- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İnşallah canım bu ay belki bu güzel haber bize nasip olur :)Aynen canim bende oyle 1 seneden beri istiyorum benimde 25 mayis seninle beraber beklicez:) ins ikimizde ayni anda hamis oluruz bu ay:)
Hoşgeldin aramıza canım insallah bu ay bu müjdeyi alırız hepimizBende bugün kırmızı kart yedim bitince hemen başlıcam küre
İnşallah olmuştur canım insan umut ediyor güzel haberler bekliyoruz senden :)Bende soğan suyu kürü yaptım bu ay 18 mayıs adetim soğan suyu içmeye başladım adete 15 gün kala göğüslerim agrımaya başladı şimdide 6 gün var hala göğüs lerim agrıyor adet olacakmişim gibide agrılarım var bilmiyorum artık
Haklısın canım hersey rabbim de saklı inşallah bizde nasip olur sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavrunu:)Canim selam.
Benimde polikistikoverim var, dr bu yuzden hamile kalamiyor olabilirsin demisti.
Yumurtlama gunlerim cok alakasizdi.
Son 3 Adet gunlerin desen Allah'a emanetti.
Bende artik hepsini pko dan oldugunu dusunup umutsuzluga kapilmaya baslamistim.ki cok sukur hamile kaldim. Ki o da cok garipti. Adet tarihimden 1 hafta gecti hemen test yaptim negatif. 2-3 gun daha bekledim kana baktirdim oda negatif. Dr sokturucu verdi almadim. 5 gun sonra 1 kez daha kan verdim ki iyiki icmemisim o sokturucuyu degerim 16.45 cikti. Allahim herkese nasip etsin insallah aratmasin Rabbim dualarim sizlerle.Kucaklarimiz bos kalmasin saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun insallah
İnşallah canım hersey rabbim den bi gün inşallah bna da nasip ederim anneliğiCanim benim umudunu kesme bolca dua et
Besmelesiz baslama
Herseyin bir vakti var oda vaktini bekliyor.
Sadece dua et ve birazcik dikkat.
Evet canim3.ay kullanmadim hamile oldugumu ogrendim.
Sadece ocak ve subat ayinda sadece geceleri bir su bardagi ictim.
Ocak ayi 1hafta subat ayi 1 hafta
Daha sonra iliski sonrasi hiiccc kalkmadan soluma yattim
Ve 4-5saat oylece yattim uyumusum zaten.
Bunlar tabiki isin cilvesi Allah nasip ettiyse yatsakta kalksakta olacak kalbini ferah tut.
Aminnn canım çok sevindim senin adına..bendede pco var insallah bu duyguyu bende yaşarımCanim selam.
Benimde polikistikoverim var, dr bu yuzden hamile kalamiyor olabilirsin demisti.
Bende artik hepsini pko dan oldugunu dusunup umutsuzluga kapilmaya baslamistim.ki cok sukur hamile kaldim. Ki o da cok garipti. Adet tarihimden 1 hafta gecti hemen test yaptim negatif. 2-3 gun daha bekledim kana baktirdim oda negatif. Dr sokturucu verdi almadim. 5 gun sonra 1 kez daha kan verdim ki iyiki icmemisim o sokturucuyu degerim 16.45 cikti. Allahim herkese nasip etsin insallah aratmasin Rabbim dualarim sizlerle.Kucaklarimiz bos kalmasin saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiz olsun insallah
Amin canim insallah..bendede pco var senin yaşadığın duyguyu rabbim banada nasip eder insallah çok istiyorum bendeeeeCanim selam.
Amin insallah Rabbim kimseye aratmasin guzel haberlerinizi alirim bende insallahHaklısın canım hersey rabbim de saklı inşallah bizde nasip olur sağlıkla kucağına almayi nasip etsin yavrunu:)
Aminnnn insallah dualarimdasin arkadaslar Allah hepinize nasip etsin insallah tez vakitte saglikla sihhatleAminnn canım çok sevindim senin adına..bendede pco var insallah bu duyguyu bende yaşarım
Amin canim insallah..bendede pco var senin yaşadığın duyguyu rabbim banada nasip eder insallah çok istiyorum bendeeee
Allah razı olsun..insallah canimmmAminnnn insallah dualarimdasin arkadaslar Allah hepinize nasip etsin insallah tez vakitte saglikla sihhatle
Durmak yok yola devam :) akintim devamli oluyor benimKizlar nasil gidiyor sogan kuru bi degisiklik var mi sizde akinti gibi
Canim bende yumurtlama gununden 3 gun sonra beyaz akinti basladi sogan kurunden mi kaynaklaniyo yoksa ne anlamadim bugun 13.gunum sogan kurundeDurmak yok yola devam :) akintim devamli oluyor benim
Ben 15 gun yapicam canim bugun 13.gunumBenim 6. Günüm soğan kuru ve çörek otu yaginin. Internette 10 gün diyor soğan suyu icin. Ama Saracoglu'nun bitkisel kürlerini satın aldığın yerde 15 gün dediler günde 2 kere. Siz kaç gün yapacaksınız kizlar.
Ben de 7. Gun basladim. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah en kısa zamandakızlar bende adetin 7,gunu başladım soğan kürüne , bu ay rabbim uzatmasın bize bağışlasın inşallah saglıkla hayırlısıyla
Evet canım günde iki defa ac karnınaGünde kaç defa içiyorsunuz kizlar 2 defa mi?
Canim ilk haftamda gunde 2 kere ictim hep son gunlerde sadece 1 kere iciyorumGünde kaç defa içiyorsunuz kizlar 2 defa mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?