- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.661
sende bebisinde rabbime emanet olun bebekim canim benimözletme yine gel
aNLADIM cnm fazla stress yapma bence stress herseyin baslangicidir Stressden uzak dur Hamiskalmak istiyorsan cnm benim
Ins cnm hayirlisiyla olur insallaH dedigim gibi fazla stresse sokma kendini Rahat ol cnm
eslemim sen nasi istiyosan öyle yapyeterki kendini strese sokmamaya calis canim benim
bende bu ay aksine çok sakinim çok relaxım bilmiyorum niye Rabbim herşeyin hayırlısını versin tuttu mu tutmadı mı düşünmüyorum bile sadece rüya görüyorum herşeyin hayırlısı olsun
masalalh gamyoncuma öylede ol canim benim..gercekten bebisler böyle durumlari seviyo
canlarim sizlere doyum olmaz bende cikmak zorundayimkendinize görüsene kadar iyi bakin
perde diktirmiştim canım 1 bucuk hafta oldu hala gelmedicok şükür arabamız var kocacaım evden alır eve bırakır beni
evet cnm ev aldıkda haftaya cuma taşınıyoruz
bana zor gelmiyo ndnse hevesten galiba evim çok güzel oluyo
sen perdeyle napıyon perdemi diktirdin:26:
kim bebeğin cinsiyetini öğreniyo anlamadım bişey:26::26:
değilmişşkizlar gecmise biraz göz gezdirdimde simdi sümeyye hamile degilmi:44::44::44::44:
ocağın birinde yapıcak inşallahyasak hayalim sen hamilemisinmaşallah sana Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah peki neden senin hamilelik cetvelin yokkk:26::26::26:
o takvım ocağın ilk günü yapılcak ve sana şans getircek canbonum öyle anlaştıkkuzum benim bu benim 5.hamileligim4 bebek kaybim var..bende kan pihtilasmasi var insallah bu sefer rabbim nasip eder:26:takvimide ne bilim bu topikteki kizlarda hamile kalsinda beraber yapalim diyorum....
gamyoncum bilmiyodum rabbım sanada sabır versın öncelıkle rabbım tekrarını yaşatmasınnn inşallah....kızlar size birşey sorucamm
yumurtlama günlerimi geçirdimbugün adetimin 21. günü
11,12,14,16,17 ve 20. günleri çalışma yaptıksizce yeterli mi :44::44::44:
ya da siz ne zaman bıraktınız da hamile kaldınız?
canbonum gördüm seniiiiiheyy hayalotum pişşşttt
perde diktirmiştim canım 1 bucuk hafta oldu hala gelmedi
değilmişşyorum yapmıyorum
ocağın birinde yapıcak inşallah
o takvım ocağın ilk günü yapılcak ve sana şans getircek canbonum öyle anlaştık
gamyoncum bilmiyodum rabbım sanada sabır versın öncelıkle rabbım tekrarını yaşatmasınnn inşallah....
ahh ahhh yahu yumurtacıklarınız varkene yapın işte bat tarihine kadar ne kaşıntınız var
kız benım yumurtam yok bıde hap kullanıyom hala çalışıyorum azcık bana çekin
boşunamı listede çalış hayalot çalış yazmış umudum bana bakın örnek alın birazcıkın
alemsiniz yaaa olana kadar yılmak yok sonra 9 ay tatil yaparsınız
canbonum gördüm seniiiii
nabiyosun canbonum
umudum ,hayalotum nerde yaw
perdecileri beklıyorum halaaa ya gelmedıler daha kar yagıyo ya yolda kalmışlar bugun gelemyız dedılerbende dedım yarında kar yagcak nısana kadar gelmıcekmı tul dedım ve getırceklermıs sımdı
ayyy ne dertlıymısım ya iyi diyım canbonum
sen nasılsınn
insan bişeye heves ettiyse gelsede kullansam dyo hemen dimihemen gelsinlerde hemen tak mis gibi ohh güle güle kullan canım benim sende istanbulda mı otuyruyosun bende bildiğin gibi işten geldim eşim yok bu akşam uyuz sobayı yakmak için uğraştım sonunda tututştu inadım inat kolum iki kanat yanacaksın dedim yandı
evet bakalım bıde eve yakışcakmı yakışmıcakmı korkusu var ev biraz ufak cesaret edemıyorum herşeyi almayasaol bıtanem rabbım olmayanlarada nasıp etsın
istanbuldayım canım soba yakması zor ama güzel ısıtıyo bizde petek var fatura gelcek diye korkudan açamıyorumev buzane gibi bide doğalgaz hertarafı ıstır dıyolar açarbılıyosan kombiyi açta ısıtsın bakalım
yakışır inş canım benimgösterir kendini o ayy evet bilirim doğalgazı çok rahat ama parası yüzünden acamıyo insan dörtdörtlük ısınmak istiyosan çok para cıkıcak
katrem avatardaki bebişler cok tatlıymış rabbım bızlere nasıp etsın inşallah
aynen oyle canım benim bide biz kayınvalımdenlerın faturasınıda bız odoyoruz saatler bir olunca uyanıklık yapıyollar mecbur 2 daıre yuklu gelıyo kısmak gerek..yakışır inş canım benimgösterir kendini o ayy evet bilirim doğalgazı çok rahat ama parası yüzünden acamıyo insan dörtdörtlük ısınmak istiyosan çok para cıkıcak
canım ben cıkıyorum uğrucakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?