Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok şükür medcezirim iyiyim.evet dün akşam çok sinir bozucuydu başağrısıyla uyanman cok normal bi açıklama yapmış olsaydı scorrpn arkadaşın dediği gibi iyi olurdu ama bişey demeden cıkması daha kötüydü.neyse artık olan oldu.benimde batıma 3 gün kaldı.aslında emin olmadan anlatmıyım diyodum ama cok meraklanıyorum sizlerede anlatmadan yapamıycağımı anladım..pazartesi tansiyonum yüksek dye doktora gittim tahlil istedi,diğerler tahlillerin yanında gebelik testi de yaptılar.değerim 19,60 cıktı.referans değeri 0-25 ml olduğu için kesin hamilesiniz diyemeyiz ama bu değerin bu kadar yüksek cıkmasıda normal değil,1 hafta sonra tekrar gelin değerinize bakalım dediler.2 gün sonra dayanamadım idrar tahlili yaptım silik bi çizgi cıktı..cok mutlu oldum ama hala emin değilim günümün gecmesini bekliyorum bakalım

sirinceyemi gitsek bakalimm ne oluyor orada mayalilarr kendinize gelin...22 aralikta goiruselimmmm...ahh baska derdimiz yokmus gibi birde mayalilar cikti

kızlar merhaba
kar kıs geldı valla
bende sohbetımden geldım

canım sıkkın cok rabbım uzak etsın annemın guatr vardı buyumus testlerde kaser olma ıhtımalı var yazıomus amelıyat olması gerekıyor offf
ben ıyı dusunuyorum kotu bısı aklıma gelmıyor ama annem bunalıma gıdı moralı cok kotu dua edın anneme ((((((((((((((((((((((((((((((

allah yardımcınız olsun canım,inş ameliyatla atlatır annen bişeyi kalmaz.iyi düşünün ki iyi olsun moralde cok önemli bu tür hastalıklarda.

selam canim annene morel verin yaninda uzgun durmayin insallah kanser donmez dualarim annenle.. olumlu dusunmeye bakin gecenlerde bi yakinim amaliyat oldu ve suan hic brisey kalmadi, kanser dedi ler ona ustelik..

Selam canimlarim .. nasilsiniz? Ben geldim ama pek keyfim yok bugun nedense..
noldu gurbet kızçemmmm
katrem hiç bişey demdin bugün konuştukkk :44::44::44::44:
sirinceyemi gitsek bakalimm ne oluyor orada mayalilarr kendinize gelin...22 aralikta goiruselimmmm...ahh baska derdimiz yokmus gibi birde mayalilar cikti

dualarım seninle bitanem...canım annanemdede vardı bazı guatırlarda bıçak değmemesi gerekiyomuş bütün testleri falan ıyıce yapıldımı canım:26:rabbım şifa versin çok üzüldüm :26:

canım istersen bi araştır ama ben öyle bi okuduydum..incir üzüm dut anason falan vardı:44:

suedamm annene acil sifalar dilerim....ins kotu birsey cikmaz...doktorlar her zaman korkutmayi severler...allahim onu korusun size bagislasin...uzme kendini annein yaninda guclu durmalisin...yoksa paramoarca olur...allah annelerinizi basinizdan eksik etmesin,..

aynen kuzummm..bi de eşime dedim bak bu sefer öle gün aşırı yookkkk
çift çizgi belirgin oldukça her gün dedimmmmm
böleee kaldıııı

valla benim eşimde bu ay ovu günleri hergün mü yapsak dedi ama biz 2 ay önce dr. a gitmiştik.. Eşime ürolog gün aşırı ilişki bile çok yanlış, 3 günde bir olmalı demiş... O yüzden aklımız karıştı

işte dedim ya hayalotum kesin olmadan anlatmıyım dedim şu sümeyyeden sonra.az öncede içimden sormak geldi söyleyiverdim gercekten kasıtlı bi düşüncem yoktu kusuruma bakma

aynen kuzummm..bi de eşime dedim bak bu sefer öle gün aşırı yookkkk
çift çizgi belirgin oldukça her gün dedimmmmm
böleee kaldıııı

scorpıonsum şimdik benim kistler bu ay gıderse çalışmalar olcak ya
benimki şimdiden kaçıcak yer arıyo düşündükçe
bebek aşkı olmadan once ben kaçıyodum şimdi o benden kaçıyooo

alppın canım,katre,gurbetkız,hayalotum canlarım cok sagolun yanımda degıl annem manısada dua edın ınsallh bısı cıkmasın ve olmasın

katreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee habibteeeeeeeeee neden bizee soylemedin ne guzel sevinidrik...halaylar cekerdikkk...

suedam Rabbim annene acil şifalar versin, inş kötü bişey çıkmaz kuzum dularımız sizinleee

işte dedim ya hayalotum kesin olmadan anlatmıyım dedim şu sümeyyeden sonra.az öncede içimden sormak geldi söyleyiverdim gercekten kasıtlı bi düşüncem yoktu kusuruma bakma

kuzum benmi aglattım seni kızçem ben anlattında görmedimmi acaba diye sordummm yanlış anlama ...belki bişeyler vardır bitanem hem sümeyyemın olayıyla senin olayın bir değilki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…