- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
Teşekkür ederim canim. Rabbim gönlümüze gore versin hayırlı bir şekilde.insallah diğer ay yine bu kürleri içmek zorunda kalmayız;(Canim ilk haftamda gunde 2 kere ictim hep son gunlerde sadece 1 kere iciyorum
Ins canim benim guzel haberler veririz burdaTeşekkür ederim canim. Rabbim gönlümüze gore versin hayırlı bir şekilde.insallah diğer ay yine bu kürleri içmek zorunda kalmayız;(
Ben de 7. Gun basladim. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Canım ebru destanın kürü nedir bilgi verebilir misin?sen gunde kaç kere içiyorsun
ben sabah ebru destanın kürü nü içiyorum
akşam gece yatarken soğan kürünü içiyorum ,
rabbim uzatmasın inşallah
Canım ebru destanın kürü nedir bilgi verebilir misin?
İnşallah fayda sağlar kuzumcivan perçemi , aslanpençesi , çobançantası ,
yarım litre suda 2 dk kaynatıp ılıtıp , içilecek ,
birde rakı kürü var ama yumurtlama gunumu kaçırdıgım için yapmadım bu ay inşallah gerek kalmaz ,
instgram dan takip ediyorum baya geri dönüş yapan var ebru hanıma ,
inşallah işe yarar bu kür yada sogan suyu
İnşallah fayda sağlar kuzum
Yarım litre su bir kere de mi içiliyor
Birde rakı kürü nasıl yapılıyor biliyorum çok soru sordum
Tmm canım hayırlısı olsun inşallah, bende araştırayımcanım ben sabah 1 kupa bardağı kadar koyup kaynatıp içiyorum çünkü çalıştıgım için öğlen evde yokum , hergun sabah taze hazırlıyorumm.
aksamda sogan kürü hazırlıyorum,
rakı kürü yapmadım ama google biraz araştırma yap belki bulabilirsin ,ben bulursam sana yazarım
Canim ozellikle enfeksiyona iyi geliyor oneririm sogan kurunu dene mutlakaKizlar merhaba
Bende yana yakila bebis icin ugrasiyorum 11 aydir ama her doktora gittigimde enfeksiyon var diyip ilac verdi yolladi. Subat 15te adet oldum gayet normaldi. Martin 15inde olmam gerekirken olmadim 15 gun kadar kahverengi akintim vardi surekli ama yoğun degil kotu kokulu da degildi. Yine gittim doktora yine enfeksiyon var dedi hatta hsg cektirmistim ondada net sekilde cikmis. Tarsual cinsel yolla bulasan mantar vb hastaliklar icin antibiyotik ve fitil verdi. Kullandim ve Nisanin 10unda adet oldum. Bu ayin 10unda olmam gerekiyordu ama yine adet olmadim hamile olmadigimdan adim gibi eminim hicbir belirti yok ve 1 hafta 10 gundur yine kahve akinti oluyo varmi bunun gibi bisey yasayan bana yardimci olun sogan kurunu denesem adet olmadan bi faydasi olurmu ??
Adetten once yapsam sorun olmaz sanirim dimi bide kac gun kullanmam gerekiyor bu kürü?Canim ozellikle enfeksiyona iyi geliyor oneririm sogan kurunu dene mutlaka
Canim adetten sonra yap daha etkili oluyormus adet bitiminde baslayip 15 gun sabah aksam ac karna iciyorsun her ogunu taze yapip ic mutlaka ben 13.gundeyim cidden iyi geldiAdetten once yapsam sorun olmaz sanirim dimi bide kac gun kullanmam gerekiyor bu kürü?
Canim adetin bitsin 1 gun bekle yapmaya baslaEvet bu başlık tam beni anlatıyor yine hüsrana uğradım ve bu ay soğan suyu kürü uygulamak istiyorum adetimin 4. Günü bitmek üzere çünkü bu ay çok çok az geldi ne zaman baslamaliyim kürü uygulamaya kızlar
Tamam canım teşekkür ederimCanim adetin bitsin 1 gun bekle yapmaya basla
İyi hosta adet olamadim gitti surekli kahve akinti var gecikeli 6 gun olduCanim adetten sonra yap daha etkili oluyormus adet bitiminde baslayip 15 gun sabah aksam ac karna iciyorsun her ogunu taze yapip ic mutlaka ben 13.gundeyim cidden iyi geldi
İyi hosta adet olamadim gitti surekli kahve akinti var gecikeli 6 gun oldu
Canım. İyi geldiğini nasıl anladın bende hiç bir değişiklik olmadı yaCanim adetten sonra yap daha etkili oluyormus adet bitiminde baslayip 15 gun sabah aksam ac karna iciyorsun her ogunu taze yapip ic mutlaka ben 13.gundeyim cidden iyi geldi
Canim bende akinti yapti temizliyo sankiCanım. İyi geldiğini nasıl anladın bende hiç bir değişiklik olmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?