- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.641
cekil artik dinlenin gamyoncumbeklemeye baslayalim artik... batin ne zaman..
CNM BENCE BATIYI BEKLE derim ben hemen acele etme hani derler ya hayal suya düsmesin diye :18: o yuzden bekle derim
ben batin dan 14 gun sonra testini yap ben öyle biliyorum biraz sabret hani biliyorum insan sabredemiyor ama Allahim isterse
Hersey olur acele etsenede etmesende o yer yapar Allahin izni ile bence beklee eslemim !!" aCELE ETME :)
hayalimcanım benim cevapların beni çok rahatlattı
yorulduk biraz dinlenmeye geçelim artık dimi ama
bat 31 aralık tatlımmm
kuzum hep dualarimdasiniz zaten..rabbim bi bana degil hepimize anne olmayi nasip eder insallah
off ne biliyim ben biraz sabırsızım bide yumurtlamam ayın 3 de olmuştu eğer kaldıysam 17 gün oldu idrarda çıkar artık heralde
eslemim canim benim istiyosan bi idrarda bak
off ne biliyim ben biraz sabırsızım bide yumurtlamam ayın 3 de olmuştu eğer kaldıysam 17 gün oldu idrarda çıkar artık heralde
kuzum benim bende sizinle konusunca rahatliyorum
ayy hemide yilbasina denk geliyoinslalah yeni yila iki kisi olarak girersin:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
yarın bi yapıyım diom ama karar da veremdimm yaa
anliyorumda cnm o kadar erken belli olmaz herhalde ya zanetmiyorum :18: senide hayal kirikliginada ugratmak istemiyourm hani o yuzden
diyorum beklemk en iyisi insan sabirsizlaniyorum biliyorum bende yasamidim ama Allahim herseyin sabrini veriyor cnm dayan derim en son
BIR KAC GUN sonra Testini yap evde :) insallah guzel haberlerle gelirsin Hayirlisiyla cnm
beni biraz anlasaydin....rafet el romannn cok guzel soyluyor....tam bnlik bir sarki....
canım inşallah inşallah bol bol dua edelim birbirimize
eslemim eger cok düsünüyosan yap bence kendini strese sokmaktan daha iyi cünkü stres yapinca bat bile gecikiyo cünkü canim benim
beni biraz anlasaydin....rafet el romannn cok guzel soyluyor....tam bnlik bir sarki....
evet bikerem 4 gün gecikmişti stresten bilmiorum bakalım bi yarın olsunda
evet bikerem 4 gün gecikmişti stresten bilmiorum bakalım bi yarın olsunda
Kizlaaaaar ben kaciyorum Allaha emanetsiniz hepiniz kendinize iyi bakin
Görüsmek dilegiyle Hamis kalmak isteyen arkadaslarada sabir diLiyorum iyi AksamLar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?