- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Bu bebekbkac aylik. Allahim nasil anneler var. Annelik bu degil vallahi degil.Bebek belki de bugün hiç emmedi
Belki de gece emmeden uyuyamıyor ve hala ağlıyor
Parmağını uzatsan emmeğe çalışıyor
Annesinin gelmesi 3ü bulacak annemler o zamana kadar bebekle ilgilenecekler ama bana o saate kadar dayanamayabilirim
Çok Yorgun’um
Bebek şuan nasıl ? Annenin yaptığı düpedüz sorumsuzluk. Bir anne nasıl çocuğunu bırakıp kınaya gider çocuğu mu önemli kına mı? Madem gitmek istoyordu bebeğide alsaydı o bebek böyle perısan olmuş keyfi bir durum için değer mi? Ballı emzik ne demek şimdi bu konuyla ilgili sağlık ocağı bile bilgi veriyor anne hiç duymamiş mi böyle bir şeyi? 2 yaşında ve 3 aylık çocuklarım var anneme bırakıp karşıdaki markete bile zor gidiyorum ağlarlar diye aklım onlarda oluyor nasıl bir rahatlık? Ben sizin yerinizde olsam arar hemen gelin çocuk hiç susmuyor derdim baktım gelmiyor çocuğun hafif ateşi var diye arardım bir daha da çocuğunu kimseye bırakmaması gerektiğini anlatırdım gerçe hep böyle sorumsuzsa o bile işe yaramazdı çok üzüldüm yavruya.Yardım edecek kimse yok mu.(
Yahu 8-9 aylık çocuğa bal verilir mi ? Anası cahil ,sen yapma bari ..ayrıca el kadar bebeğin sorumluluğunu nasıl üstlendin ? Anası düğünden eksik kalsın da çocuğuna baksın ..çocuklarım kaç yaşına geldi ,babaannelerine bile çok nadir bırakırım .bu nasıl cesaret ..sen bebeğe birşey yapsan yada alsan kaçsan o kör cahil anasının tepkisi ne olacak acaba8-9 aylık herhalde bilmiyorum
3 aylikYahu 8-9 aylık çocuğa bal verilir mi ? Anası cahil ,sen yapma bari ..ayrıca el kadar bebeğin sorumluluğunu nasıl üstlendin ? Anası düğünden eksik kalsın da çocuğuna baksın ..çocuklarım kaç yaşına geldi ,babaannelerine bile çok nadir bırakırım .bu nasıl cesaret ..sen bebeğe birşey yapsan yada alsan kaçsan o kör cahil anasının tepkisi ne olacak acaba
Bu bebek yoğurt yemedi mi3 aylik
Ne yogurdu corbasi ayol?Bu bebek yoğurt yemedi mi
Annesi sizin içtiğiniz çorbayı içer demedi mi
Saçımı başımı yolacağım
Nasıl 3 aylık
Bebek 8 aylik3 aylik
8-9 aylık herhalde bilmiyorum
Ne yogurdu corbasi ayol?
Alintiladim yukarda , 8 aylik dediCocuk 3 aylik dedi konu sahibi galiba ole hatirliyorum. Cocuk ne anlar yogurttan cirbadan?
Ha ok.. yazik kiz bilmiyo bide kac aylikAlintiladim yukarda , 8 aylik dedi
Yogurt ver dediler verdi o da
9 aylık 3 aylık değilBu bebek yoğurt yemedi mi
Annesi sizin içtiğiniz çorbayı içer demedi mi
Saçımı başımı yolacağım
Nasıl 3 aylık
Bu saatten sonra gelmese de olur bence sorumsuz kadınKonu sahibi arkadaş ne yaptınız? Geldi mi annesi bebeğin?
Tontriko karıştırdı ortalığı :)9 aylık 3 aylık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?