Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

Şimdi objektif düşünürsem benimde belki anneniz gibi düşünürdüm . Ama empati yaptığım zaman hemen öyle önyargılı olmazdım. Bide adamın penceresinden bakmak lazım. Öncelikle neden ayrıldığını sormalısınız.
Eger basit bir şekilde anlaşamadık diyorsa ozaman onu tanımak icin biraz daha zaman verirdim. Bakalım anlaşılması zor bir insanmı diye.
Aldatma varsa erkek bunu kolay kolay söylemez , eğer kadın aldattıysa bir çok erkek bunu haykırarak söylüyor maalesef. Ozaman çok dikkatli olurdum. Hatta o insandan uzaklaşırdım. Öyle kesip almaktansa bence biraz zaman verip onu detaylı tanımanızı tavsiye ederim. Belki bu iki kadınla yıldızları uyumsuz ama sizinle uyumlu olucak ....

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Ay yaklaşıma bak ,kadın sevdirmeliymiş.Neden hep kadından beklenir .Çünkü bu tür zihniyetli adamlara göre .Kadın sevgi yüklü bir abide gibi .Onların duygularını pışpışlayacak .Kendileri de ,padişah hazretleri ya .46 yaşına gelmiş zihniyete bak .Bence annenizi dinleyin .İki kadın ve iki çocuk .Arı baldan kaçmaz heleki yavrusu varken .Adam birde lahusayken bırakmış .Mazerette çok çekilmez olmuşlar .Duygudan yoksun ,odun .

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor

Yeterince detay vermiş kendisi ile ilgili. Sevmeyi bilmeyen bir adam bu. Lütfen uzak durun. Yeterince ruhunuz yorgundur ve bebeğiniz var. Sizi sevmeyip ilgilenmeyecekse bence hiç bu toplara girmeyin.

Eşim beni istemedi istememe sebebi de sevememiş

eşiniz de şu an sizin için kendini sevdirmedi diye atıp tutuyor olabilir bu bey gibi. Bu problem görünce topuklayan erkek yalanına benziyor. Eski eşinizin tavrı ile bu beyin tavrını benzetmediniz mi hiç?

Adamın düşüncesine bak ne kadar varoş. Hep kadın çabalayacak yani kendini sevdirmeli ne demek? Kadınların neden kaçtığı ortada hala neyi sorguluyorsunuz ki?

Haha. Böyle bir adamla evlenmek risk almak degil, aptallik olur. Sevgi alisveris isi degildir

Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.

Hamile karısına destek olmak içinden gelerek yapacağı bir iş olmalı.. bak ben de bosanali 1 sene oldu. Biriyle tanışırsam ve çocuğu olursa, ilk sorum çocuklarıyla arasının nasıl olduğu olur.

Çocuklarıyla arası kötü olan bir adam, çocuklarına sahip çıkmayan bir adam kalender, saglam biri değildir. Çocuğuna arkasını dönen bana neler etmez diye düşünürüm.

Bu adamı onaylamıyorum ben konu sahibi.

Sırf karnında çocuğunu taşıdığı için, o kadını el üstünde tutmalıydı. Içinde biraz empati olsa , lohusa halde kadına sırtını dönmez ya da ona bu boşanma acısını yaşatmazdı.

Lütfen zaman verin kendinize.

kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor. Yanlış anlamada şu cümle yuzunden kadınlar özellikle sopa yiyip yiyip turlu hakaretlere maruz kalıp 2. Dıye boşanamıyolar. Boşandıktan sonra 1 de boşanmış oluyor. Olmamıştır yürütememiştir. İsterse bu ülkede herkes resmi olarak evlenmeden oturur bebekte yapar. Resmi olmadığı içinde gayet gizli tutabilir. Halen 2 eşli insanlar var!! Bence sen içini dinle anneni değil bakalım nasıl biri. Belkide adam problemli tanımadan bilemezsin annede bilemez. Annelere göre damat zor zaten.

Canım kadınlar hamile kalınca şımarıyor dedi şaka yollu

Evet şımarıyoruz. En doğal hakkimiz . Içimizde insan üretebiliyoruz. Mucizevi bir şey bu. Şımarırız da naz da yaparız kapris de yaparız ilgi de isteriz. Karşıdaki adam bunları karşılayacak kadar sevgi dolu olmalı.

Siz düşünün yaşi dolmadan bebeğiniz boşandınız. Neler cektiniz. O kadın lohusa iken yaşadı bunları. Insanda biraz vicdan olmalı. Kadınlar üzüntüden bebeklerini kaybedebiliyor anne karnında. Çok hassas dönemler. Her kadın güçlü olmak zorunda değil.

Açıkcası ben sorunlu iki evlilik sonrası üçüncü evlilikte mutluluğu bulan gördüm. Herkes tek seferde hayat arkadaşını bulacak kadar şanslı olamıyor. E ekonomik özgürlüğü olan insanlar da seçici olabiliyor; ne diye tahammül edeyim diyor, boşanıyor. İki kere evlenmiş ne kusuru var diyip bakmamak lazım olaya, ama tabi ayrıntı verip gerekçe sunması gerekiyor evlenmek gibi bir niyeti olan insanın. Annenizin endişe etmesi normal;ama o insanla vakit geçiren de sizsiniz.

canım normal adam da sevdiği kadını çocuğunu taşıyorsa eğer az şımartır. Neden şımarıyor. Sen de gebelik yaşadın. Sevilmek şımartılmak istemedin mi? İlgi istemedin mi? Lohusa depresyonu diye de bir gerçek var düşman başına. Kadın çileyi çekiyorsa erkek de kadının o süreçteki hallerini alttan almayı bilecek.
adam bildiğin kadın düşmanı. Başına bela alma bacım kaç kaç.

Bu kafayla giderseniz adamın boşandığı 3.karısı olacaksınız

Sizin de çocuğunuz var. Hemileyken sırt ağrıyor, vücut hantallaşıyor, fazla 10kg taşıyorsun. Çocuk doğuyor fazla kiloları taşıyorsun, emziriyorsun, uyuyamıyorsun, çocuğa bakıyorsun, işten güçten kalıyorsun. Eşşek olsa karşıdaki kadının hayatını kolaylaştırmaya çalışır. Anneniz akıllı bir insan bence onu dinleyin çünkü annenin genetik mirası size pek geçmemiş gibi duruyor burdan

Eşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…