- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi superisi1987
-
Ederim etmem mi Allahim en kisa zamanda sana versn sonra bana snra isteyem herkese versin insallahhhh
Bnmde 7 aydir deniyorm mesela deniyorm dedgm korunmuyoruz kesinlikle.yatakdan kalkmiyorum ovulasym gunlerimi degerlendirmeye calisiyorum tabi dgruysa ama yk.s takmamaya calsyrm bnde artk yasm dha genc 24 um olur da ben de hemen istyrm snin yasin kacAminnn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşALLAH.. 9 aydir deniyorum olmuyor..
Gercekten stresten dolayida gec kaliyor olabilr ynede bi doktrdan fikir almak lazm gorunmek lazm baya gec kalmssnKızlar bugun aksam saatlerinde test yaptim ama maalesef tek çizgi cikti ve bugun 9 gun gecti zaten bugunde bitti 10 gun gecti benim neden dolayi gecmis olabilir acaba benim en fazla 6 günüm gecerdi daha tik yoksa
Bnmde 7 aydir deniyorm mesela deniyorm dedgm korunmuyoruz kesinlikle.yatakdan kalkmiyorum ovulasym gunlerimi degerlendirmeye calisiyorum tabi dgruysa ama yk.s takmamaya calsyrm bnde artk yasm dha genc 24 um olur da ben de hemen istyrm snin yasin kac
Gercekten stresten dolayida gec kaliyor olabilr ynede bi doktrdan fikir almak lazm gorunmek lazm baya gec kalmssn
Slm kızlar iyi bayramlar benim bat bugündü ama gelen giden yok aksine. Karın agrım çok olurdu şimdi hiç agrım yok yumurlama günümden 5 gün sonra kahverengi bi lekem geldi ara sıra migdem bulanıyor gibi ama emin degilim bide hiç çıkmaz yüzümde kocaman bir sivilce çıktı ve geçmiyor yardımlarınızı bekliyorum tşkker
Benim migde bulantım varmı anlamadım bile ☺
Yumurtlamadan 5 gün sonra migde bulantısı degil cnm kahverengi bi leke geldi anlamadım ama
Ooo benden de gencsinn sen canm yaa :))) bakalim braz dha ugrasalmm :)) burdan paylasrzzz bseler oldkca.d.dBend e 20 yaşındayım ilk çocuk ben de senin gibi yapiyorum olmuyor...
Inan bende uzuluyodum testlerm negatif cknca..bayadr almiyorum test.uzulme yasimiz genc insallah o duyguyu bizde tadariz ❤tez zamanda insallah hamis kaliriz....Pazartesi günü gideceğim bende bakalim neyden dolayı böyle oldu üzüldüm ama yaa
Insallah hamilesinizdirrrYok olmazdı ve 2 gün öncesinden agrı kesicileri içmeye başlardım bakalım hayırlısı
Yok olmazdı ve 2 gün öncesinden agrı kesicileri içmeye başlardım bakalım hayırlısı
Ooo benden de gencsinn sen canm yaa :))) bakalim braz dha ugrasalmm :)) burdan paylasrzzz bseler oldkca.d.d
Inan bende uzuluyodum testlerm negatif cknca..bayadr almiyorum test.uzulme yasimiz genc insallah o duyguyu bizde tadariz ❤tez zamanda insallah hamis kaliriz....
Insallah hamis olda birsuru msj atAy İnşALLAH olursa o zaman yerim başınızın etini mesaj ata ata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?