- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.621
Hi evet nede heycandiiihic unutamiyorum o gunu evet idrarda bakti hemen anlamis sonra kanda baktilar :)
Allahim bu duygu tum anne olmak isteyenlere tattirir insallaH kanda
cnm bilmiorum kii karar veremedimm yaa o limaonu bi yapıyım dedim ama oda nasıl oluyo bilmiomm
kızlar size birşey sorucamm
yumurtlama günlerimi geçirdimbugün adetimin 21. günü
11,12,14,16,17 ve 20. günleri çalışma yaptıksizce yeterli mi :44::44::44:
ya da siz ne zaman bıraktınız da hamile kaldınız?
kizlarrrr ins yerlesme kanamasidir....ilaclarimi alayim bennnn
bence yeterli gamyoncumada calismisssiniz 20.günde birakmissiniz spermler ortalama 3 gün yasiyo 23 günü bulur nerdeyse...
bundan sonrada nadir olsada yumurtlayan var ama yinede olmaz gibime geliyo
canim ben hamile kalmadan önce 18.güne kadar calismistim..olmamisti hamile kaldigim ay ise sadece 3 gün biseyler olmustuve hamile kalmisim..gercekten rabbim istedikten sonra 1 gün bilem yeterli oluyo
eslemim yaptim...
yaw önce dagilir gibi oldu sonra cöktüikiside su gibi ya pek anlasilmiyo
kiz eslemim birak sen bu Limon isiniTest yada doktora git Test evde yapila bilecek en iyisidir tabi biraz bekle derim test icin
Senin Bat ne zamandi cnm??
kız sen çok yaşa emi evde de limon yok iyimi yapamıom da ben sinir oldum bak şimdi
23 ü cnm 3 gün kaldı ama çatlıycam pek umudum yok ama en azından sonucu bilsem boş yere üç gün beklemem ümit etmem
rica ederim bitanem
teşekkürler yasak hayalimcevabın için
doğru söylüyorsun Rabbimizin "OL" demesi yeterliii
rica ederim bitanemrabbim insallah seninde melegini cennetteki yavrunun kardesini en kisa zamanda gönderir...
eslemim yeterki isteyin benden yapabilirsem hic üsenmem yaparim
taze limonum vardi benim hemencecik yaptimkuzum az günün kalmis hic limonum ne yok diye bosa sinirlenme insalalh batin gelmez müjdeli haberini aliriz...
kız sen çok yaşa emi evde de limon yok iyimi yapamıom da ben sinir oldum bak şimdi
23 ü cnm 3 gün kaldı ama çatlıycam pek umudum yok ama en azından sonucu bilsem boş yere üç gün beklemem ümit etmem
inşallah cümlemizin tatlımpeki şimdi ben artık beklemeye çekileyim dimi
ayy saol cnm benim yaa inş. dua et bize bol bol bebişine söyle oda etsin teyzesine
tsk ederim kizlarrrr ben biraz cekileyim yazdiklarinizi okuyacammm buralardayimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?