- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.781
canım benım üzülme .sıkma canını.bizim topıkte fazla sorun cıkmaz.bırımızın derdı hepımızın derdı kuzum bırımızın sevıncı hepımızın sevıncıoh be c anbonummm
evet canbonum öyle olabilir dye değer düşebilirde yükselebilirde dediler.adet günüme 6 gün kala yaptırmıştım işte pazartesiye kadar olmazsam ozaman bi daha yaptırırım.hayırlısı olsun forumunda yenisi olunca böle şeyler oluyo işte canbonum nyse iştebundan sonra canını sıkan her ne varsa paylaşıyosun hepımız yardımcı olmaya calısırız canbonum sen yeterkı uzulme
senın bata kaç gun kaldı kızçemmm:26:Allahimin bugunki gunune sukurler olsun canim iyiyimmmm
ben çıkıyorum şekerlerrrr, arkadaşımın bebeğine yelek örüyordum yaaa azcık da onunla ilgieneyim
Çoooooook seviyorum sizii, kendinize iyi bakın öpüyorum canlarımmmmmmmmm
iyigeceler bıtanemmm
yerım ben o yeleğiii rabbım kendı meleklerımıze ormeyıde nasıp etsın inşallah
canım benım üzülme .sıkma canını.bizim topıkte fazla sorun cıkmaz.bırımızın derdı hepımızın derdı kuzum bırımızın sevıncı hepımızın sevıncıbundan sonra canını sıkan her ne varsa paylaşıyosun hepımız yardımcı olmaya calısırız canbonum sen yeterkı uzulme
senın bata kaç gun kaldı kızçemmm:26:
iyigeceler bıtanemmm
hayalotum benim cok tşkbende allahım izin verdiği ve elimden geldği kadarıyla hep sizinle olucam inş sevinçte,hüzünde veeee hamilelikte beraberiz inş
Sagol canim, insallah , iyi geldi böyle konusmak allah razi olsun senden canim benim...hakkimi helal et basinida sisirdiysem...
hayalotum benim cok tşkbende allahım izin verdiği ve elimden geldği kadarıyla hep sizinle olucam inş sevinçte,hüzünde veeee hamilelikte beraberiz inş
yuppi haydi katrem gurbet kızçem halaya ozaman
canım benım üzülme .sıkma canını.bizim topıkte fazla sorun cıkmaz.bırımızın derdı hepımızın derdı kuzum bırımızın sevıncı hepımızın sevıncıbundan sonra canını sıkan her ne varsa paylaşıyosun hepımız yardımcı olmaya calısırız canbonum sen yeterkı uzulme
senın bata kaç gun kaldı kızçemmm:26:
iyigeceler bıtanemmm
Daha var canim ocak 1 yada 2 si gibi olmam gerekiyorrrr ama insallahh olmam canim
tey tey tey teytey tey varmı halaya katılan
alaala o nedemk bıtanem benim başım şişmez ben severım konuşmayı sen benım çenemin durdugunu gordunmu hiç
bu dünyada herşey bız insanlar için kuzum hatalarda dogrularda gunahlar sevaplar zengınlık fakırlık...yeterkı dua edlım rabbım hayırlısı hakkımızda ne ıse onu nasıp etsın bızlere...ben ınanıyorumkı meleklerımız gelınce hepımızın hayatı degısecek kuzum ..derdımız olsada belkı onlar ıcın dahada sabırlı olmayı ogrenıcezz.bu hayatta parada pulda onemlı degıl ben bunu bılırım bunu soylerımm.bu dunyada elımızdekıyle mutlu oolmayı bıldıkten sonra dunyanın en zengınıde sen olursun en mutlusuda..canımız sagolsun yeterkii sevdıklerımız bızımle olsun o yeter kuzum
Ask olsun bana davet yokmuu
kızçelerim eşim yatıyo benımde bazı korkularım var tek kalınca uyuyamıyorum ben uyumadan onun uykuya dalmaması lazımmm boyle garıp şeyler işte
oyuzden malasef cıkıyorum artıkkkk
sizi sevıyorum sıkmayın canınızı oldumu...herşeyden önce kendiniz önemlisiniz bunu unutmayınnn..
tatlı ruyalarr rabbım bı an once meleklerımızı gondersın inşallahhhh
kızçelerim eşim yatıyo benımde bazı korkularım var tek kalınca uyuyamıyorum ben uyumadan onun uykuya dalmaması lazımmm boyle garıp şeyler işte
oyuzden malasef cıkıyorum artıkkkk
sizi sevıyorum sıkmayın canınızı oldumu...herşeyden önce kendiniz önemlisiniz bunu unutmayınnn..
tatlı ruyalarr rabbım bı an once meleklerımızı gondersın inşallahhhh
yasakhayalimm nerdesin, keske olsaydın simdii
o an ismi altta gözüken kim var diye bakmıştım ikisi vardı tek bitanem canlarıda sıkkındı oyuzden..:26:ahanda sabahın köründe sanada çekiyorum bakk canbonumAsk olsun bana davet yokmuu
umudum bişeymi oldu niye ağlıyosun ki:26::26:yasakhayalimm nerdesin, keske olsaydın simdii
günaydın beytocanım sendemi kırmızılara yakalandın:26::26:demekkı yıne zamanı değilmiş beytocanım hayırlısıyla önümüzdeki ay inşallah gelmez kırmızılarınkız lar hasta oldum 2 gün gecikmeyle üfffffffffffff
herkese günaydın canbonlarım
kasıklarım çok ağrıyo benim yaaaa
geliyo sanırım kırmızılar
birazcık uzanım yine gelirim kızçelerim
günaydın tatlımmmçok geçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?