Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Evt haklisin cnm.Cok takiyorum farkindayim esim temmuzda atom denen radyasyonlu bir ilac alacak.O ilaci alinca 6 ay doktor bebek yok dedi.Yasim 36.Temmuz yaklastikca stresim artiyor malesef nerdeyse 1 yil oldu ugrasiyoruz olmuyor
Atomu biliorumm rabbimm ilk once saglik versin duaa ett sonrasi allh buyukk yasinn cokta Gec deill takma 43 yasinda doguruyo millet canimmm rabbim sifa versin

Evt haklisin cnm.Cok takiyorum farkindayim esim temmuzda atom denen radyasyonlu bir ilac alacak.O ilaci alinca 6 ay doktor bebek yok dedi.Yasim 36.Temmuz yaklastikca stresim artiyor malesef nerdeyse 1 yil oldu ugrasiyoruz olmuyor
yas cok onrmli degil yumurtalik calisiyorsa sikinti yok esimin arkadasi 45 yasinda evlendi ve hemen hamile kaldi kafaya takma gereken tesleri yap allahin izniyle olur yasin genc daha olur uzulme

Ya insan uzulmezmi inanki benim artik bu ay gordugum ruyalar canimi sikiyor hep bebek görüyorum pozitif idrar testi kan kesti offf
Umutlandirmak kesinlikle istemem tabi kafana taktiğin için de görürsün ama bazen gebe olmadan önce de rüyanda görürsün malum olur hayır olsun inşallah

Umutlandirmak kesinlikle istemem tabi kafana taktiğin için de görürsün ama bazen gebe olmadan önce de rüyanda görürsün malum olur hayır olsun inşallah
Ayy canimm keskee malumm olmus olsaa agzini ssveyimvallahi bende duydum bazen hamile oldugunu bilmeden ruyasinda goren cok olmus burdada ojumustum ben bir topikte aslinda bilinc altina yordum bende ama genede hayilrisi olsun.. hemde hep iki tne gebelik testi pozitif iki bebek iki besik falan gördüm

yas cok onrmli degil yumurtalik calisiyorsa sikinti yok esimin arkadasi 45 yasinda evlendi ve hemen hamile kaldi kafaya takma gereken tesleri yap allahin izniyle olur yasin genc daha olur uzulme
tum testler yapildi esimdede bende de bisey cikmadi.Rahim filmi cekildi tupler acik.Gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullandim.6 tane yumurtam vardi.ama nasip olmayinca olmuyor. Bende herseyi biraktim bu ay doktorada gitmedim.Benim icinde dua edin bu guzel gunlerde birbirimize dua edelim.Rabbim tez vakitte versin insallh saglikli sihhatli

oo ikiz diyosun kiz hayirli olsun cifter cifter dogur inşallah

insallah tatlim rabbim dileyen isteyen herkese nasup etsin tez vakitte insallah

Bizdede sikinti yok diolar ama rahimm filmi cekilmedim henuz etmezmiyimm duaalarimm hepinizlee insallah bu bereketli ay mubarek ay hepimizin yuzunu guldurur canim benimm

İkizdir inşallahh ben en iğne olduğum ay görmüştüm ama kimyasal oldu ve senin de çıkar inşallah sağlıkla ilerler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…