- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.581
bebegimmmm sendemi burdasin nasilsin habibtee....coktandir gorunmuyorsunn...yasakhayalimm dun ummtsumeeyye bize saka yapti hamileyim diye bzde sevindim halaylar cektik umudum listeye ekledi hamile diye...ama daha sonra saka yazdi hepimizi sinirlendik moralimiz bozuldu ve ciktik...oy;ece kaldim bendeeeee
niye düsünmeyelim canim benim sende bizdensin
bebekim kuzum benim demin biraz gecmise baktimda bizim kizlar senin icin telaslanmis noldu sana ben anlayamadimda :26:
BENIM ICIMI ENDISELENMISLER nedenki cnm an:lamadim??? walla simdi bende sokey oldumbende anlamadim dur bende bi okuyayimm
bisi yok cnm iyim ben alal a anlamdimm gitti
bebegimmmm sendemi burdasin nasilsin habibtee....coktandir gorunmuyorsunn...yasakhayalimm dun ummtsumeeyye bize saka yapti hamileyim diye bzde sevindim halaylar cektik umudum listeye ekledi hamile diye...ama daha sonra saka yazdi hepimizi sinirlendik moralimiz bozuldu ve ciktik...oy;ece kaldim bendeeeee
dememkki bi yanlis anlama olmuscanim benim öyle olsun yeterki bebisinle sen iyi olda
en hasaas konuda saka yapan insanlar beni cok sinirlendiriyor...biz kendimize sevinemiyoruzz bari baskalarinin mutlu haberini aldikmi sanki biz yasamisz gibi oluyorz...ama arkadsimizz bunu saka olarak yapti ve bizimm icimizden gelen mutlulugu kursagimizda birakti
GALIBAA CNM :18: Allaha sukurler olsun sen nasilsin cnm =??? hamislik nasil gidiyor???? :2:
sey gördün demek scorpionsum
tuhhh yakalandık:18::18::18:
nasi yaniiama bunun sakasi olmaz ki :26 nu hep merak ediyodum kac kere hayalotuma bile sormustum
sadece saka yapmak icinmi gelmis topige
bende geçmişi okuyunca gördümbu tür şakalar hiç hoş değil ne diyim bilemedimm
bende simdilik iyiyim canim benim..iki hafta sonra tekrar kontrola gidecem bakalim ne diyecek:26:
kuzucugunun cinsiyeti belli oldumu
tuhhh yakalandık:18::18::18:
bende geçmişi okuyunca gördümbu tür şakalar hiç hoş değil ne diyim bilemedimm
gamyoncum bu sefer yakalandik
kuzum aksam olmus böyle biseyler sende yokmusun galibabende üzüldüm ama dün daha bi üzülmüsler olayi bire bir yasadiklari icin bizim kizlar
bende simdilik iyiyim canim benim..iki hafta sonra tekrar kontrola gidecem bakalim ne diyecek:26:
kuzucugunun cinsiyeti belli oldumu
gamyoncum bu sefer yakalandik
kuzum aksam olmus böyle biseyler sende yokmusun galibabende üzüldüm ama dün daha bi üzülmüsler olayi bire bir yasadiklari icin bizim kizlar
evet canım bende yoktum ama okyunca en az onlar kadar üzüldümm
YOKYAA sormaa cnm sinir oldumki doktorumaa :18: Trdeki doktorlar hemencik biliyor 11-12 haftalarda benim
doktorum diyorki 20 ci haftada anca diyor sinir oldum eve geldimmm 2 hafta sonra insallah bakalim Allahim sag salim kucaklarimiza versinde
baska birsey istemiyorum ama bu doK beni delli etti o gun :2: Sen kac haftalik oldun cnm???
kızlar sanırım burda okumuştum ya şu idrara limon mu ne damlatıp hamile olup olmadığı anlaşılıyomuş diye nasıl oluyo kızlar bi bilen varmı acepp:44::44:
bebekimmmm iyi olmaya calsiyiorummm...bugun kahverengi akinti basladi dunden beri karnim agiriyor goguslerimde...adetime 10 gun var daha..bugun catlatma ignemin 9.gunu///yasakhayalimmm ddedikten sionra biraz bekledi birsey yazmadan cikti habibteemm
bebekimmmm iyi olmaya calsiyiorummm...bugun kahverengi akinti basladi dunden beri karnim agiriyor goguslerimde...adetime 10 gun var daha..bugun catlatma ignemin 9.gunu///yasakhayalimmm ddedikten sionra biraz bekledi birsey yazmadan cikti habibteemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?