8 tl için mi soruyosun bu soruyu ? Annem ole soledi bende onu yazdimilk mesajında 208 lira yazıyordu elektrik faturası için
Yok cnm inanmazlar annemle konuştum 208 dedi yaşlı kadın yanlış görmüş 200 tl aradaki 8 tl yi soruyorlar ama 208 demiştin diyeKonu sahibine inanmayanlara şaşırdım. Sanki çok ucuz bir yerde yaşıyoruz da. Izmirde tek kişiye güneş gören bir eve 300 lira elektrik gelirse , ailelere normal bile. Bana kaç gelecek korkuyorum artık. Vergiler bedeller fazla bizim kullandiklarimiz gayet normal. Kaçak olanlarinkini de bizler odedigimiz için.
evet zamanlama kötü olmuş.. keşke sınavdan sonra düşünseydiniz bebeği.. artık çok zor olur sınav..Evek dershanenin taksidi. fazla mi bilmem iyi bir dershane olsun istedim. hamilelikle zor olmuyor ama pek calismiyorum ben o yuzden aciyorum verdigim paraya
istanbulda 750 lira kiralı ev kaldı mı?Kira 750,doğalgaz 276 (145 m2 için iyi bence),elektrik 75,su 50 tl.
Yer İstanbul şişli.
Yok cnm inanmazlar annemle konuştum 208 dedi yaşlı kadın yanlış görmüş 200 tl aradaki 8 tl yi soruyorlar ama 208 demiştin diye
evet zamanlama kötü olmuş.. keşke sınavdan sonra düşünseydiniz bebeği.. artık çok zor olur sınav..
Bende elektriği görüp çıldırdım. Gün boyunca tv bile izlenmiyor, haftada bir ev süpürürüm. Sadece buzdolabı ve kombi takılı. 279 tl gelmiş, bende oğlumla yaşıyorum, yuh ya. Daha doğalgaz gelmedi bile Allah yardımcımız olsun.Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
Ben faturayı yükledim faturanin yarısı kadar dağıtım bedeli altında para alıyorlarBende elektriği görüp çıldırdım. Gün boyunca tv bile izlenmiyor, haftada bir ev süpürürüm. Sadece buzdolabı ve kombi takılı. 279 tl gelmiş, bende oğlumla yaşıyorum, yuh ya. Daha doğalgaz gelmedi bile Allah yardımcımız olsun.
Kalmazmi.babamin istanbulda 3+1 genis temiz dairesi var maltepede.750 ye veriyor.istanbulda 750 lira kiralı ev kaldı mı?
asgari ücretle gecinenler evde tek maaşla yaşamıyorlar, ailede herkes çalışıp asgari ücret getiriyor öyle geçiniyorlar..doğalgaz: 310
elektirik: 100
su: 70
internet+telefonlar:100
580 tl faturalar, 1000 tl de kira+aidat, 1580 gitti bile, sabit taksitlerle 2000 tl ay başında pufffasgari ücretle geçinenlerin ellerinden öpüyorum.
anammm ozaman bi gün olurda istanbula gidersem sizin evlerden birini kiralayayım ben :)Kalmazmi.babamin istanbulda 3+1 genis temiz dairesi var maltepede.750 ye veriyor.
Bi tanede 2+1 var.oda maltepede zamin kat.525 tl ye veriyor.goztepede baska bi dairesi var.900 tl ye veriyir dubleks oda.
Babam zamaninda cok evsiz kaldim.o yuzden zam yapamiyorum diyor.ve hep bu fiyatlarda veriyor.
Vücudumuza elektrik veriyoruz sanki, daha doğalgaz faturam gelmedi, bana herhalde 600-700 gelir. Kış bitse artıkBen faturayı yükledim faturanin yarısı kadar dağıtım bedeli altında para alıyorlar
Haha:) kismet.ama ev ucuz olunca kiracilar cikmiyor ki:) 3+1 de oturanlar 10 yili gecti mesela:)anammm ozaman bi gün olurda istanbula gidersem sizin evlerden birini kiralayayım ben :)
bizimde faturamız 70-80 TL civarı gelirdi her ay..bu ay 120 görünce çok şaşırdık..ekstra bir kullanımımızda olmadı..buymuş demek sebebi..bizde tasrruf yapalım diye uğraşalım..sinirim bozuldu akşam akşam..aradım dağıtım bedeli yasalmışmış dedim 92 tl tüketimim var faturanın yarısından fazla nasıl dağıtım bedeli nasıl alırsınız??
oran değişiyor diyor internetten araştırdım yüzde 30 yakın dağıtım bedeli zammı gelmiş
Bos verin ya insanin derdi nsyse onu paylasir ama iste insanlar niye sorun eder bende anlamiyorumsana yalan borcum mu var niye giydirmek için konu açayım hasbinallah bide fake de bari..
akşama faturaların resmini çeker atarım buraya için rahat olsun
8 tl için mi soruyosun bu soruyu ? Annem ole soledi bende onu yazdim
Elektriğe çok dedik ki çok gerçekten, muhtemelen bir problem var.Konu sahibine inanmayanlara şaşırdım. Sanki çok ucuz bir yerde yaşıyoruz da. Izmirde tek kişiye güneş gören bir eve 300 lira elektrik gelirse , ailelere normal bile. Bana kaç gelecek korkuyorum artık. Vergiler bedeller fazla bizim kullandiklarimiz gayet normal. Kaçak olanlarinkini de bizler odedigimiz için.
Annem söyledi diyorum anlatmadim mi arkadaşım! Ha 208 ha 200 ha 500hayır 8 tl için sormuyorum ama 200 liralık bir faturaya neden 8 tl yi ekledin onu merak ettim. insanın aklında çünkü düz 200 lira kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?