Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aNLADIM cnm fazla stress yapma bence stress herseyin baslangicidir Stressden uzak dur Hamis kalmak istiyorsan cnm benim

Ins cnm hayirlisiyla olur insallaH dedigim gibi fazla stresse sokma kendini Rahat ol cnm

eslemim sen nasi istiyosan öyle yapyeterki kendini strese sokmamaya calis canim benim

saolun kızlar aslında bu ay hiç stresli deildim şu iki üç güne kadar adet yaklaştıkça başladı stres rabbim hayırlısını versin inş. banada tüm isteyenlerede

bende bu ay aksine çok sakinim çok relaxım bilmiyorum niye Rabbim herşeyin hayırlısını versin tuttu mu tutmadı mı düşünmüyorum bile sadece rüya görüyorum herşeyin hayırlısı olsun

masalalh gamyoncuma öylede ol canim benim..gercekten bebisler böyle durumlari seviyo

canlarim sizlere doyum olmaz bende cikmak zorundayimkendinize görüsene kadar iyi bakin

perde diktirmiştim canım 1 bucuk hafta oldu hala gelmedi
kizlar gecmise biraz göz gezdirdimde simdi sümeyye hamile degilmi:44::44::44::44:
değilmişşyorum yapmıyorum
yasak hayalim sen hamilemisin maşallah sana Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah peki neden senin hamilelik cetvelin yokkk:26::26::26:
ocağın birinde yapıcak inşallah
kuzum benim bu benim 5.hamileligim4 bebek kaybim var..bende kan pihtilasmasi varinsallah bu sefer rabbim nasip eder:26:takvimide ne bilim bu topikteki kizlarda hamile kalsinda beraber yapalim diyorum....
o takvım ocağın ilk günü yapılcak ve sana şans getircek canbonum öyle anlaştık
gamyoncum bilmiyodum rabbım sanada sabır versın öncelıkle rabbım tekrarını yaşatmasınnn inşallah....

ahh ahhh yahu yumurtacıklarınız varkene yapın işte bat tarihine kadar ne kaşıntınız var
kız benım yumurtam yok bıde hap kullanıyom hala çalışıyorum azcık bana çekin
boşunamı listede çalış hayalot çalış yazmış umudum bana bakın örnek alın birazcıkın
alemsiniz yaaa olana kadar yılmak yok sonra 9 ay tatil yaparsınız
heyy hayalotum pişşşttt
canbonum gördüm seniiiii

nabiyosun canbonum

insan bişeye heves ettiyse gelsede kullansam dyo hemen dimi hemen gelsinlerde hemen tak mis gibi ohh güle güle kullan canım benim sende istanbulda mı otuyruyosun bende bildiğin gibi işten geldim eşim yok bu akşam uyuz sobayı yakmak için uğraştım sonunda tututştu inadım inat kolum iki kanat yanacaksın dedim yandı

evet bakalım bıde eve yakışcakmı yakışmıcakmı korkusu var ev biraz ufak cesaret edemıyorum herşeyi almayasaol bıtanem rabbım olmayanlarada nasıp etsın
istanbuldayım canım soba yakması zor ama güzel ısıtıyo bizde petek var fatura gelcek diye korkudan açamıyorumev buzane gibi bide doğalgaz hertarafı ıstır dıyolar açarbılıyosan kombiyi açta ısıtsın bakalım

yakışır inş canım benim gösterir kendini o ayy evet bilirim doğalgazı çok rahat ama parası yüzünden acamıyo insan dörtdörtlük ısınmak istiyosan çok para cıkıcak

yakışır inş canım benim gösterir kendini o ayy evet bilirim doğalgazı çok rahat ama parası yüzünden acamıyo insan dörtdörtlük ısınmak istiyosan çok para cıkıcak
aynen oyle canım benim bide biz kayınvalımdenlerın faturasınıda bız odoyoruz saatler bir olunca uyanıklık yapıyollar mecbur 2 daıre yuklu gelıyo kısmak gerek..
canım ben cıkıyorum uğrucakmış

tamam canım ıyı aksamlar

gurbet kızçem sen geldın ama benım yemek yapmam lazım eşimin işten cıkmasına 10dakka var ne yapıcagımı bıle bılmıyorum
öpüyorum seni çokkkk gece konusuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…