Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasi yaniiama bunun sakasi olmaz ki :26nu hep merak ediyodum kac kere hayalotuma bile sormustum

sadece saka yapmak icinmi gelmis topige

niye düsünmeyelim canim benim sende bizdensin

bebekim kuzum benim demin biraz gecmise baktimda bizim kizlar senin icin telaslanmis noldu sana ben anlayamadimda :26:

BENIM ICIMI ENDISELENMISLER nedenki cnm an:lamadim??? walla simdi bende sokey oldum bende anlamadim dur bende bi okuyayimm

bisi yok cnm iyim ben alal a anlamdimm gitti

en hasaas konuda saka yapan insanlar beni cok sinirlendiriyor...biz kendimize sevinemiyoruzz bari baskalarinin mutlu haberini aldikmi sanki biz yasamisz gibi oluyorz...ama arkadsimizz bunu saka olarak yapti ve bizimm icimizden gelen mutlulugu kursagimizda birakti

BENIM ICIMI ENDISELENMISLER nedenki cnm an:lamadim??? walla simdi bende sokey oldum bende anlamadim dur bende bi okuyayimm

bisi yok cnm iyim ben alal a anlamdimm gitti

dememkki bi yanlis anlama olmus canim benim öyle olsun yeterki bebisinle sen iyi olda

EVET CNM BURDAYIM aranizdaiym yine iyim tsk ederim seni sormali asil Sen nasilsin cnm ´???? :18:

valla habibtem ne diyecegimi bilemedim...

demekki herkesin saka anlayisi farkli:26:keske böyle bisey yapmasaydibi aciklama ne yapmadimi peki neden böyle bir saka yaptigini

kızlar sanırım burda okumuştum ya şu idrara limon mu ne damlatıp hamile olup olmadığı anlaşılıyomuş diye nasıl oluyo kızlar bi bilen varmı acepp:44::44:

habibtem halaylar çekmeye başlamış
umudum listeye eklemiş
diğer arkadaşlarım sevinmişlerama arkadaşımız sadece "şaka" yapıp çıkmış

bende simdilik iyiyim canim benim..iki hafta sonra tekrar kontrola gidecem bakalim ne diyecek:26:

kuzucugunun cinsiyeti belli oldumu

YOKYAA sormaa cnm sinir oldumki doktorumaa :18: Trdeki doktorlar hemencik biliyor 11-12 haftalarda benim

doktorum diyorki 20 ci haftada anca diyor sinir oldum eve geldimmm 2 hafta sonra insallah bakalim Allahim sag salim kucaklarimiza versinde

baska birsey istemiyorum ama bu doK beni delli etti o gun :2: Sen kac haftalik oldun cnm???

bende simdilik iyiyim canim benim..iki hafta sonra tekrar kontrola gidecem bakalim ne diyecek:26:

kuzucugunun cinsiyeti belli oldumu

yasak hayalim sen hamilemisin maşallah sana Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah peki neden senin hamilelik cetvelin yokkk:26::26::26:

bebekimmmm iyi olmaya calsiyiorummm...bugun kahverengi akinti basladi dunden beri karnim agiriyor goguslerimde...adetime 10 gun var daha..bugun catlatma ignemin 9.gunu///yasakhayalimmm ddedikten sionra biraz bekledi birsey yazmadan cikti habibteemm

doru canim benim burdaki dr söylemiyolar20 haftalik olmayinca ,yanilmaktan korkuyolar galiba bende anlamiyorum..mesala benim 3.bebgim 15 .haftalikti yok görünmüyo dediler düsük yapinca 2 gün sonra erkek oldugunu ögrenmistimbi de hastanedeki dr cok mu önemli sizin icin demisti bende utanmistimhalbuki ne olursa olsun önemli degil ama insan merak ediyo iste

Son düzenleme:
bebekimmmm iyi olmaya calsiyiorummm...bugun kahverengi akinti basladi dunden beri karnim agiriyor goguslerimde...adetime 10 gun var daha..bugun catlatma ignemin 9.gunu///yasakhayalimmm ddedikten sionra biraz bekledi birsey yazmadan cikti habibteemm

habibtem inşallah yerleşme kanamasıdır canımmmm

anladim cnm Allah iyilik versin herseyde vardir bir hayir erken gelmis sanki bu kahw-rengi renk 10 war diyorsun s´daha Hmm
yerlesme kanamasi diyorlar öyle bisi olmasin cnm bazi kisilerde öyle oluyormus hatta Adet bile geciren varmis

Ins öyle birseydir bakalim bekliceksin 14 gun sonra TEST yap derim hadi hayirlisi inss cnm Allahim olmayanlara biran önce
nasipp etsin (AMIN)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…