Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim, insallah , iyi geldi böyle konusmak allah razi olsun senden canim benim... hakkimi helal et basinida sisirdiysem...

alaala o nedemk bıtanem benim başım şişmez ben severım konuşmayı sen benım çenemin durdugunu gordunmu hiç
bu dünyada herşey bız insanlar için kuzum hatalarda dogrularda gunahlar sevaplar zengınlık fakırlık...yeterkı dua edlım rabbım hayırlısı hakkımızda ne ıse onu nasıp etsın bızlere...ben ınanıyorumkı meleklerımız gelınce hepımızın hayatı degısecek kuzum ..derdımız olsada belkı onlar ıcın dahada sabırlı olmayı ogrenıcezz.bu hayatta parada pulda onemlı degıl ben bunu bılırım bunu soylerımm.bu dunyada elımızdekıyle mutlu oolmayı bıldıkten sonra dunyanın en zengınıde sen olursun en mutlusuda..canımız sagolsun yeterkii sevdıklerımız bızımle olsun o yeter kuzum

kızçelerim eşim yatıyo benımde bazı korkularım var tek kalınca uyuyamıyorum ben uyumadan onun uykuya dalmaması lazımmm boyle garıp şeyler işte
oyuzden malasef cıkıyorum artıkkkk
sizi sevıyorum sıkmayın canınızı oldumu...herşeyden önce kendiniz önemlisiniz bunu unutmayınnn..
tatlı ruyalarr rabbım bı an once meleklerımızı gondersın inşallahhhh

Est. canim .. :))ne guzel anlattin canim benim... Sana hayirli geceler tatli ruyalar guzelim...

ah canım bende de vardı da öle korkular yenmek zorumda kaldım hadi uyu cok öptüm görüşürüz

Iyi geceler canim bende cikiyim bugunluk pek konusamadim ama yarina insallah KIZLARRRRR sizede iyi geceler hepiniz öpuldunuzzzzzzzz Allahima emanet olunnnn bol bebisli ruyalarrrrr

Son düzenleme:
herkese günaydın canbonlarım
kasıklarım çok ağrıyo benim yaaaa
geliyo sanırım kırmızılar
birazcık uzanım yine gelirim kızçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…