Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasak hayalim sen hamilemisin maşallah sana Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah peki neden senin hamilelik cetvelin yokkk:26::26::26:

kuzum benim bu benim 5.hamileligim4 bebek kaybim var..bende kan pihtilasmasi varinsallah bu sefer rabbim nasip eder:26:takvimide ne bilim bu topikteki kizlarda hamile kalsinda beraber yapalim diyorum....

bebekimmmm iyi olmaya calsiyiorummm...bugun kahverengi akinti basladi dunden beri karnim agiriyor goguslerimde...adetime 10 gun var daha..bugun catlatma ignemin 9.gunu///yasakhayalimmm ddedikten sionra biraz bekledi birsey yazmadan cikti habibteemm

kuzum banami sormustun...kusura bakma habibtem gözümden kacmis yada unutmusumdurkuzum günün az kalmis:26:bide kahverengi leke mi varalalaalal yerlsme olabilirmiki bu siralarda kafam karisti simdi:44:

SELAM CNM BU KONNUDA HIC BILGIM YOK ama yazayim dedim yinede bence en güvenlisi doktor :))

Testler de var ezanede onlara pek güvenilmez diyorlar ama benimkisi 100%100 cikmisdi bence Test almakta fayda var derim

benimkinide hep doru verdi idrar testleri 5 hamileligimide hep idrarda ögrendim ben

kuzum benim bu benim 5.hamileligim4 bebek kaybim var..bende kan pihtilasmasi varinsallah bu sefer rabbim nasip eder:26:takvimide ne bilim bu topikteki kizlarda hamile kalsinda beraber yapalim diyorum....

canımm çok geçmiş olsın
:26::26:lütfen kusuruma bakma boş bulundum
inşallah Rabbim bisede nasip edicekk
benimde bir kaybım oldu kalbi durdu 2 aylıkken kürtaj olmuştum seni çok iyi anlıyorum ki senin ki dört tane
tekrardan kusura bakma
ve ne güzel düşünmüşsün tebrik ettim gerçekten de

SELAM CNM BU KONNUDA HIC BILGIM YOK ama yazayim dedim yinede bence en güvenlisi doktor :))

Testler de var ezanede onlara pek güvenilmez diyorlar ama benimkisi 100%100 cikmisdi bence Test almakta fayda var derim

saol cnm benim adetime 3 gün var daha da merak ettim önceden anlaşılıosa yapıyım die noluyodu acaba dibemi çökmesi gerekio dağılması mı gerekio hamilysen

benimkinide hep doru verdi idrar testleri 5 hamileligimide hep idrarda ögrendim ben

EVT CNM hatta ben inanmayipp doktora gittigimi bile hatirliyorum gutr hapi aliyorum cunki doktora bu yuzden gitmisdim
acaba bu hap yuzundenmi adetim kesildi diye dok dedi idrar testi yapcaz bakti 5 haftalik hamilesiniz demisti o zaman

dun gibi hatirliyorum :2: :)) zaman cabuk geciyor aslinda ama bekleyenler icin hic gecmiyor yaaa

kuzum benim ne kusuru tabiki sorabilirsin sen kötü bisey demedinkirabbim verdi geri aldi böylesi hayirliymis demekki...

mesala bende senin kaybini bilmiyodumrabbim sanada sabirlar versin..insallah allahim bizede saglikli hayirli evlatlar nasip eder....

ayy canım güldürdün beni yaa allahta seni güldürsün bende bilmiyorum ki nasıl olduğunu ondan sordum size

bende sen biliyosunda ondan soruyosun sanmistim eslemim

valal bende bilmiyorum ama bi ara bizim kizlar yapmisti ama kim yapmisti nasi yapmisti hatirlamiyorum

inşallah canım benim inşallah

saol cnm benim adetime 3 gün var daha da merak ettim önceden anlaşılıosa yapıyım die noluyodu acaba dibemi çökmesi gerekio dağılması mı gerekio hamilysen

Cnm 1 gun adet gununden önce testler var cnm onlarda oluyormus diye biliyorum bardagin icine topla daha basit oluyor sonra cubugu batir icine 3 saniye öyle oluyordu sanirim
sonra 10-15 dk sonra okuya bilirsin net cevabi insallah :2:

türkiyeki dr kanda bakiyo almanyadaki dr ise idrarda bakiyo...

seninki daha heyecanli olmustur kendin bile yapmamisinben hep evde kendim yapmistim..sonra dr gidiyodum ultrasonda bakiyodu hemen

Cnm 1 gun adet gununden önce testler var cnm onlarda oluyormus diye biliyorum bardagin icine topla daha basit oluyor sonra cubugu batir icine 3 saniye öyle oluyordu sanirim
sonra 10-15 dk sonra okuya bilirsin net cevabi insallah :2:

cnm bilmiorum kii karar veremedimm yaa o limaonu bi yapıyım dedim ama oda nasıl oluyo bilmiomm

ayy canım güldürdün beni yaa allahta seni güldürsün bende bilmiyorum ki nasıl olduğunu ondan sordum size
sen idrarına bi damla limon damlat bakıyım dibe mi çökcek yoksa dağılıcak mı

eslemim yaptim...

yaw önce dagilir gibi oldu sonra cöktüikiside su gibi ya pek anlasilmiyo

türkiyeki dr kanda bakiyo almanyadaki dr ise idrarda bakiyo...

seninki daha heyecanli olmustur kendin bile yapmamisinben hep evde kendim yapmistim..sonra dr gidiyodum ultrasonda bakiyodu hemen

Hi evet nede heycandiii hic unutamiyorum o gunu evet idrarda bakti hemen anlamis sonra kanda baktilar :)

Allahim bu duygu tum anne olmak isteyenlere tattirir insallaH kanda ama sonra evdede tabiki denedim test aldim

baktimm dogruu doktora bile inanamadim o derece yyani Allahim hayirlisini versin insallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…