bu ay maaşlar faturaya..

Elektriğe çok dedik ki çok gerçekten, muhtemelen bir problem var.
Sizin dediğiniz faturada ısınma vardır.
Konu sahibi elektrikle ısınmıyor.

Isınma olmasa bile kullanimla da gelebilir canım. Ben elektrikle isinmadigim zaman, sadece aydınlatma tv 60 geliyor, fırın çamaşır makinesi girince işin içine daha fazla. Babam da elektrikle ısınıyor hep en fazla 100 gelirdi. Bu ay300 ggelmiş şokta adam. O da diyor kullandigimizdan çok başka bedeller var diye.

Dağıtım bedeli altında tüketim yarısında fazlasını faturaya yansitmislae

Ama tüketiminiz de çok geldi bana.
Sayaç kontrolü yaptırın bence.
Önce siz bi faturada yazanla sayacı kıyaslayın.
2 kişi sabah akşam çamaşır-bulaşık yıkasa o kadar gelmez diye düşünüyorum.

Bilmiyorum.
Ben çamaşır ve kurutma çok kullanıyorum.
Fırın da kullanıyorum ayda birkaç kez de olsa.
Her akşam çayset çalışıyor.
Bu ay yaklaşık 40 günlük 70 geldi(küsuratlıydı,80e yakın da olabilir o).
Yani tasarrufluk bi durum olmadığı halde.
Konu sahibiyle aynı şehirdeyim.

hayır 8 tl için sormuyorum ama 200 liralık bir faturaya neden 8 tl yi ekledin onu merak ettim. insanın aklında çünkü düz 200 lira kalır
Annesinin yakın problemi olabilir benim anneminde yakını bozuldu du genç yaşta olmasına rağmen ve bazen rakamları yanlış görebiliyor gözlük kullanmasa.

Ben oturdugum sitede kışın 4 ay 150 tl yakıt parası yazın 80 tl oduyorum
Yazdan biriktiriliyor kömür parası ortak olarak kazan yanıyor evim hep sıcak hatta sürekli mutfak cami açık biraz serinleyelim diye
Annemle dün konuştuk evleri tam isinmamasina rağmen 470 gelmiş doğalgaz..
Teyzemler çalışan insanlar hep yakmiyorlar onlarada 250 gelmiş
Yani anlayacagin bu doğalgaz herkesin cebini yakıyor Rusya'yla durum malum yakmayada devam eder hükümetin basindakiler biraz fatura ödeseler belki biraz düşebilir

Fatura yorumlarda var yükledim tüketim 92 tl geri kalan dağıtım bedeli bilmem ne

Annesinin yakın problemi olabilir benim anneminde yakını bozuldu du genç yaşta olmasına rağmen ve bazen rakamları yanlış görebiliyor gözlük kullanmasa.
Yani arkadssin takıldığı mevzu çok komik hani 200 deyip fatura 100 tl gelse anlicam da aradaki 8 tl yi soruyor komik yani neyi araştırıyor ne bulmaya çalışıyor dedektifcilik mi oynamak istiyor canım anlamadim

Son düzenleme:
Şükür edebiyatı yapılıyor heralde. Tabii şükredeceğiz sağlık, huzur için aç açıkta olmadığımız için. Ama ben sabah 6.30 dan önce kalkıp yollara düşüyorsam biraz da rahat etmek isterim. Her şeyden kısayım gezmeyeyim almayayım olur mu hep? Sonra bir sürü mutsuz depresyonda sadece çalışan insanlar çıkıyor ortaya. Ben de bazı yorumlara şaşırıyorum.

Maalesef öyle. Ocak ayında verdikleri zammı bu şekilde geri alıyorlar..
Biz de zam aldık diye seviniyoruz..
Elektrik faturası yalnız çok gelmiş size, bizim evde sık ütü yapılır ayrıca su ısıtma için elektrikli termosifon kullanıyoruz.
Ona rağmen en yüksek 120 gelmişti. Bu ayki daha gelmedi bakalım...

küçük bir şehre taşının...

bizde bireysel kombi ev de yalıtımlı bir yıllık doğalgaz faturası 600 tl i geçmez öyle idare edelim diye kısmıyoruzda... yalıtımlı bir eve taşının

saatinizayarsız olabilir ceza var sanki elektrik firmasına gidin sorun gelip kontrol etsinler birde aylık 150 tl geçenler indirim isteyebiliyor onu isteyin
bizim koskoca okula 700 tl elektrik faturası gelmiş sizinki ne öyle onda kesin bir hata var

Fatura detayını konunun en başına ekledim

Yani arkadssin takıldığı mevzu çok komik hani 200 deyip fatura 100 tl gelse anlicam da aradaki 8 tl yi soruyor komik yani neyi araştırıyor ne bulmaya çalışıyor dedektifcilik mi oynamak istiyor canım anlamadim
Olabilir canım annemden biliyorum yakın problemi var bazen yanlış gorebiliyor. Bakalım Bize daha gelmedi fatura bu hafta gelir.

Hakikaten özellikle elektrik çok gelmiş ...

Doğalgazda Bi farklar yapılmış zamdan ziyade.

Ankara da doğalgaz kartlı yani,kontur gibi evim dublex 400 liraya bir ay çıkardı rahat , bu ay 15 günde ortalama 300 lira aynı derecede olmasına rağmen gitmiş ...

Elektik 80 - 90 civarı gelirdi , 28 günlük 142. gelmiş...

Evde kızım oğlum ve ben yaşıyoruz , artık iyi gelirim olmasına rağmen yetiremiyorum , birde oğlumun temel lisesi var bu yıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…