- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
tam barıştık sayılmaz öyle sallantıda bekliyoruzKonuyla alakasız ama barıştınız mi siz boşanıyorum diye konunuz vardi
Doğal gaz; 400 TL, elektrik;138 TL geldi. Bende Bursadayım. Havada okadar soğuk değildi. Evde küçük ama fiyatlar uçuk..Bursa gibi bir yerde ve de havaların geçen kışa göre iyi seyrettiği bir yerde?
Sorması ayıp geçen kış ne kadar ödediniz?
Hayırlısı olsun yavrunuza acısın Allahtam barıştık sayılmaz öyle sallantıda bekliyoruz
hayırlısı ama boşanmayı istiyorumHayırlısı olsun yavrunuza acısın Allah
dogalgaz evden eve degişiyor malesefHerkes aynı şeyi söylemiş ama elektrik normal değil, ona mutlaka baktırın.
Biz de 2 kişiyiz, elektrikli alet dolu ev, 50 geliyor bu ay 70li bir şey geldi.
Doğalgaz da çok fazla ama onun standartı yok sanırım.
Kimi 100 geldi çok güzel ısındık diyor, kimi ısınamadık 300 geldi diyor, onu ben de anlamadım.
Ben 200e şükrediyorum güneş görmeyen evimde hal böyle olunca.
dogalgaz evden eve degişiyor malesef
bana daBu kadar fark etmesi de garip ama ya.
Evin konumu, yalıtımı, alt üst yanması falan filan tabii ki etkiler de faturalar arası bu kadar uçurum olması kombiyi kullanırken bir yerde yanlış mı yapıyoruz dedirtiyor bana.
biz 92 tl elektirik tüketmişiz tam 110 tlsi bosuna yazılmış haram zehir zıkkım olsunElektrik 220 doğalgaz 550 su daha gelmedi internet var telefon faturaları var 4 tane birde ev telefonu var 5.
Yuhh yanikızlar cinnet geçirmek üzerim şimdi elime faturayı aldım ve aynen yazıyorum
tüketim 92.32
dağıtım bedeli 48.29
kesme-bağlama 22.30
ve bizim elektiriğimiz kesilmedi otomatik ödemede her ay düzenli karttan ödeniyor gelip kimse elektiriğimizi kesmedi
30.66 güvence bedeli
aradım uedaşı saydırdım gidip yasal hakkınızı kullanın diyo bana delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?