- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.701
hoşbuldum cnmmmmmm
hoşgeldin scorpimmmmmmmmm
hoşgeldin tatlımmmmben geldimmm
bnde geldimmm bendeee...yedinmi hayalotummmmmmmmmm sarmalari...bende yapmak istiyorum ama benden baska kimse yemiyecek diye yapmiyorummmm
merhabaaahayırdır canım ya, yorgunluk uykusuzluk flan mı var ondandır belkide
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
bu akşam buralarda kimse yok
kızlarrr bu ara pek kalamıyorum yaa sohbet etmeyi çook özledimm..bu kiş şartları beni çok yoruyor..akşamları pcye geçecek canım kalmıyor..hele de kar yağınca pek bi fena yorgunluk oluyo.
nasılsınız canları yaaaa..geçmişi de okuyamadım ama öğlen baktım sümeyye canınızı sıkmış dün akşam..valla bişey diyemiyorum ama bu topikte hamilelikle ilgili şaka olmazz olmamalıı..aylardır yıllardır özle4mle bekleyen bizler birimizin mutlu haberine kendimizin gibi sevinirken böyle durumlar herkesi yıpratır..
bende pazar çalışmalar start vericem.sanırım ovu testim pazartes,i anca gelir.ona da salı başlarım artık..
selam tatlımmm
medd kuzum aynen valla bende geçmişi okuyamadımmhiçç halim yok benim de..kış havası çarptı anacım bizi..amaaaa önümüzdeki hafta çalışmalarımız varr güçlü kuvvetli olmalıyızzzzzzz
yok canım yaaa, dün akşam baş ağrısıyla uyudum sümeyyenin yaptığına çok üzüldüm.. Sabah kalktım hala başım ağrıyo gün boyu da geçmedi zatennsen nasılsın katrecim
hoşbulduk canımcım, sen de hoşgeldin çook teşekkür ederimmm inş geçersen nasılsın bakalımmm
canımcımmm çok özledim ben de seni yaa bende çok gelemiyorum, geldiğimde de denk gelmiyoruz malesef
evet kuzum dün sümeyye hepimizin canını sıktı ve işin ilginç tarafı hiç bişey demeden de çıktı... Anlayamadım, keşke gelipte açıklasaydıbenim ovu. testi geldi bugün, adetimin de 5. günü ben de c.tesi başlamayı düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısııııı Rabbim yeni yılda güldrsün yüzümüzüüüü inşş
alaala bende birden geçmiş 1 sayfa atlamış bende bu kızçe nereye yazmış diyorumherkese merhabaaa
geçmişi okuyayım dedimmmm amaa çok dayamanadım
naber nasılsınız..
Benim dünden beri başımın ağrısı geçmedi yaa
demek pazar başlıyokızlarrr bu ara pek kalamıyorum yaa sohbet etmeyi çook özledimm..bu kiş şartları beni çok yoruyor..akşamları pcye geçecek canım kalmıyor..hele de kar yağınca pek bi fena yorgunluk oluyo.
nasılsınız canları yaaaa..geçmişi de okuyamadım ama öğlen baktım sümeyye canınızı sıkmış dün akşam..valla bişey diyemiyorum ama bu topikte hamilelikle ilgili şaka olmazz olmamalıı..aylardır yıllardır özle4mle bekleyen bizler birimizin mutlu haberine kendimizin gibi sevinirken böyle durumlar herkesi yıpratır..
bende pazar çalışmalar start vericem.sanırım ovu testim pazartes,i anca gelir.ona da salı başlarım artık..
yedim habıbtem buluşursak bıgun sana sarma yapıcam istersen postayla gönderim ben sanabnde geldimmm bendeee...yedinmi hayalotummmmmmmmmm sarmalari...bende yapmak istiyorum ama benden baska kimse yemiyecek diye yapmiyorummmm
hoşşşşşbullllldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoooooooooooooooooo hooooooooooooooooo hooooooooooooooohhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllldddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz
hoşbulduk bayan canbon katremhoşgeldnizzzzzbayan hayalotum sizi özledikkk
hoşgeldin tatlımmmm
habibtelerimmmmmmmm hb...nerelerdesiniz...kar kis sizide etkilemis masallah....kardan gari yaptinizmi
kiyamettttt gelsede kopsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
burda daha bugun başladı yarına kadar tutarsa yaparımhabibtelerimmmmmmmm hb...nerelerdesiniz...kar kis sizide etkilemis masallah....kardan gari yaptinizmi
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
yok anacım daha o kadar tutmadııı..ben kardan hamile karı yapcammmmhabibtelerimmmmmmmm hb...nerelerdesiniz...kar kis sizide etkilemis masallah....kardan gari yaptinizmi
cnm benimde 5. günümmmmyok canım yaaa, dün akşam baş ağrısıyla uyudum sümeyyenin yaptığına çok üzüldüm.. Sabah kalktım hala başım ağrıyo gün boyu da geçmedi zatennsen nasılsın katrecim
hoşbulduk canımcım, sen de hoşgeldin çook teşekkür ederimmm inş geçersen nasılsın bakalımmm
canımcımmm çok özledim ben de seni yaa bende çok gelemiyorum, geldiğimde de denk gelmiyoruz malesef
evet kuzum dün sümeyye hepimizin canını sıktı ve işin ilginç tarafı hiç bişey demeden de çıktı... Anlayamadım, keşke gelipte açıklasaydıbenim ovu. testi geldi bugün, adetimin de 5. günü ben de c.tesi başlamayı düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısııııı Rabbim yeni yılda güldrsün yüzümüzüüüü inşş
cnm senin prolaktinde falan hiç sorun olmadı dimiii..incir prolaktini yükseltiyor diye okuduydum..benim düzenli incir yediğim ay pro tavan yaptıydı..ben artık yenmiyom korkumdann:18:eşime de keçiboynuzu yediriyorum sadece..valla haklısın şekerim iyi olmalıyızbu sefer bomba gibi geliyorummmm, yarın incir kürüne başlıyorummm... C.tesi eşim tekrar test yaptırcak c.tesiden sonra da eşime keçiboynuzu kürü yapmaya başlıyorum.. Ovu testleri de hazırrr hadi bakalımmm gelsin bebişleeeeeer
s_elif dun yazdigimmm seni tatmin etmedimi o kadar dil doktummmmm
hayalotum bebeğimmmmmm, adetim biter bitmez başlıcammm çoook çalışmam gerekiyo çooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?