Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

Canım pcon soğan kürü sayesinde geçti demi?bendede var pco

Canım pcon soğan kürü sayesinde geçti demi?bendede var pco
evet canım yaa dr da şaşırdı kalmamıştı hiç kist benim adet döngüm bozulmamıştı ama sol yumurtalığım olduğu gibi polikistikti..haa birde doğum kontrol hapı yada diane 35 verelim dediler 3-5 gün oynuyordu adetim yok dedim ben soğan kürü yapcam dr güldü ama 2 ay sonra kontrole gittim yok dedi kistler şaşırdı :)

Kizlar adetime tam 14 gun var 3 mayistan beri sogan kuru yapiyorum bugun inanilmaz bel agrim ve kasik agrim var resmen rahmimin kasildigini hissedebiliyorum sogan kurunun etkisi mi acaba basina gelen oldu mu hic

Ne güzel insallah benimde kistlerim gider adet olunca kontrolüm var insallah bende doktorumu şaşırtabilirim canm ya

Kizlar adetime tam 14 gun var 3 mayistan beri sogan kuru yapiyorum bugun inanilmaz bel agrim ve kasik agrim var resmen rahmimin kasildigini hissedebiliyorum sogan kurunun etkisi mi acaba basina gelen oldu mu hic
Canım bende hiç etkisi olmadı faydası olmadı mı acaba beraber başladık seninle

Canım bende hiç etkisi olmadı faydası olmadı mı acaba beraber başladık seninle
Canim benim cok agrim oldu dun sen benden bi kac gun sonra baslamistin forumlarda okuduguma gore herkesin sogan kuru uygaladiklari 8-9 gun civarinda agrilari olmus benimde oyle oldu bugun iyiyim agrim yok ama akinti da yapti bende

Canim benim cok agrim oldu dun sen benden bi kac gun sonra baslamistin forumlarda okuduguma gore herkesin sogan kuru uygaladiklari 8-9 gun civarinda agrilari olmus benimde oyle oldu bugun iyiyim agrim yok ama akinti da yapti bende
5 mayısta başladım canım ben senden 2 gün sonra bakalım bnde ne olacak belirti olması iyi mi kötü mü anlamadım şimdiden umutsuzluga düşmek istemiyorum çok unut bağladım bu aya

Bugün akinti geldi benimde ama çok değil

5 mayısta başladım canım ben senden 2 gün sonra bakalım bnde ne olacak belirti olması iyi mi kötü mü anlamadım şimdiden umutsuzluga düşmek istemiyorum çok unut bağladım bu aya
Canim ne umudunu kes ne de cok umutlan Allah buyuk kavusturacak ins bizi bebeklerimize sogan kuru de vesile olcak ins...bat ne zaman canim senin

Canim ne umudunu kes ne de cok umutlan Allah buyuk kavusturacak ins bizi bebeklerimize sogan kuru de vesile olcak ins...bat ne zaman canim senin
26 Mayıs canım senin ne zaman çok istiyorum artık canım 1 senedir olmuyor sen ne zamandan beri istiyosun

Bu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
Merhaba canim . Bende sogan kurunu 2 ay kullandim. Yani adet bitimi 1 hafta diger ay adet bitimi 1 hafta olarak ve sadece gece icebildim. 3.ay kullanmadim cunku hamile kaldim. Allah tum isteyenlere nasip etsin. Ve iliski sonrasi soluma yatip uzunca bir sure kalkmadim, (4-5 saat gibi)

Amin canım insallah sen kullandıktan 3 ay sonra mi hamile kaldin tam anlamadım canım kusuru bakma çok umut bağladım ama üzülmekten korkuyorum

Amin canım insallah sen kullandıktan 3 ay sonra mi hamile kaldin tam anlamadım canım kusuru bakma çok umut bağladım ama üzülmekten korkuyorum
Canim benim umudunu kesme bolca dua et
Besmelesiz baslama
Herseyin bir vakti var oda vaktini bekliyor.
Sadece dua et ve birazcik dikkat.
Evet canim3.ay kullanmadim hamile oldugumu ogrendim.
Sadece ocak ve subat ayinda sadece geceleri bir su bardagi ictim.
Ocak ayi 1hafta subat ayi 1 hafta
Daha sonra iliski sonrasi hiiccc kalkmadan soluma yattim
Ve 4-5saat oylece yattim uyumusum zaten.
Bunlar tabiki isin cilvesi Allah nasip ettiyse yatsakta kalksakta olacak kalbini ferah tut.

Merhaba bende soğan suyu ve çörek otu yagi iciyorum. Bende fsh yuksek ama yumurta fln oluşuyor. Ayrıca menagon igne kullanıyorum. Doktora gittim bugün iki yumurtam olusmus gayet iyi ama biraz daha büyümesi lazım dedi çarşamba catlatma iğnesi vurunacagim insallah. Bir de aslan pençesi, cıvan perçemi hayıt otu kürü var onu yapacağım Ama ben bunları fsh yuksek diye yapıyorum soğan suyu da destek tabi insallah. Rabbim büyük hayirlisi olsun insallah .

Canim selam.
Benimde polikistikoverim var, dr bu yuzden hamile kalamiyor olabilirsin demisti.
Yumurtlama gunlerim cok alakasizdi.
Son 3 Adet gunlerin desen Allah'a emanetti.
Bende artik hepsini pko dan oldugunu dusunup umutsuzluga kapilmaya baslamistim.ki cok sukur hamile kaldim. Ki o da cok garipti. Adet tarihimden 1 hafta gecti hemen test yaptim negatif. 2-3 gun daha bekledim kana baktirdim oda negatif. Dr sokturucu verdi almadim. 5 gun sonra 1 kez daha kan verdim ki iyiki icmemisim o sokturucuyu degerim 16.45 cikti. Allahim herkese nasip etsin insallah aratmasin Rabbim dualarim sizlerle.Kucaklarimiz bos kalmasin saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun insallah

Kzlar bende bu ay soqan kuru yaptm daha dun braktm adetme 10 qun var ve yumurtlama zamanindan beri ara ara basim dnuyor ve buqun sabahtan beri sol kasiqim aqryip bacaqim kasilyr ara arada zonklama oluyor qoqus uclarimda hafif koyulasmis szce ihtimal var mi ??

26 Mayıs canım senin ne zaman çok istiyorum artık canım 1 senedir olmuyor sen ne zamandan beri istiyosun
Aynen canim bende oyle 1 seneden beri istiyorum benimde 25 mayis seninle beraber beklicez:) ins ikimizde ayni anda hamis oluruz bu ay:)

Canim olabilir ama bu kadar erken belirti verir mi emin deilim adet tarihini bekle olmazsan test yap onceden yaparsin cikmaz bosuna uzulursun

Bu ay yine adet oldum kızlar soğan kurunu denemek istiyorum benimle birlikte yapacak olan var mı bilgisi olan yapan ve hamile kalanlar sizlerden bilgi istiyorum
Bende soğan suyu kürü yaptım bu ay 18 mayıs adetim soğan suyu içmeye başladım adete 15 gün kala göğüslerim agrımaya başladı şimdide 6 gün var hala göğüs lerim agrıyor adet olacakmişim gibide agrılarım var bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…