- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.761
slm kizlarrrr ben geldim nasilsinizzz
bugun bnmde catlatma ignemin 10.gunu 4 gun kaldiii..kagve akintim devam ediyor...adet olacamm yinee
bugun bnmde catlatma ignemin 10.gunu 4 gun kaldiii..kagve akintim devam ediyor...adet olacamm yinee
evet bi an sessizlik oldubana kırılmadınız dimi hiç böle bişey yapmak istememiştim
evet bi an sessizlik oldubana kırılmadınız dimi hiç böle bişey yapmak istememiştim
hoşgeldin şekerim, nasılsın
Tesekkur ederim canimm bugun daha iyiyim bir haftadir sinavim vardi beni yordu ama sonu guzel olunca rahatladim sen nasilsin
kuzucum belki de yeleşme kanamasıdır , hemen kötüye yormaa
aippınım kaç gün var adet gününe
hoşgeldin bitanemmmslm kizlarrrr ben geldim nasilsinizzz
şom ağzını açma habıbtembugun bnmde catlatma ignemin 10.gunu 4 gun kaldiii..kagve akintim devam ediyor...adet olacamm yinee
Amin insallah canim ALLAH razi olsun, esim bi sabit ise girse baya baya rahatliyacaz .. ama her zaman sukrediyorum beterin beteri var . Kendi ailemde cok destek cikiyor, morelimi bozan eve ufak tefek briseyler almak istiyorum , esim diyor bekle paramiz olsun ondan sorna aliriz diyor hep
Amin Insallah canim...
noldu canım, nie kırılalalım kiii:44:
oh be c anbonummmoh rahatladım canlarım bu sümeyyeden sonra kötü oldum ben oyüzden tmm anladım ben sorun yok
hosbulduk Hayalotum nasilsin
habibtem ben catlatma ignesi vuruldum 10 gun once...simdi kahve akintimm uyku hali ve sik idrara cikma durumlari yasiyorum..memiklerde aciyor..ama icimdeki his olmadi diyor..allahim hayirlisini versin...olursada mucize olur diyorummm...surekli ikiz bebegimin oldugunu goruyorum..ailemde herkes gormye basladi...rahmetli dedem babamin ruyasina girmis..pinar hamile demiss...dedimki ancak ruyanizda gorursunuz
habibtem ben catlatma ignesi vuruldum 10 gun once...simdi kahve akintimm uyku hali ve sik idrara cikma durumlari yasiyorum..memiklerde aciyor..ama icimdeki his olmadi diyor..allahim hayirlisini versin...olursada mucize olur diyorummm...surekli ikiz bebegimin oldugunu goruyorum..ailemde herkes gormye basladi...rahmetli dedem babamin ruyasina girmis..pinar hamile demiss...dedimki ancak ruyanizda gorursunuz
anlıyorum inanki çok zor bişey..bende hep öyle dua ederdim allahım sen sabır bunları bulamayanlarda var dıye .sabrın mukafatınıda aldık çok şükür rabbım olmayanlarada nasıp etsın..yasadıklarımı anlatsam oturup aglarsınız belkı ama hayat kuzum düşürende bir kaldırında sadece sabır ..bide ben kaçarak evlendıgım için annemlere bile diyemezdim hiçbişeyimi bak yapamıyo zorlanıyo demedinler diye..rabbım çok buyuk emın ol sıkıntıdan kurtaracaktır seni en yakın zamnda..bu eşya konusundada borca harca gırmektense heray kenara bellı bı para atmaya çalış.taksıt sıkıntısı cekmektense peşin parayla alırsın.rabbım yardımcın olsun
belkide yerleşme kanamasıdır yani,cok benziyomuş ya adet belirtileriyle gebelik belirtileri ,allahım hiç ummadığın anda verr meleklerini inş.ne güzel olur senin halay başında ben olurum alppınım
oh be c anbonummm
evet canbonum öyle olabilir dye değer düşebilirde yükselebilirde dediler.adet günüme 6 gün kala yaptırmıştım işte pazartesiye kadar olmazsam ozaman bi daha yaptırırım.hayırlısı olsun forumunda yenisi olunca böle şeyler oluyo işte canbonum nyse işte
oh be c anbonummm
iyiyim bitanem sen nasılsın kızçemm
Evet zor canim, aynen bende hep öyle dua ediyorum babamlar telefon cekiyorlar kizim bi eksigin var mi diye, bende onlara yuk olmak istemiyorum oglan kardesim var yatili okula gidiyor onun masraflari yetiyor onlara. Ben kacmadim ama benim aile esimi istemiyordu bizimkide biraz zorunluluk evlilik oldu gözümün icine baktilar durdular 4 sene ne zaman ayrilirim diye, ben evlenesiye kadar esimle yan yana getirmediler ama tabiki bizim ufak tefek kacamaklarimiz oluyordu mecburen, benim sözüm oldu ben bile yoktum babam yuzugu getirdi elime al tak diye.. ama bazen bazi seyleri insan yuttuyor yutmak zorunda kaliyor. sukur sukur sukur bunu herzaman diyorum suan aldigim para tam dengi dengine yetiyor ne fazlam var ne az yani suan ki durumda kenarada biriktiremem, ve herzaman diyorum esime bebegimiz olursa evin bereketi olur insallah..
inşallah bitanem bebek evin bereketi derler ...kendi rızkıyla gelirmiş.eşininde düzenli bi işi olsaydı hayırlısıyla atlatırdınız kısa zamanda.rabbım kımseyı kımseye muhtaç etmesinnn inşallahsende en kısa zamnda istediklerini alırsın merak etme.ufak tefek seni mutlu edecek süs eşyaları al mesela zamanla inşallah buyuklerıde olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?