Faturayı attım bak canım görün rezilligiYuhh yani
sana yalan borcum mu var niye giydirmek için konu açayım hasbinallah bide fake de bari..
akşama faturaların resmini çeker atarım buraya için rahat olsun
yok cnm faturayı yükledim bak bizi resmen kazıklıyorlar....ne yapsan ne kadar tasarruf etsende faydası yokfaturaları kıyaslarken evin büyüklüğü, yaşayan kişi sayısı, evde tüm gün birilerinin olup olmaması da hesaba katılmalı, örneğin çalışıp sabah çıkan akşam gelen bir çiftin faturasıyla çocuklu, evde oturan ya da evde bakıcı vs bulunduran birinin faturaları kıyaslanamaz bile, elektirik su doğalgaz v.s hepsi fark atar.
bana da çalışıyorken çok çok düşük faturalar geliyordu çünkü sabahın köründe çıkıp akşam geliyorduk anca bikaç saat elektirik ve doğalgaz kullanımı oluyor, su keza öyle (tüm gün ne sifon çekiyorsun ne el yüz yıkıyorsun en basitinden.
şimdi mecburen tüm gün kombi açık, günde 3 öğün yemek pişiyor, çay kahve yapılıyor, kaç kere tuvalet banyo kullanılıyor, bişeyler çalkalanıyor, haliyle eskisinin belki 3 katı kullanım oluyor.
çokmu ütü yapıyorsunuz yada çamaşır makinesi bulaşık makinesi falan çokmu çalışıyor
bunu genel olarak söyledim, bazı arkadaşlar kıyaslama yapmış ya x e 100 geliyor bana 300 geliyor diye, birsürü nedeni olabilir.yok cnm faturayı yükledim bak bizi resmen kazıklıyorlar....ne yapsan ne kadar tasarruf etsende faydası yok
Ne yapmak lazm acaba nereye felan basvurmak lazim ki itiraz içinFaturayı attım bak canım görün rezilligi
aradım dağıtım bedeli yasalmışmış dedim 92 tl tüketimim var faturanın yarısından fazla nasıl dağıtım bedeli nasıl alırsınız??bunu genel olarak söyledim, bazı arkadaşlar kıyaslama yapmış ya x e 100 geliyor bana 300 geliyor diye, birsürü nedeni olabilir.
sizin faturada kesinlikle yanlışlık var, başvuruyu ihmal etmeyin, düzeltirler.
yarın annemi tüketici heyetine göndericem ordan şikayetetsin gitsin uedaşada orayada valla dava bile açasım var şuanNe yapmak lazm acaba nereye felan basvurmak lazim ki itiraz için
Peşini bırakma bence bu işinyarın annemi tüketici heyetine göndericem ordan şikayetetsin gitsin uedaşada orayada valla dava bile açasım var şuan
yok yok bırakmıcam resmen soyuluyoruz yaaa 92 tl lik fatura nasıl 200 tl olurPeşini bırakma bence bu işin
ilk mesajında 208 lira yazıyordu elektrik faturası içinyok yok bırakmıcam resmen soyuluyoruz yaaa 92 tl lik fatura nasıl 200 tl olur
Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
kpss kursunun taksidi mi o? çok fazlaymış.. bi de hamilesiniz zor olmuyomu?Bizim de elektriz 182 ( geceleri radyator calistirdik)
Dogalgaz 160
Su 50 kusur
ev kirasi 600
ttnet 50
Aylik sadece yol parasi 300
300 de disarda oglen yediklerimiz
aylik 1400 arabanin taksidi
dershanem 310...
Yok yok biz lojmana cikalim bu yaz gecinemicez bu gidisle
kpss kursunun taksidi mi o? çok fazlaymış.. bi de hamilesiniz zor olmuyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?