- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Daha gelmedi miKızlar öyle Yorgun’um şimdi fırsat bulabildim yazmaya
Annesi yeni çıktı yola 1.5-2 saate gelirmiş
Allahtan annemler erken geldi
Tabi bebek o kadar kalabalığı görünce daha da ağladı
Bu saate kadar da ağladı durdu
Annem çok sinirlendi bu çocuk emmek istiyor annesini istiyor diye
Neyseki annemler yengemler falan bebekle ilgilendi de biraz nefes aldım
Çok korktum bugün çocuğa ya birşey olsaydı dediğiniz gibi benden bileceklerdi
Bu bana ders olsun bir daha asla !!
Ay yazık geçmiş olsun ve siz de bebek de çok yiprandiniz
Saglicakla teslim edersiniz insallah zavallı bebek
Daha gelmedi mişuan çocuğuna psikolojik olarak verdiği zararı bir bilse. Ah ah.. demiyoruz ki anneler oturup 7 24 bebek baksin bir kınaya bile gitmesin. Ama bari bebeğin alıştığı birine bıraksın mümkünse de erken dönsün. Alerjenler çok tehlikelidir canim. Birden heryeri şişebilir veya farklı reaksiyonlar verebilir. Mesela yoğurt veriyorsun ama inek sütüne alerjisi var mi bunu bilmiyorsun. Bal konusuna diyecek laf yok .
Bi daha kabul etme arkadasim sen Yurek mi yedin : ( insan 3 aylik kendi cocuguyla zor bas ederken emzikli cocuk cok zor : (Teşekkür ederim bebek emmek istiyor ama emmemiyor bu yüZden hala ağlıyor ve uyumıyor
Teşekkür ederim bebek emmek istiyor ama emmemiyor bu yüZden hala ağlıyor ve uyumıyor
Ne diyelim valla sasirdim çok geçmiş olsun sizede.Çok haklısınız ben en başından dedim ben bilmiyorum bebek bakmayı
Yok koskoca gelinlik kızmışım yakında benim de olurmuş öğrenirmiş
Aşağıda arabada onu bekliyorlarmış bi hışım bebeği verdi gitti ben öyle kalakaldım
Inatci degil bebek cok kucuk.. daha dunyaya ayak uyduramadiki yazik : (Herkes kendinden mesul siz bebekle ağır bi imtihan gecirdiniz bugün. Aglamaktan yorulup uyur ama bebek de epey inatciymis minik ne hale geldi.
Sabredin az kaldı şükür
Inatci degil bebek cok kucuk.. daha dunyaya ayak uyduramadiki yazik : (
Bebek belki de bugün hiç emmedi
Belki de gece emmeden uyuyamıyor ve hala ağlıyor
Parmağını uzatsan emmeğe çalışıyor
Annesinin gelmesi 3ü bulacak annemler o zamana kadar bebekle ilgilenecekler ama bana o saate kadar dayanamayabilirim
Çok Yorgun’um
Iste bu bebek bi 6 aylik olsa durum baska olurdu belki. Bazi bebekler duzenini gercekten ariyor. Yatagini uyudugu saati evini herseyini istiyoKastettigim bebeğin ruhsal durumu idi inatla uyumuyor bekliyor zavallicik annesi belki ilk defa bırakmıştır. Bebek epey zorlanmis
Iste bu bebek bi 6 aylik olsa durum baska olurdu belki. Bazi bebekler duzenini gercekten ariyor. Yatagini uyudugu saati evini herseyini istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?