Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

off ne biliyim ben biraz sabırsızım bide yumurtlamam ayın 3 de olmuştu eğer kaldıysam 17 gün oldu idrarda çıkar artık heralde

hayalim canım benim cevapların beni çok rahatlattı
yorulduk biraz dinlenmeye geçelim artık dimi ama

bat 31 aralık tatlımmm

kuzum benim bende sizinle konusunca rahatliyorum

ayy hemide yilbasina denk geliyoinslalah yeni yila iki kisi olarak girersin:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

off ne biliyim ben biraz sabırsızım bide yumurtlamam ayın 3 de olmuştu eğer kaldıysam 17 gün oldu idrarda çıkar artık heralde

anliyorumda cnm o kadar erken belli olmaz herhalde ya zanetmiyorum :18: senide hayal kirikliginada ugratmak istemiyourm hani o yuzden

diyorum beklemk en iyisi insan sabirsizlaniyorum biliyorum bende yasamidim ama Allahim herseyin sabrini veriyor cnm dayan derim en son

BIR KAC GUN sonra Testini yap evde :) insallah guzel haberlerle gelirsin Hayirlisiyla cnm

beni biraz anlasaydin....rafet el romannn cok guzel soyluyor....tam bnlik bir sarki....

saol cnm benimm inş. bilmiorum belkim yapmam kafam karışık bilmiorumm

Kizlaaaaar ben kaciyorum Allaha emanetsiniz hepiniz kendinize iyi bakin

Görüsmek dilegiyle Hamis kalmak isteyen arkadaslarada sabir diLiyorum iyi AksamLar kizlar

Kizlaaaaar ben kaciyorum Allaha emanetsiniz hepiniz kendinize iyi bakin

Görüsmek dilegiyle Hamis kalmak isteyen arkadaslarada sabir diLiyorum iyi AksamLar kizlar

sende bebisinde rabbime emanet olun bebekim canim benimözletme yine gel

Son düzenleme:
bende bu ay aksine çok sakinim çok relaxım bilmiyorum niye Rabbim herşeyin hayırlısını versin tuttu mu tutmadı mı düşünmüyorum bile sadece rüya görüyorum herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…