- 26 Haziran 2016
- 203
- 278
- 103
- 36
- Konu Sahibi superisi1987
-
insallah gerceklesir ve bebegini kucana alirsinYa insan uzulmezmi inanki benim artik bu ay gordugum ruyalar canimi sikiyor hep bebek görüyorum pozitif idrar testi kan kesti offf
Atomu biliorumm rabbimm ilk once saglik versin duaa ett sonrasi allh buyukk yasinn cokta Gec deill takma 43 yasinda doguruyo millet canimmm rabbim sifa versinEvt haklisin cnm.Cok takiyorum farkindayim esim temmuzda atom denen radyasyonlu bir ilac alacak.O ilaci alinca 6 ay doktor bebek yok dedi.Yasim 36.Temmuz yaklastikca stresim artiyor malesef nerdeyse 1 yil oldu ugrasiyoruz olmuyor
boyle azim yapis yapis boyle kuru degisik hic olmazdiYaa kurudan ziyade aci bir tat var hepp agzimda hersey aci gelio
Insallah senin bebisin vardir cnmAyy vallahi oyle dedin banada agri girdi he hemen olasi psikolojiye girebilioeum tovbeler olsun zaten bel ve kasik agrim mevcut of bakalimm 2 gun kaldi napalmm
Ee hayirlisi olsunn diyelimmboyle azim yapis yapis boyle kuru degisik hic olmazdi
Aminnn insallah cnm.Rabbim isteyen herkese nasip etsinAtomu biliorumm rabbimm ilk once saglik versin duaa ett sonrasi allh buyukk yasinn cokta Gec deill takma 43 yasinda doguruyo millet canimmm rabbim sifa versin
yas cok onrmli degil yumurtalik calisiyorsa sikinti yok esimin arkadasi 45 yasinda evlendi ve hemen hamile kaldi kafaya takma gereken tesleri yap allahin izniyle olur yasin genc daha olur uzulmeEvt haklisin cnm.Cok takiyorum farkindayim esim temmuzda atom denen radyasyonlu bir ilac alacak.O ilaci alinca 6 ay doktor bebek yok dedi.Yasim 36.Temmuz yaklastikca stresim artiyor malesef nerdeyse 1 yil oldu ugrasiyoruz olmuyor
Guzelll dusunelimm guzel olsunnn modunuzu dusurmeyinn lutfennn hepimiz sevineceukkk insallhh insallhhInsallah senin bebisin vardir cnm. Ben pek umutlu degilim kendimden hayirlisi artik.
Umutlandirmak kesinlikle istemem tabi kafana taktiğin için de görürsün ama bazen gebe olmadan önce de rüyanda görürsün malum olur hayır olsun inşallahYa insan uzulmezmi inanki benim artik bu ay gordugum ruyalar canimi sikiyor hep bebek görüyorum pozitif idrar testi kan kesti offf
Ayy canimm keskee malumm olmus olsaa agzini ssveyimUmutlandirmak kesinlikle istemem tabi kafana taktiğin için de görürsün ama bazen gebe olmadan önce de rüyanda görürsün malum olur hayır olsun inşallah
tum testler yapildi esimdede bende de bisey cikmadi.Rahim filmi cekildi tupler acik.Gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullandim.6 tane yumurtam vardi.ama nasip olmayinca olmuyor. Bende herseyi biraktim bu ay doktorada gitmedim.Benim icinde dua edin bu guzel gunlerde birbirimize dua edelim.Rabbim tez vakitte versin insallh saglikli sihhatliyas cok onrmli degil yumurtalik calisiyorsa sikinti yok esimin arkadasi 45 yasinda evlendi ve hemen hamile kaldi kafaya takma gereken tesleri yap allahin izniyle olur yasin genc daha olur uzulme
oo ikiz diyosun kiz hayirli olsun cifter cifter dogur inşallahAyy canimm keskee malumm olmus olsaa agzini ssveyimvallahi bende duydum bazen hamile oldugunu bilmeden ruyasinda goren cok olmus burdada ojumustum ben bir topikte aslinda bilinc altina yordum bende ama genede hayilrisi olsun.. hemde hep iki tne gebelik testi pozitif iki bebek iki besik falan gördüm
Insallah cnm☺Guzelll dusunelimm guzel olsunnn modunuzu dusurmeyinn lutfennn hepimiz sevineceukkk insallhh insallhh
insallah tatlim rabbim dileyen isteyen herkese nasup etsin tez vakitte insallahtum testler yapildi esimdede bende de bisey cikmadi.Rahim filmi cekildi tupler acik.Gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullandim.6 tane yumurtam vardi.ama nasip olmayinca olmuyor. Bende herseyi biraktim bu ay doktorada gitmedim.Benim icinde dua edin bu guzel gunlerde birbirimize dua edelim.Rabbim tez vakitte versin insallh saglikli sihhatli
Bizdede sikinti yok diolar ama rahimm filmi cekilmedim henuz etmezmiyimm duaalarimm hepinizlee insallah bu bereketli ay mubarek ay hepimizin yuzunu guldurur canim benimmtum testler yapildi esimdede bende de bisey cikmadi.Rahim filmi cekildi tupler acik.Gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullandim.6 tane yumurtam vardi.ama nasip olmayinca olmuyor. Bende herseyi biraktim bu ay doktorada gitmedim.Benim icinde dua edin bu guzel gunlerde birbirimize dua edelim.Rabbim tez vakitte versin insallh saglikli sihhatli
Aminnn canim benim insallah hepimizinsallah gerceklesir ve bebegini kucana alirsin
Vallahii ayy gerci ben 1 taneye raziyim zaten 6 yasinda bir çocuğum var o opmasa isterdim ikiz ama bilemiorum allahin isi tabii neyi layik gorurse amannn ikiside kız olsa barioo ikiz diyosun kiz hayirli olsun cifter cifter dogur inşallah
İkizdir inşallahh ben en iğne olduğum ay görmüştüm ama kimyasal oldu ve senin de çıkar inşallah sağlıkla ilerler .Ayy canimm keskee malumm olmus olsaa agzini ssveyimvallahi bende duydum bazen hamile oldugunu bilmeden ruyasinda goren cok olmus burdada ojumustum ben bir topikte aslinda bilinc altina yordum bende ama genede hayilrisi olsun.. hemde hep iki tne gebelik testi pozitif iki bebek iki besik falan gördüm
Vallahii ayy gerci ben 1 taneye raziyim zaten 6 yasinda bir çocuğum var o opmasa isterdim ikiz ama bilemiorum allahin isi tabii neyi layik gorurse amannn ikiside kız olsa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?