Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bi an sessizlik oldu bana kırılmadınız dimi hiç böle bişey yapmak istememiştim

katrem bebeğim ben sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım
tatlım canbonum sana niye kızlaım ki ben onu anlamadım sümeyyemle senin olayın çok farklı..
hem belkı meleğin seninle yerleşiyo sen bidaha yap bakalım bi testi.ben bugun konusunca belkı sen yazdında ben görmemişimdir dıye yazdım omesajı...
neden sana kırılalım canbonum benımmm
hem hamılede olsan yanındayız olmasanda..bı bakalım sabret tekrarla testlerını.bata yakında bazı kısılerde hormonlardan yuksek gozukebılıyomus.ama azcık sılık çizgide var diyosun canbonum.2 arayla testı tekrarlaman lazım hep anlaştıkmı
hem bak biz habıbtemle halayını bilem çektıkkkk

aippınım kaç gün var adet gününe

habibtem ben catlatma ignesi vuruldum 10 gun once...simdi kahve akintimm uyku hali ve sik idrara cikma durumlari yasiyorum..memiklerde aciyor..ama icimdeki his olmadi diyor..allahim hayirlisini versin...olursada mucize olur diyorummm...surekli ikiz bebegimin oldugunu goruyorum..ailemde herkes gormye basladi...rahmetli dedem babamin ruyasina girmis..pinar hamile demiss...dedimki ancak ruyanizda gorursunuz

slm kizlarrrr ben geldim nasilsinizzz
hoşgeldin bitanemmm
bugun bnmde catlatma ignemin 10.gunu 4 gun kaldiii..kagve akintim devam ediyor...adet olacamm yinee
şom ağzını açma habıbtem hayırlısı ne ise o olsun hep oyle dua et canımbelkıde yerleşme kanaması olamazmı

anlıyorum inanki çok zor bişey..bende hep öyle dua ederdim allahım sen sabır bunları bulamayanlarda var dıye .sabrın mukafatınıda aldık çok şükür rabbım olmayanlarada nasıp etsın..yasadıklarımı anlatsam oturup aglarsınız belkı ama hayat kuzum düşürende bir kaldırında sadece sabır ..bide ben kaçarak evlendıgım için annemlere bile diyemezdim hiçbişeyimi bak yapamıyo zorlanıyo demedinler diye..rabbım çok buyuk emın ol sıkıntıdan kurtaracaktır seni en yakın zamnda..bu eşya konusundada borca harca gırmektense heray kenara bellı bı para atmaya çalış.taksıt sıkıntısı cekmektense peşin parayla alırsın.rabbım yardımcın olsun

hadı hayırlara çıksın habıbtemmm

belkide yerleşme kanamasıdır yani,cok benziyomuş ya adet belirtileriyle gebelik belirtileri ,allahım hiç ummadığın anda verr meleklerini inş.ne güzel olur senin halay başında ben olurum alppınım

Evet zor canim, aynen bende hep öyle dua ediyorum babamlar telefon cekiyorlar kizim bi eksigin var mi diye, bende onlara yuk olmak istemiyorum oglan kardesim var yatili okula gidiyor onun masraflari yetiyor onlara. Ben kacmadim ama benim aile esimi istemiyordu bizimkide biraz zorunluluk evlilik oldu gözümün icine baktilar durdular 4 sene ne zaman ayrilirim diye, ben evlenesiye kadar esimle yan yana getirmediler ama tabiki bizim ufak tefek kacamaklarimiz oluyordu mecburen, benim sözüm oldu ben bile yoktum babam yuzugu getirdi elime al tak diye.. ama bazen bazi seyleri insan yuttuyor yutmak zorunda kaliyor. sukur sukur sukur bunu herzaman diyorum suan aldigim para tam dengi dengine yetiyor ne fazlam var ne az yani suan ki durumda kenarada biriktiremem, ve herzaman diyorum esime bebegimiz olursa evin bereketi olur insallah..

ben çıkıyorum şekerlerrrr, arkadaşımın bebeğine yelek örüyordum yaaa azcık da onunla ilgieneyim
Çoooooook seviyorum sizii, kendinize iyi bakın öpüyorum canlarımmmmmmmmm

inşallah bitanem bebek evin bereketi derler ...kendi rızkıyla gelirmiş.eşininde düzenli bi işi olsaydı hayırlısıyla atlatırdınız kısa zamanda.rabbım kımseyı kımseye muhtaç etmesinnn inşallah sende en kısa zamnda istediklerini alırsın merak etme.ufak tefek seni mutlu edecek süs eşyaları al mesela zamanla inşallah buyuklerıde olur...

Son düzenleme:

Sagol canim, insallah , iyi geldi böyle konusmak allah razi olsun senden canim benim... hakkimi helal et basinida sisirdiysem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…