Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar size birşey sorucamm
yumurtlama günlerimi geçirdim
bugün adetimin 21. günü
11,12,14,16,17 ve 20. günleri çalışma yaptık
sizce yeterli mi :44::44::44:
ya da siz ne zaman bıraktınız da hamile kaldınız?

bence yeterli gamyoncumbayada calismisssiniz20.günde birakmissiniz spermler ortalama 3 gün yasiyo 23 günü bulur nerdeyse...

bundan sonrada nadir olsada yumurtlayan var ama yinede olmaz gibime geliyo

canim ben hamile kalmadan önce 18.güne kadar calismistim..olmamisti hamile kaldigim ay ise sadece 3 gün biseyler olmustu ve hamile kalmisim..gercekten rabbim istedikten sonra 1 gün bilem yeterli oluyo

Son düzenleme:

teşekkürler yasak hayalim
cevabın için
doğru söylüyorsun Rabbimizin "OL" demesi yeterliii

eslemim yaptim...

yaw önce dagilir gibi oldu sonra cöktüikiside su gibi ya pek anlasilmiyo

kız sen çok yaşa emi evde de limon yok iyimi yapamıom da ben sinir oldum bak şimdi

kiz eslemim birak sen bu Limon isini Test yada doktora git Test evde yapila bilecek en iyisidir tabi biraz bekle derim test icin

Senin Bat ne zamandi cnm??

23 ü cnm 3 gün kaldı ama çatlıycam pek umudum yok ama en azından sonucu bilsem boş yere üç gün beklemem ümit etmem

eslemim yeterki isteyin benden yapabilirsem hic üsenmem yaparim

taze limonum vardi benim hemencecik yaptimkuzum az günün kalmis hic limonum ne yok diye bosa sinirlenme insalalh batin gelmez müjdeli haberini aliriz...

CNM BENCE BATIYI BEKLE derim ben hemen acele etme hani derler ya hayal suya düsmesin diye :18: o yuzden bekle derim

ben batin dan 14 gun sonra testini yap ben öyle biliyorum biraz sabret hani biliyorum insan sabredemiyor ama Allahim isterse

Hersey olur acele etsenede etmesende o yer yapar Allahin izni ile bence beklee eslemim !!" aCELE ETME :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…