Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Kızlar bugun aksam saatlerinde test yaptim ama maalesef tek çizgi cikti ve bugun 9 gun gecti zaten bugunde bitti 10 gun gecti benim neden dolayi gecmis olabilir acaba benim en fazla 6 günüm gecerdi daha tik yoksa

Aminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşALLAH.. 9 aydir deniyorum olmuyor..
Bnmde 7 aydir deniyorm mesela deniyorm dedgm korunmuyoruz kesinlikle.yatakdan kalkmiyorum ovulasym gunlerimi degerlendirmeye calisiyorum tabi dgruysa ama yk.s takmamaya calsyrm bnde artk yasm dha genc 24 um olur da ben de hemen istyrm snin yasin kac

Kızlar bugun aksam saatlerinde test yaptim ama maalesef tek çizgi cikti ve bugun 9 gun gecti zaten bugunde bitti 10 gun gecti benim neden dolayi gecmis olabilir acaba benim en fazla 6 günüm gecerdi daha tik yoksa
Gercekten stresten dolayida gec kaliyor olabilr ynede bi doktrdan fikir almak lazm gorunmek lazm baya gec kalmssn

Slm kızlar iyi bayramlar benim bat bugündü ama gelen giden yok aksine. Karın agrım çok olurdu şimdi hiç agrım yok yumurlama günümden 5 gün sonra kahverengi bi lekem geldi ara sıra migdem bulanıyor gibi ama emin degilim bide hiç çıkmaz yüzümde kocaman bir sivilce çıktı ve geçmiyor yardımlarınızı bekliyorum tşkker

Bnmde 7 aydir deniyorm mesela deniyorm dedgm korunmuyoruz kesinlikle.yatakdan kalkmiyorum ovulasym gunlerimi degerlendirmeye calisiyorum tabi dgruysa ama yk.s takmamaya calsyrm bnde artk yasm dha genc 24 um olur da ben de hemen istyrm snin yasin kac

Bend e 20 yaşındayım ilk çocuk ben de senin gibi yapiyorum olmuyor...

Yumurtlamadan hemen 5 gün sonra mide bulantısı olacağını zannetmiyorum.. belki aklına çok geliyorsa çok takiyorsan psikolojik olarak olabilir... hiç sancım yok diyosun benim de 10 gun gecti daha birşey yok ara sancılar oluyor o daha çok az ... İnşALLAH sende vardır bakalım.. beni m de sürekli sivilce çıkardı 1 hafta önceden şimdi yok bende

Yumurtlamadan 5 gün sonra migde bulantısı degil cnm kahverengi bi leke geldi anlamadım ama

Benim migde bulantım varmı anlamadım bile ☺

Hemen mide bulantısı olmaz taktiğin için öyle hissetmissindir.. bak mesela ben geçen rüyamda bulgur pilavı gördüm ve midem öyle bir bulandı ki yatarken ki ben çok severim bulgur pilavini suan adını bile ağzıma almak istemiyorum tiksindim sadece midem bulandı diye niye böyle oldum bilmiyorum bir de test yaptim birşey de çıkmadı

Yumurtlamadan 5 gün sonra migde bulantısı degil cnm kahverengi bi leke geldi anlamadım ama

Belki yumurtlama gunun o zaman olabilirdj ben de takip ettim 12 13 . Gun kahverebgi akintim oldu o gunu değerlendirdim sende degerlendirseydin.. bugun de değil mi batin normalde gecikmen olur muydu

Yok olmazdı ve 2 gün öncesinden agrı kesicileri içmeye başlardım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…