- 26 Haziran 2016
- 203
- 278
- 103
- 36
- Konu Sahibi superisi1987
-
Hahah çok guldum kızicine kacmiss dedinyaa
Hahah çok guldum kızicine kacmiss dedinyaa
Ayy eksik yazmisim bu ay havlu atyim yazacaktim.Xxmuhasebexx ,superisi1987 kizlar guzel haberlerinizi bekliyorumNereye havlu attin kiz haheha anlamadim
inşallahAyy eksik yazmisim bu ay havlu atyim yazacaktim.Xxmuhasebexx ,superisi1987 kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum
Ozelden yazdim cnmAllah allah okadar uyguna neresi cektiriyor adress alayimm
bende 3 dusuk yaptim 3. İkizdi simdi okuyunca cok uzuldum dr ne diyo canim bu durumunaBAT 8 mayıs... hala adet olmadım ama testte cıkan cizgi kanda cıkmiyorrrr 6 kez düsük yaptım hepsinde gec ogrendim adetim 13 gün gecince cikiyordu kanda yine oyle olacak sanirim
kis daha cok var hic umut yitirme canim insallah olurBat 23 mayis ama artik umut etmektende umudum kalmadi bilemiyorum etsemmi
Saol canim insallah ama bekle bekle yokkis daha cok var hic umut yitirme canim insallah olur
dr gittin mi birsey dedimi canimSaol canim insallah ama bekle bekle yok
En son gittigimde ilk denememdi olmuyor deyince doktor bakti hersey yolunda dedi fakat 6 ay sonraya randevu verdi o zamana kadar olmazsa sorun vardir gel bakalim dedi gidecegim artik sorun ne ise bakilacakdr gittin mi birsey dedimi canim
Bakalım inşallah canım ya hala olmadım ilk defa gecikiyor adt heycanlıyım vallaManyakPrenses kuzum seninde guzel haberlerini bekliyorum cnm
hayirlisi olsun 6 ay az bir sure degil denemek icin birde kafaya takma canim taktikcada olmuyo baska islerle ugras insallah olurEn son gittigimde ilk denememdi olmuyor deyince doktor bakti hersey yolunda dedi fakat 6 ay sonraya randevu verdi o zamana kadar olmazsa sorun vardir gel bakalim dedi gidecegim artik sorun ne ise bakilacak
Bende cok heycanlandim hemen yaz olur mu guzel haberler alirsanBakalım inşallah canım ya hala olmadım ilk defa gecikiyor adt heycanlıyım valla
Bekliyoruz bakalım simdilik insAllah banada nasip eder RABBIM ikiz gebelik kan sulandirici kullaniyorum gebeliklerde hersey normal cikiyor o nedenle ekstra birsey yapamiyoruzbende 3 dusuk yaptim 3. İkizdi simdi okuyunca cok uzuldum dr ne diyo canim bu durumuna
Insallah canim saolhayirlisi olsun 6 ay az bir sure degil denemek icin birde kafaya takma canim taktikcada olmuyo baska islerle ugras insallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?