bu ay maaşlar faturaya..

Öğrenciyim. Küçük şehir. Ev 1+1.
Doğalgaz : 270
Su : 40
İnternet :50
Kira :500
Elektrik henüz gelmedi.
Yalnız geçen sene de aynı evdeydim ve bu aydan kat kat fazla yakmış olmama rağmen 190 tlden yukarı fatura ödememiştim. Bariz bir zam var belli öyle ki faturanın 50 tlsi vergiden ibaret.
Bursum var 400 tl annem emekli 1000 tl alıyor. Allah yardımcımız olsun, geçinmek zor.
En ucuz dediğin Bimden ıvır zıvır birkaç alışveriş yap tamam gitti 50 tl...

Bursa gibi bir yerde ve de havaların geçen kışa göre iyi seyrettiği bir yerde?
Sorması ayıp geçen kış ne kadar ödediniz?
Doğal gaz; 400 TL, elektrik;138 TL geldi. Bende Bursadayım. Havada okadar soğuk değildi. Evde küçük ama fiyatlar uçuk..

Acaba bir yanlislik mi oldu ki? Elektirik cok asiri fazla gelms dogalgazda fazla ama bence elektirik icin bir sorun sorusturun anormal bir fatura gelms 2 kisi icin.
Bizimde 320 dogalgaz 40 tl su 60 da internet elektrk de henüz gelmedi 60 bnm 200 esimin cep faturasi 700 de kira hayat zor valla

Herkes aynı şeyi söylemiş ama elektrik normal değil, ona mutlaka baktırın.

Biz de 2 kişiyiz, elektrikli alet dolu ev, 50 geliyor bu ay 70li bir şey geldi.

Doğalgaz da çok fazla ama onun standartı yok sanırım.
Kimi 100 geldi çok güzel ısındık diyor, kimi ısınamadık 300 geldi diyor, onu ben de anlamadım.
Ben 200e şükrediyorum güneş görmeyen evimde hal böyle olunca.

2 kisi icin cok cok fazla biz calisiyoruz ve bebegimiz var. Hic kapatmadan 40 derecede yakiyoruz 160 dogalgaz 85 elektrik 35 su geldi. Istanbulda yasiyoruz bu arada

dogalgaz evden eve degişiyor malesef

bana da

kızlar cinnet geçirmek üzerim şimdi elime faturayı aldım ve aynen yazıyorum
tüketim 92.32
dağıtım bedeli 48.29
kesme-bağlama 22.30
ve bizim elektiriğimiz kesilmedi otomatik ödemede her ay düzenli karttan ödeniyor gelip kimse elektiriğimizi kesmedi
30.66 güvence bedeli

aradım uedaşı saydırdım gidip yasal hakkınızı kullanın diyo bana delircem

Elektrik 220 doğalgaz 550 su daha gelmedi internet var telefon faturaları var 4 tane birde ev telefonu var 5.

Yuhh yani

Geçinmek çok zor gerçekten.
Allah yardımcısı olsun herkesin.
2 oda 40 ta yaktığımız halde 270 doğalgaz geldi bize de çok şaşırdık.

Demek tüm evi yaksak 500 gelecek.

Market dediğin bir girip üç beş parça alsan 50 tl tutuyor.

İste fatura

Eklentiler

• IMG_20160113_185618.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…