Bi kaç dakka beklet soğusun yap inşaallah pozitif olur hadi bakalım iyi haberleri bekliyoruzTest ypcamda simdi idrarini yapinca biraz bekletiyormuyuz idrari ?
Sagol cnm yarin haber veririm sizleredeBi kaç dakka beklet soğusun yap inşaallah pozitif olur hadi bakalım iyi haberleri bekliyoruz
Sogumadan mi yapayim ?
Evet cnm direk damlat idrari testeSogumadan mi yapayim ?
Cnm niye sogutuyorsun ki bn diek damlatiyordum.Bi kaç dakka beklet soğusun yap inşaallah pozitif olur hadi bakalım iyi haberleri bekliyoruz
Tm cnm sagol test aldim.yarin sabah ypcm insEvet cnm direk damlat idrari teste
Tam iki senedir kalamiyorummm kiii bennn deeeMerhaba kızlar...
Yıllardır takip ettiğim bu forma en sonunda üye olmaya karar verdim:)
1,5 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyorum. Tüm alternatifleri denedim yalnız tık yok. :)
EE bir yıl korunursam olacağı budur tabi...
insan her ay aynı hayal kırıklığını yaşayınca bir kendine sitem etmiyor değil.
Hacamatlar, Soğan suları,Ovulasyon tesleri,Beslenme teknikleri vs sonuç kocaman bir kaç göz yaşı...
İnsanın büyük bekleyişleri büyük hayal kırıklıkları yaşatıyor.Herkes takıntılı olmayacaksın diyor ama sanırım ben o hastalığa çoktan kapıldı.
Benimle aynı sıkıntıda olanlar için uygulayacağım son yöntem kaldı tevekkül ve dua bana katılmak isteyenleri görmek istiyorum ne kadar çok olursak okadar güçlü olurum.
Tabi önerileri olanlara çok ama çok açığım...
Sıcak oluyoya testi bozabilir diyorlar,bende yapacağım zaman azcık bekletiyorum çok değil iki dakka :)Cnm niye sogutuyorsun ki bn diek damlatiyordum.
Cnm bende direk zaten testin ustune işemiyorum :) kabin icine koyuyorum sonra testi acip cubuguyla damlatiyorum. Hicte sknti cekmedim hamile kalmadigimida dogru gosterdi hamile oldugumudaSıcak oluyoya testi bozabilir diyorlar,bende yapacağım zaman azcık bekletiyorum çok değil iki dakka :)
İnsAllah hayirlisi sonuc cikar cnm :)Tm cnm sagol test aldim.yarin sabah ypcm ins
Tabiki canım ne bileyim hepsini de yapıyoruz işteCnm bende direk zaten testin ustune işemiyorum :) kabin icine koyuyorum sonra testi acip cubuguyla damlatiyorum. Hicte sknti cekmedim hamile kalmadigimida dogru gosterdi hamile oldugumuda
Amin cnmm hakkimizda hayirlisi olsun. Stres yapma yumurtlama gunu hesaplama mesela dogal akisina birak herseyi o zaman olucak insAllah Rabbimin izniyleEwet bende tamda bugün test yaptım ve tabiki negatifyine olmadi ne yapicagimi bilmiyorum stres elinde olan bisey değil ki ama yinede Allahima çok şükür hakkımızda hayırlısı HEPIMIZIN
Cnm gebelik testinin icinde bide kucuk bi toz var.Ne ise yariyor acaba ?Tm cnm sagol test aldim.yarin sabah ypcm ins
Şakın umutsuz olmayın umutsuzluk şeytandandır kardeşim. Sen Rabbine sıgın. O herşeyin hayırlısını bilir. Elbet bir vakti vardır ve onu bekliyordur. Sende sabret, dua et. İnsallah hayırlı zamand Rabbim sana ve bekleyen herkese saglıklı bebişler nasip ederEwet bende tamda bugün test yaptım ve tabiki negatifyine olmadi ne yapicagimi bilmiyorum stres elinde olan bisey değil ki ama yinede Allahima çok şükür hakkımızda hayırlısı HEPIMIZIN
Selamun aleyküm kardeşlerim geceniz hayırlı geçsin
Bendenizde 26 aylık evliyim ve 1 yıldır çocuk istiyorum henüz nasip olmadı ama İnşaaAllah olacağına inanıyorum
Meryem suresi kaç gündür aklımdaydı ben geçen gün okumuştum ama hergün aksatmamak gerek değilmi o yüzden onu saymayayım yarın ALLAH'ın izniyle başlayayım ama regl olursak yine aksamış olacak....neyse ALLAH niyetimizi biliyor
Bu arada Meryem suresinde secde ayeti olduğunu bilmiyordum ALLAH affetsinyarın onun da tilavet secdesini yapayım o zaman bide sonuna kadar okuduktan sonra bitirince yani secdeyi o zaman yapıyoruz değilmi? @MY HUSBAND
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?