Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

Canım ebru destanın kürü nedir bilgi verebilir misin?

civan perçemi , aslanpençesi , çobançantası ,
yarım litre suda 2 dk kaynatıp ılıtıp , içilecek ,

birde rakı kürü var ama yumurtlama gunumu kaçırdıgım için yapmadım bu ay inşallah gerek kalmaz ,
instgram dan takip ediyorum baya geri dönüş yapan var ebru hanıma ,

inşallah işe yarar bu kür yada sogan suyu

Benim akinti normal canım çok olmuyo faydası mi olmadı acaba

İnşallah fayda sağlar kuzum

Yarım litre su bir kere de mi içiliyor

Birde rakı kürü nasıl yapılıyor biliyorum çok soru sordum

Kizlar merhaba
Bende yana yakila bebis icin ugrasiyorum 11 aydir ama her doktora gittigimde enfeksiyon var diyip ilac verdi yolladi. Subat 15te adet oldum gayet normaldi. Martin 15inde olmam gerekirken olmadim 15 gun kadar kahverengi akintim vardi surekli ama yoğun degil kotu kokulu da degildi. Yine gittim doktora yine enfeksiyon var dedi hatta hsg cektirmistim ondada net sekilde cikmis. Tarsual cinsel yolla bulasan mantar vb hastaliklar icin antibiyotik ve fitil verdi. Kullandim ve Nisanin 10unda adet oldum. Bu ayin 10unda olmam gerekiyordu ama yine adet olmadim hamile olmadigimdan adim gibi eminim hicbir belirti yok ve 1 hafta 10 gundur yine kahve akinti oluyo varmi bunun gibi bisey yasayan bana yardimci olun sogan kurunu denesem adet olmadan bi faydasi olurmu ??

İnşallah fayda sağlar kuzum

Yarım litre su bir kere de mi içiliyor

Birde rakı kürü nasıl yapılıyor biliyorum çok soru sordum

canım ben sabah 1 kupa bardağı kadar koyup kaynatıp içiyorum çünkü çalıştıgım için öğlen evde yokum , hergun sabah taze hazırlıyorumm.
aksamda sogan kürü hazırlıyorum,

rakı kürü yapmadım ama google biraz araştırma yap belki bulabilirsin ,ben bulursam sana yazarım

Tmm canım hayırlısı olsun inşallah, bende araştırayım

Canim ozellikle enfeksiyona iyi geliyor oneririm sogan kurunu dene mutlaka

Adetten once yapsam sorun olmaz sanirim dimi bide kac gun kullanmam gerekiyor bu kürü?
Canim adetten sonra yap daha etkili oluyormus adet bitiminde baslayip 15 gun sabah aksam ac karna iciyorsun her ogunu taze yapip ic mutlaka ben 13.gundeyim cidden iyi geldi

Evet bu başlık tam beni anlatıyor yine hüsrana uğradım ve bu ay soğan suyu kürü uygulamak istiyorum adetimin 4. Günü bitmek üzere çünkü bu ay çok çok az geldi ne zaman baslamaliyim kürü uygulamaya kızlar

Canim adetten sonra yap daha etkili oluyormus adet bitiminde baslayip 15 gun sabah aksam ac karna iciyorsun her ogunu taze yapip ic mutlaka ben 13.gundeyim cidden iyi geldi
İyi hosta adet olamadim gitti surekli kahve akinti var gecikeli 6 gun oldu

Canım. İyi geldiğini nasıl anladın bende hiç bir değişiklik olmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…