- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.741
suedam cnm o raporlarda hep şüphe yazar..sen şimdi bunu düşünme...ama sakın ihmal etmeyin..bol bol dua edelim..inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz..kızlar merhaba
kar kıs geldı valla
bende sohbetımden geldım
canım sıkkın cok rabbım uzak etsın annemın guatr vardı buyumus testlerde kaser olma ıhtımalı var yazıomus amelıyat olması gerekıyor offf
ben ıyı dusunuyorum kotu bısı aklıma gelmıyor ama annem bunalıma gıdı moralı cok kotu dua edın anneme((((((((((((((((((((((((((((((
cnmmm yani benceeee sen hamilesinnnnnnnn..ayy heyecan yaptımmmm..sen iki güne bi test daha yap..cok şükür medcezirim iyiyim.evet dün akşam çok sinir bozucuydu başağrısıyla uyanman cok normal bi açıklama yapmış olsaydı scorrpn arkadaşın dediği gibi iyi olurdu ama bişey demeden cıkması daha kötüydü.neyse artık olan oldu.benimde batıma 3 gün kaldı.aslında emin olmadan anlatmıyım diyodum ama cok meraklanıyorum sizlerede anlatmadan yapamıycağımı anladım..pazartesi tansiyonum yüksek dye doktora gittim tahlil istedi,diğerler tahlillerin yanında gebelik testi de yaptılar.değerim 19,60 cıktı.referans değeri 0-25 ml olduğu için kesin hamilesiniz diyemeyiz ama bu değerin bu kadar yüksek cıkmasıda normal değil,1 hafta sonra tekrar gelin değerinize bakalım dediler.2 gün sonra dayanamadım idrar tahlili yaptım silik bi çizgi cıktı..cok mutlu oldum ama hala emin değilim günümün gecmesini bekliyorum bakalım
3 gün de çok değilmi yaaa..benim doktor da 2 gün demişti..eşinin spoşlarda sorun varmıydı cnmmm:26:valla benim eşimde bu ay ovu günleri hergün mü yapsak dedi ama biz 2 ay önce dr. a gitmiştik.. Eşime ürolog gün aşırı ilişki bile çok yanlış, 3 günde bir olmalı demiş... O yüzden aklımız karıştı
Yok canim birsey gece zaten uyuyamadim aralikli hep kalktim durdum icimde bi sIkIntI var atamadim gittim ve butun gun ev icindede pek keyfim yoktu .. Yeni evli olmanin ekonomik sIkIntIlari.. okuyorum calisiyorum zor geliyor hepsi...
alppın canım,katre,gurbetkız,hayalotum canlarım cok sagolun yanımda degıl annem manısadadua edın ınsallh bısı cıkmasın ve olmasın
suedam cnm o raporlarda hep şüphe yazar..sen şimdi bunu düşünme...ama sakın ihmal etmeyin..bol bol dua edelim..inşallah hayırlı sonuçlar alıcaz..
cnmmm yani benceeee sen hamilesinnnnnnnn..ayy heyecan yaptımmmm..sen iki güne bi test daha yap..
3 gün de çok değilmi yaaa..benim doktor da 2 gün demişti..eşinin spoşlarda sorun varmıydı cnmmm:26:
hayır olsun bitanem, çokça dua et.. Bazen bana da oluyo öyle, hayat işte
en kısa zamanda atlatırsınız inşallah..rabbım bian önce kurtarsın sizi.ama sabret dua et ilk evlendiğimizde bizde çok kötüydük.ama zamanla herşey oluyor dualarım senınle kızçem takma fazla kafana inşallah çabuk atlatırsınız bugunleriYok canim birsey gece zaten uyuyamadim aralikli hep kalktim durdum icimde bi sIkIntI var atamadim gittim ve butun gun ev icindede pek keyfim yoktu .. Yeni evli olmanin ekonomik sIkIntIlari.. okuyorum calisiyorum zor geliyor hepsi...
inşallah suedam rabbım acıl şifa versin dualarımız senınle .içinizi ferah tutun kotu seyler dusunmeyın sakınalppın canım,katre,gurbetkız,hayalotum canlarım cok sagolun yanımda degıl annem manısadadua edın ınsallh bısı cıkmasın ve olmasın
canım gıtmeden ilişkinin çok faydası var kesınlıkle uygula bunu[SUB][/SUB]
off ne bileyimm yaaaaa hep böyle oluoo takmim diorm ama işte
katreeeeeee senin durumun onunla oalkasi yok habibteee...yinede sevinidirdik...dokerdik kurtlarimizi...zaten kurtlandikkkhsyirli hbaerler gelinceeee halay cekeriz halay basi benimmm simdiden soyleryimmmmm
katreeeeeee senin durumun onunla oalkasi yok habibteee...yinede sevinidirdik...dokerdik kurtlarimizi...zaten kurtlandikkkhsyirli hbaerler gelinceeee halay cekeriz halay basi benimmm simdiden soyleryimmmmm
canlarım birazdan çıkarım..malum yarın iş varrr..erken yatıp dinleneyim bende..öpüyorum hepinizii..bol sohbetlerrrrrr
sagol canim benim...Bol dua ediyorum, birde esimi yurtdisina getirmem bana iki kat is dusuyor dil bilmiyor birsey bilmiyor .. herseyi ben yapip ediyorum burda baya agir geliyor zoruma gitmiyor cunku severek evlendim, ama iste hayat sartlarii ... :)))
canlarım birazdan çıkarım..malum yarın iş varrr..erken yatıp dinleneyim bende..öpüyorum hepinizii..bol sohbetlerrrrrr
kızçelerim sustunuzzz
gecc karsimaaaa hayalott ouynayalimm...aysel cikmissss oyunaaa hrlr bakin boyunaaaa/B]
en kısa zamanda atlatırsınız inşallah..rabbım bian önce kurtarsın sizi.ama sabret dua et ilk evlendiğimizde bizde çok kötüydük.ama zamanla herşey oluyor dualarım senınle kızçem takma fazla kafana inşallah çabuk atlatırsınız bugunleri
Anlıyorum canım, Rabbim kolaylık versin başka dert vermesin inşşşşş
evet bi an sessizlik oldubana kırılmadınız dimi hiç böle bişey yapmak istememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?