktan nefret ediyorum
bende kıyafetleri büyük siyah torbalaradoldurum onlara yazıcam mutfağı zaten birgün önce biz arabamızla götürcez yerleştrcez temizlik yapıcaz ogün ankastre kombi perdeler gelecek iş cok
canım damar damar üstüne falan binmiştir ozaman kırık olsa dayanamazdın zaten korkma.ama yınede keşke bi görünseydin.geçmiş olsun inşallah oda geçeralıntı yapmadım msjlar cok uzudu
kolumu merak ettin sanırsam iyiyim hareket ettiriyorum yemeğimi yiyorum ama bişey kaldıramıyorum dirseğimi üstüne koyamıyorum
adet olursam gitcem doktora
aaa yok tu haberim :26:hayırlısı olsun laylam bak 2013 hepimize ugur getircek inşallahhayalotummm haberin var mi layla da adet olmus 15 gunden sonra dun yazistik az... :44::44::44::44:
Ha yok ne testi canim postayla gecen gun ovulasyon testim gelmis pazar gunu insallah basliyacam,...
gunyadın hayalotum hsgeldin kusumdicem ama çıkmışsın be bitanem
---bak seenn..gönlümün kraliçesi de olmuyomus yasakhayalimizz biz neyiz anacımm
bnde bisey olsam ne olurdum acabasaka yapıorm hayalotum bilirsin beni, yasağımm yakışır buna
---yaw kuzum bsver.. biz bu smileylerle eğleniyoru ya, o da güzel bizlere, eğlence çıkıyorr..
---nebilim, bebekim_33 iki tane değillerse, geçen gün gördügümde ağlama smileyler yapıyodu neden acaba, ve birde hamilelik takvimini kaldırmıs mı ne yokdu..nyse vardır bi bildiği
cok şükür arabamız var kocacaım evden alır eve bırakır beniAynen bende nefret ediyorum soguklardan ... birde araban yoksa tamam otobuslerde trenlerde surunursun...
Anlasilan senin isler baya baya bi cok , allah kolaylik versin insallah agir seyler tasimamaya bak yinede..
evet cnm ev aldıkda haftaya cuma taşınıyoruzgümüsüm sen ev mi tasiyosun :44::44:
eger öyleyse allah kolaylok versin cok zor bisey vallah:18::18::18::18:
sen perdeyle napıyon perdemi diktirdin:26:offfff şu perdeciler gelsede temizliğe başlasam yaaa
ya bide bebekim aklıma takıldı şimdi:44::44:
enson oda bebişinin cinsiyetini öğrencekti aslındaaa sonra gurbetkızçemle konuşmuştu gülmüştüde alaalaa:44::44:
Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
katre1989 .........23 Aralık...............Calısma günleri
Umut81 ............28 Aralık.............. Calısma günleri
Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 .............. Bat tarihi ? :44:
gumus19 ................. Bat tarihi ? :44:
loorii .......................... bat tarihi ? :44:
sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Layla93 ................... Beklemede ? Hadi insaAllah
vee tebriklerrr diyoruzz !
yasakhayal .............
aseton44.................
aybish .....................
rose_29................
bebekim_33...............
merbek.....................
ellerine saglik umudum
AAAA TSK ler cnm benide düsündügünüzz icin
Sülüman dedikoducularıııııyakalndınız yineeeeee
sey gördün demek scorpionsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?