Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

suedam cnm o raporlarda hep şüphe yazar..sen şimdi bunu düşünme...ama sakın ihmal etmeyin..bol bol dua edelim..inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz..
cnmmm yani benceeee sen hamilesinnnnnnnn..ayy heyecan yaptımmmm..sen iki güne bi test daha yap..
3 gün de çok değilmi yaaa..benim doktor da 2 gün demişti..eşinin spoşlarda sorun varmıydı cnmmm:26:

Yok canim birsey gece zaten uyuyamadim aralikli hep kalktim durdum icimde bi sIkIntI var atamadim gittim ve butun gun ev icindede pek keyfim yoktu .. Yeni evli olmanin ekonomik sIkIntIlari.. okuyorum calisiyorum zor geliyor hepsi...

hayır olsun bitanem, çokça dua et.. Bazen bana da oluyo öyle, hayat işte

katreeeeeee senin durumun onunla oalkasi yok habibteee...yinede sevinidirdik...dokerdik kurtlarimizi...zaten kurtlandikkkhsyirli hbaerler gelinceeee halay cekeriz halay basi benimmm simdiden soyleryimmmmm

canım benim hayırlısı allahım hepimize nasip etsin inş bakalım bende öle düşünüdm 2 gün sonra bi daha yapayım

hayır olsun bitanem, çokça dua et.. Bazen bana da oluyo öyle, hayat işte

sagol canim benim...Bol dua ediyorum, birde esimi yurtdisina getirmem bana iki kat is dusuyor dil bilmiyor birsey bilmiyor .. herseyi ben yapip ediyorum burda baya agir geliyor zoruma gitmiyor cunku severek evlendim, ama iste hayat sartlarii ... :)))

Yok canim birsey gece zaten uyuyamadim aralikli hep kalktim durdum icimde bi sIkIntI var atamadim gittim ve butun gun ev icindede pek keyfim yoktu .. Yeni evli olmanin ekonomik sIkIntIlari.. okuyorum calisiyorum zor geliyor hepsi...
en kısa zamanda atlatırsınız inşallah..rabbım bian önce kurtarsın sizi.ama sabret dua et ilk evlendiğimizde bizde çok kötüydük.ama zamanla herşey oluyor dualarım senınle kızçem takma fazla kafana inşallah çabuk atlatırsınız bugunleri
alppın canım,katre,gurbetkız,hayalotum canlarım cok sagolun yanımda degıl annem manısada dua edın ınsallh bısı cıkmasın ve olmasın
inşallah suedam rabbım acıl şifa versin dualarımız senınle .içinizi ferah tutun kotu seyler dusunmeyın sakın
[SUB][/SUB]

off ne bileyimm yaaaaa hep böyle oluoo takmim diorm ama işte
canım gıtmeden ilişkinin çok faydası var kesınlıkle uygula bunu

katreeeeeee senin durumun onunla oalkasi yok habibteee...yinede sevinidirdik...dokerdik kurtlarimizi...zaten kurtlandikkkhsyirli hbaerler gelinceeee halay cekeriz halay basi benimmm simdiden soyleryimmmmm

oyyy alppınım benim ne güzel halay başı olursun varya hepimiz bi daha coşarız walla inş hayırlı haberler alırız coşarız hep beraber.ve yine hepimiz için en kısa zamanda alırız o haberleri de bi daha bi daha coşarız inş

canlarım birazdan çıkarım..malum yarın iş varrr..erken yatıp dinleneyim bende..öpüyorum hepinizii..bol sohbetlerrrrrr

iyi geceler kuzummm, Rabbim hayırlısıyla bebişini göndersin inşşşşşşş.. Öpüyorumm

sagol canim benim...Bol dua ediyorum, birde esimi yurtdisina getirmem bana iki kat is dusuyor dil bilmiyor birsey bilmiyor .. herseyi ben yapip ediyorum burda baya agir geliyor zoruma gitmiyor cunku severek evlendim, ama iste hayat sartlarii ... :)))

Anlıyorum canım, Rabbim kolaylık versin başka dert vermesin inşşşşş

gecc karsimaaaa hayalott ouynayalimm...aysel cikmissss oyunaaa hrlr bakin boyunaaaa/B]

bugun bnmde catlatma ignemin 10.gunu 4 gun kaldiii..kagve akintim devam ediyor...adet olacamm yinee

Amin insallah canim ALLAH razi olsun, esim bi sabit ise girse baya baya rahatliyacaz .. ama her zaman sukrediyorum beterin beteri var . Kendi ailemde cok destek cikiyor, morelimi bozan eve ufak tefek briseyler almak istiyorum , esim diyor bekle paramiz olsun ondan sorna aliriz diyor hep

Anlıyorum canım, Rabbim kolaylık versin başka dert vermesin inşşşşş

Amin Insallah canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…