BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

Tam iki senedir kalamiyorummm kiii bennn deee

Sıcak oluyoya testi bozabilir diyorlar,bende yapacağım zaman azcık bekletiyorum çok değil iki dakka :)
Cnm bende direk zaten testin ustune işemiyorum :) kabin icine koyuyorum sonra testi acip cubuguyla damlatiyorum. Hicte sknti cekmedim hamile kalmadigimida dogru gosterdi hamile oldugumuda

Ewet bende tamda bugün test yaptım ve tabiki negatif yine olmadi ne yapicagimi bilmiyorum stres elinde olan bisey değil ki ama yinede Allahima çok şükür hakkımızda hayırlısı HEPIMIZIN

Ewet bende tamda bugün test yaptım ve tabiki negatif yine olmadi ne yapicagimi bilmiyorum stres elinde olan bisey değil ki ama yinede Allahima çok şükür hakkımızda hayırlısı HEPIMIZIN
Amin cnmm hakkimizda hayirlisi olsun. Stres yapma yumurtlama gunu hesaplama mesela dogal akisina birak herseyi o zaman olucak insAllah Rabbimin izniyle

Sak
Şakın umutsuz olmayın umutsuzluk şeytandandır kardeşim. Sen Rabbine sıgın. O herşeyin hayırlısını bilir. Elbet bir vakti vardır ve onu bekliyordur. Sende sabret, dua et. İnsallah hayırlı zamand Rabbim sana ve bekleyen herkese saglıklı bebişler nasip eder

Selamun aleyküm kardeşlerim geceniz hayırlı geçsin
Bendenizde 26 aylık evliyim ve 1 yıldır çocuk istiyorum henüz nasip olmadı ama İnşaaAllah olacağına inanıyorum
Meryem suresi kaç gündür aklımdaydı ben geçen gün okumuştum ama hergün aksatmamak gerek değilmi o yüzden onu saymayayım yarın ALLAH'ın izniyle başlayayım ama regl olursak yine aksamış olacak....neyse ALLAH niyetimizi biliyor
Bu arada Meryem suresinde secde ayeti olduğunu bilmiyordum ALLAH affetsin yarın onun da tilavet secdesini yapayım o zaman bide sonuna kadar okuduktan sonra bitirince yani secdeyi o zaman yapıyoruz değilmi? @MY HUSBAND

Aleyküm selam hoşgeldin Başla niyetin makbul olsun İnşaALLAH . Evet sonunda yaparsın secdeyi caım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…