- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.721
hayalotum bebeğimmmmmm, adetim biter bitmez başlıcammm çoook çalışmam gerekiyo çooooooooook
yok canım yaaa, dün akşam baş ağrısıyla uyudum sümeyyenin yaptığına çok üzüldüm.. Sabah kalktım hala başım ağrıyo gün boyu da geçmedi zatennsen nasılsın katrecim
hoşbulduk canımcım, sen de hoşgeldin çook teşekkür ederimmm inş geçersen nasılsın bakalımmm
canımcımmm çok özledim ben de seni yaa bende çok gelemiyorum, geldiğimde de denk gelmiyoruz malesef
evet kuzum dün sümeyye hepimizin canını sıktı ve işin ilginç tarafı hiç bişey demeden de çıktı... Anlayamadım, keşke gelipte açıklasaydıbenim ovu. testi geldi bugün, adetimin de 5. günü ben de c.tesi başlamayı düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısııııı Rabbim yeni yılda güldrsün yüzümüzüüüü inşş
kızlar merhaba
kar kıs geldı valla
bende sohbetımden geldım
canım sıkkın cok rabbım uzak etsın annemın guatr vardı buyumus testlerde kaser olma ıhtımalı var yazıomus amelıyat olması gerekıyor offf
ben ıyı dusunuyorum kotu bısı aklıma gelmıyor ama annem bunalıma gıdı moralı cok kotu dua edın anneme((((((((((((((((((((((((((((((
kızlar merhaba
kar kıs geldı valla
bende sohbetımden geldım
canım sıkkın cok rabbım uzak etsın annemın guatr vardı buyumus testlerde kaser olma ıhtımalı var yazıomus amelıyat olması gerekıyor offf
ben ıyı dusunuyorum kotu bısı aklıma gelmıyor ama annem bunalıma gıdı moralı cok kotu dua edın anneme((((((((((((((((((((((((((((((
noldu gurbet kızçemmmmSelam canimlarim .. nasilsiniz? Ben geldim ama pek keyfim yok bugun nedense..
katrem hiç bişey demdin bugün konuştukkk :44::44::44::44:cok şükür medcezirim iyiyim.evet dün akşam çok sinir bozucuydu başağrısıyla uyanman cok normal bi açıklama yapmış olsaydı scorrpn arkadaşın dediği gibi iyi olurdu ama bişey demeden cıkması daha kötüydü.neyse artık olan oldu.benimde batıma 3 gün kaldı.aslında emin olmadan anlatmıyım diyodum ama cok meraklanıyorum sizlerede anlatmadan yapamıycağımı anladım..pazartesi tansiyonum yüksek dye doktora gittim tahlil istedi,diğerler tahlillerin yanında gebelik testi de yaptılar.değerim 19,60 cıktı.referans değeri 0-25 ml olduğu için kesin hamilesiniz diyemeyiz ama bu değerin bu kadar yüksek cıkmasıda normal değil,1 hafta sonra tekrar gelin değerinize bakalım dediler.2 gün sonra dayanamadım idrar tahlili yaptım silik bi çizgi cıktı..cok mutlu oldum ama hala emin değilim günümün gecmesini bekliyorum bakalım
sirinceyemi gitsek bakalimm ne oluyor orada mayalilarr kendinize gelin...22 aralikta goiruselimmmm...ahh baska derdimiz yokmus gibi birde mayalilar cikti
dualarım seninle bitanem...canım annanemdede vardı bazı guatırlarda bıçak değmemesi gerekiyomuş bütün testleri falan ıyıce yapıldımı canım:26:rabbım şifa versin çok üzüldüm :26:kızlar merhaba
kar kıs geldı valla
bende sohbetımden geldım
ayyyyyyyyyyy scorpionsummmmm prolaktin sorunum olduydu tabi, ay kuzum yaaa Allah razı olsun ben tamamen unuttummmmmm az kalsın içecektim incir sularınııı
hatta akşamdan kaynattım sabah hemen içerim aç karnına diyee, ay kuzummmm çok saol yaaaaa
aynen kuzummm..bi de eşime dedim bak bu sefer öle gün aşırı yookkkk
çift çizgi belirgin oldukça her gün dedimmmmm
böleee kaldıııı
noldu gurbet kızçemmmm
katrem hiç bişey demdin bugün konuştukkk :44::44::44::44:
dualarım seninle bitanem...canım annanemdede vardı bazı guatırlarda bıçak değmemesi gerekiyomuş bütün testleri falan ıyıce yapıldımı canım:26:rabbım şifa versin çok üzüldüm :26:
aynen kuzummm..bi de eşime dedim bak bu sefer öle gün aşırı yookkkk
çift çizgi belirgin oldukça her gün dedimmmmm
böleee kaldıııı
noldu gurbet kızçemmmm
canım istersen bi araştır ama ben öyle bi okuduydum..incir üzüm dut anason falan vardı:44:
korkma canım rahatlat kendini şimdiden düşünürsen kendini çok kasarsın rahat ol inşallah bidaha gerek kalmıcak canım
işte dedim ya hayalotum kesin olmadan anlatmıyım dedim şu sümeyyeden sonra.az öncede içimden sormak geldi söyleyiverdim gercekten kasıtlı bi düşüncem yoktu kusuruma bakma
ay kuzum araştırmama gerek yok, çünkü prolaktinim yükseldiği zaman araştırdığımda benimde dükkatimi çekmişti.. iyi ki hatırlattın ya, çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?