Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtelerimmmmmmmm hb...nerelerdesiniz...kar kis sizide etkilemis masallah....kardan gari yaptinizmi

merhabaaa hayırdır canım ya, yorgunluk uykusuzluk flan mı var ondandır belkide

yok canım yaaa, dün akşam baş ağrısıyla uyudum sümeyyenin yaptığına çok üzüldüm.. Sabah kalktım hala başım ağrıyo gün boyu da geçmedi zaten nsen nasılsın katrecim

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun

bu akşam buralarda kimse yok

hoşbulduk canımcım, sen de hoşgeldin çook teşekkür ederimmm inş geçer sen nasılsın bakalımmm

canımcımmm çok özledim ben de seni yaa bende çok gelemiyorum, geldiğimde de denk gelmiyoruz malesef
evet kuzum dün sümeyye hepimizin canını sıktı ve işin ilginç tarafı hiç bişey demeden de çıktı... Anlayamadım, keşke gelipte açıklasaydı benim ovu. testi geldi bugün, adetimin de 5. günü ben de c.tesi başlamayı düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısııııı Rabbim yeni yılda güldrsün yüzümüzüüüü inşş

valla haklısın şekerim iyi olmalıyız bu sefer bomba gibi geliyorummmm, yarın incir kürüne başlıyorummm... C.tesi eşim tekrar test yaptırcak c.tesiden sonra da eşime keçiboynuzu kürü yapmaya başlıyorum.. Ovu testleri de hazırrr hadi bakalımmm gelsin bebişleeeeeer

bende iyiyim ne olsun

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

herkese merhabaaa
geçmişi okuyayım dedimmmm amaa çok dayamanadım
naber nasılsınız..
Benim dünden beri başımın ağrısı geçmedi yaa
alaala bende birden geçmiş 1 sayfa atlamış bende bu kızçe nereye yazmış diyorumkörüm göz hayalot
demek pazar başlıyo meddcezırım senınkıde pazar olması lazım dime yada cumartesıydıinşallah meleklerınız bu ay yola cıkar canbonlarım
bnde geldimmm bendeee...yedinmi hayalotummmmmmmmmm sarmalari...bende yapmak istiyorum ama benden baska kimse yemiyecek diye yapmiyorummmm
yedim habıbtem buluşursak bıgun sana sarma yapıcam istersen postayla gönderim ben sana
hoşşşşşbullllldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoooooooooooooooooo hooooooooooooooooo hooooooooooooooonoel hayalotunuz geldi
hoşgeldnizzzzz bayan hayalotum sizi özledikkk
hoşbulduk bayan canbon katrem nassın görüşmeyeli
hoşgeldin tatlımmmm

hoşbulduk bıtanem

habibtelerimmmmmmmm hb...nerelerdesiniz...kar kis sizide etkilemis masallah....kardan gari yaptinizmi

amaannn çocuklar da yalvariyolar ama yok anammm elimi bilem sürmemm, dün bahçede nöbetteyken bir sürü kar topu yedim zaten.. B ide muşa geçen yıl 2-3 m kar yağdıda kalkmadı.. Sıcaklık -40 a kadar da düştü, nefret ettim ben kardan kıştan kuzum yaaa

burda daha bugun başladı yarına kadar tutarsa yaparım

canım aslında bu sabah cevap yazmıştım sana ben acaba benmi karıstırıyorum:44:

yok anacım daha o kadar tutmadııı..ben kardan hamile karı yapcammmm
cnm benimde 5. günümmmm
10. gün başlıycam mecburen teste..siparişi vermekte geç kaldım daaainşallah cnm..yeni yıl yeni umutlar demekkk
cnm senin prolaktinde falan hiç sorun olmadı dimiii..incir prolaktini yükseltiyor diye okuduydum..benim düzenli incir yediğim ay pro tavan yaptıydı..ben artık yenmiyom korkumdann:18:eşime de keçiboynuzu yediriyorum sadece..

hayalotum bebeğimmmmmm, adetim biter bitmez başlıcammm çoook çalışmam gerekiyo çooooooooook

ayyyyyyyyyyy scorpionsummmmm prolaktin sorunum olduydu tabi, ay kuzum yaaa Allah razı olsun ben tamamen unuttummmmmm az kalsın içecektim incir sularınııı
hatta akşamdan kaynattım sabah hemen içerim aç karnına diyee, ay kuzummmm çok saol yaaaaa

s_elif dun yazdigimmm seni tatmin etmedimi o kadar dil doktummmmm

bugün eczaneye test almaya gittim kadın beni çok korkuttu ya idrar yollarında iltihap var yada bu kanın nedeni gebelikten önce gecikiyorsa eğer hamile kaldığındada adet olabilirmişsin dedi. yarın test yaptırıcam ama ne kadar bilgi alırsam o kadar rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…