Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

İnşallah olmuştur canım insan umut ediyor güzel haberler bekliyoruz senden :)

Haklısın canım hersey rabbim de saklı inşallah bizde nasip olur sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavrunu:)

İnşallah canım hersey rabbim den bi gün inşallah bna da nasip ederim anneliği

Aminnn canım çok sevindim senin adına..bendede pco var insallah bu duyguyu bende yaşarım
Amin canim insallah..bendede pco var senin yaşadığın duyguyu rabbim banada nasip eder insallah çok istiyorum bendeeee

Aminnn canım çok sevindim senin adına..bendede pco var insallah bu duyguyu bende yaşarım

Amin canim insallah..bendede pco var senin yaşadığın duyguyu rabbim banada nasip eder insallah çok istiyorum bendeeee
Aminnnn insallah dualarimdasin arkadaslar Allah hepinize nasip etsin insallah tez vakitte saglikla sihhatle

Benim 6. Günüm soğan kuru ve çörek otu yaginin. Internette 10 gün diyor soğan suyu icin. Ama Saracoglu'nun bitkisel kürlerini satın aldığın yerde 15 gün dediler günde 2 kere. Siz kaç gün yapacaksınız kizlar.

Ben
Ben 15 gun yapicam canim bugun 13.gunum

kızlar bende adetin 7,gunu başladım soğan kürüne , bu ay rabbim uzatmasın bize bağışlasın inşallah saglıkla hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…