Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkese merhabaaa
geçmişi okuyayım dedimmmm amaa çok dayamanadım
naber nasılsınız..
Benim dünden beri başımın ağrısı geçmedi yaa

kızlarrr bu ara pek kalamıyorum yaa sohbet etmeyi çook özledimm..bu kiş şartları beni çok yoruyor..akşamları pcye geçecek canım kalmıyor..hele de kar yağınca pek bi fena yorgunluk oluyo.

nasılsınız canları yaaaa..geçmişi de okuyamadım ama öğlen baktım sümeyye canınızı sıkmış dün akşam..valla bişey diyemiyorum ama bu topikte hamilelikle ilgili şaka olmazz olmamalıı..aylardır yıllardır özle4mle bekleyen bizler birimizin mutlu haberine kendimizin gibi sevinirken böyle durumlar herkesi yıpratır..
bende pazar çalışmalar start vericem.sanırım ovu testim pazartes,i anca gelir.ona da salı başlarım artık..

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun

bu akşam buralarda kimse yok
selam tatlımmm
herkese merhabaaa
geçmişi okuyayım dedimmmm amaa çok dayamanadım
naber nasılsınız..
Benim dünden beri başımın ağrısı geçmedi yaa

medd kuzum aynen valla bende geçmişi okuyamadımmhiçç halim yok benim de..kış havası çarptı anacım bizi..amaaaa önümüzdeki hafta çalışmalarımız varr güçlü kuvvetli olmalıyızzzzzzz

bnde geldimmm bendeee...yedinmi hayalotummmmmmmmmm sarmalari...bende yapmak istiyorum ama benden baska kimse yemiyecek diye yapmiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…