Dağıtım bedeli altında tüketim yarısında fazlasını faturaya yansitmislaeElektriğe çok dedik ki çok gerçekten, muhtemelen bir problem var.
Sizin dediğiniz faturada ısınma vardır.
Konu sahibi elektrikle ısınmıyor.
Elektriğe çok dedik ki çok gerçekten, muhtemelen bir problem var.
Sizin dediğiniz faturada ısınma vardır.
Konu sahibi elektrikle ısınmıyor.
Dağıtım bedeli altında tüketim yarısında fazlasını faturaya yansitmislae
Bilmiyorum.Isınma olmasa bile kullanimla da gelebilir canım. Ben elektrikle isinmadigim zaman, sadece aydınlatma tv 60 geliyor, fırın çamaşır makinesi girince işin içine daha fazla. Babam da elektrikle ısınıyor hep en fazla 100 gelirdi. Bu ay300 ggelmiş şokta adam. O da diyor kullandigimizdan çok başka bedeller var diye.
Annesinin yakın problemi olabilir benim anneminde yakını bozuldu du genç yaşta olmasına rağmen ve bazen rakamları yanlış görebiliyor gözlük kullanmasa.hayır 8 tl için sormuyorum ama 200 liralık bir faturaya neden 8 tl yi ekledin onu merak ettim. insanın aklında çünkü düz 200 lira kalır
Fatura yorumlarda var yükledim tüketim 92 tl geri kalan dağıtım bedeli bilmem neIsınma olmasa bile kullanimla da gelebilir canım. Ben elektrikle isinmadigim zaman, sadece aydınlatma tv 60 geliyor, fırın çamaşır makinesi girince işin içine daha fazla. Babam da elektrikle ısınıyor hep en fazla 100 gelirdi. Bu ay300 ggelmiş şokta adam. O da diyor kullandigimizdan çok başka bedeller var diye.
Yani arkadssin takıldığı mevzu çok komik hani 200 deyip fatura 100 tl gelse anlicam da aradaki 8 tl yi soruyor komik yani neyi araştırıyor ne bulmaya çalışıyor dedektifcilik mi oynamak istiyor canım anlamadimAnnesinin yakın problemi olabilir benim anneminde yakını bozuldu du genç yaşta olmasına rağmen ve bazen rakamları yanlış görebiliyor gözlük kullanmasa.
erzurum baya soğuk oluyo diyolar doğru mu? yaşamak zor mu orda?Erzurumdayiz
Elektirik 85
Su 22
Doğalgaz 330 ilk defa bu kadar çok geldi evin içi çok iyi. Salon ve küçük oda yakmıyorum
Şükür edebiyatı yapılıyor heralde. Tabii şükredeceğiz sağlık, huzur için aç açıkta olmadığımız için. Ama ben sabah 6.30 dan önce kalkıp yollara düşüyorsam biraz da rahat etmek isterim. Her şeyden kısayım gezmeyeyim almayayım olur mu hep? Sonra bir sürü mutsuz depresyonda sadece çalışan insanlar çıkıyor ortaya. Ben de bazı yorumlara şaşırıyorum.="daisyy35, post: 44621015, member: 682514"]Ne kadar saçma bazı düşünceler . Bazen merak ediyorum bir ben mi borç içindeyim diye. Zemin katta 750 liraya oturuyorum. Elektrikle ısınıyoruz 300, 400 gelir sanırım. Bir de 900 lira Kredi. ! Maaşı görmeyi geçtim , hiç yetmiyor bile, hem kredili hem eksideyim. Herkes ülke koşullarında çok refahtada bir ben mi üvey evladım dedim konudaki bazı yorumları görünce.
küçük bir şehre taşının...Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
saatinizayarsız olabilir ceza var sanki elektrik firmasına gidin sorun gelip kontrol etsinler birde aylık 150 tl geçenler indirim isteyebiliyor onu isteyinAnnemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
Küçük. Bir şehirdeyiz zatenküçük bir şehre taşının...
bizde bireysel kombi ev de yalıtımlı bir yıllık doğalgaz faturası 600 tl i geçmez öyle idare edelim diye kısmıyoruzda... yalıtımlı bir eve taşının
şehir küçük ama fatura büyükKüçük. Bir şehirdeyiz zaten
Fatura detayını konunun en başına ekledimsaatinizayarsız olabilir ceza var sanki elektrik firmasına gidin sorun gelip kontrol etsinler birde aylık 150 tl geçenler indirim isteyebiliyor onu isteyin
bizim koskoca okula 700 tl elektrik faturası gelmiş sizinki ne öyle onda kesin bir hata var
Olabilir canım annemden biliyorum yakın problemi var bazen yanlış gorebiliyor. Bakalım Bize daha gelmedi fatura bu hafta gelir.Yani arkadssin takıldığı mevzu çok komik hani 200 deyip fatura 100 tl gelse anlicam da aradaki 8 tl yi soruyor komik yani neyi araştırıyor ne bulmaya çalışıyor dedektifcilik mi oynamak istiyor canım anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?