- 23 Ağustos 2012
- 51.732
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.765
- 898
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Aslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.
Mesela iki eşi de sevgisizlikten ve ilgisizlikten şikayet etmişler
Ama annem tanımadan etmeden iki kadın boşadıysa ondan olmaz diyor?önyargı değil mi onunki?
Eşim beni istemedi istememe sebebi de sevememişevet önyargı ama haklı bir önyargı biraz da. Daha yaşınız çok genç.
sizin evliliğiniz neden bitmişti?
Ay yaklaşıma bak ,kadın sevdirmeliymiş.Neden hep kadından beklenir .Çünkü bu tür zihniyetli adamlara göre .Kadın sevgi yüklü bir abide gibi .Onların duygularını pışpışlayacak .Kendileri de ,padişah hazretleri ya .46 yaşına gelmiş zihniyete bak .Bence annenizi dinleyin .İki kadın ve iki çocuk .Arı baldan kaçmaz heleki yavrusu varken .Adam birde lahusayken bırakmış .Mazerette çok çekilmez olmuşlar .Duygudan yoksun ,odun .Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Eşim beni istemedi istememe sebebi de sevememiş
Ev len meAma işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Adamın düşüncesine bak ne kadar varoş. Hep kadın çabalayacak yani kendini sevdirmeli ne demek? Kadınların neden kaçtığı ortada hala neyi sorguluyorsunuz ki?Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Bariz adam sevgisiz ilgisiz biriyim diye bagirmişAslında kendince veriyor ama ban agöre verdikleri detay değil.
Mesela iki eşi de sevgisizlikten ve ilgisizlikten şikayet etmişler
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor. Yanlış anlamada şu cümle yuzunden kadınlar özellikle sopa yiyip yiyip turlu hakaretlere maruz kalıp 2. Dıye boşanamıyolar. Boşandıktan sonra 1 de boşanmış oluyor. Olmamıştır yürütememiştir. İsterse bu ülkede herkes resmi olarak evlenmeden oturur bebekte yapar. Resmi olmadığı içinde gayet gizli tutabilir. Halen 2 eşli insanlar var!! Bence sen içini dinle anneni değil bakalım nasıl biri. Belkide adam problemli tanımadan bilemezsin annede bilemez. Annelere göre damat zor zaten.Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Canım kadınlar hamile kalınca şımarıyor dedi şaka yolluHamile karısına destek olmak içinden gelerek yapacağı bir iş olmalı.. bak ben de bosanali 1 sene oldu. Biriyle tanışırsam ve çocuğu olursa, ilk sorum çocuklarıyla arasının nasıl olduğu olur.
Çocuklarıyla arası kötü olan bir adam, çocuklarına sahip çıkmayan bir adam kalender, saglam biri değildir. Çocuğuna arkasını dönen bana neler etmez diye düşünürüm.
Bu adamı onaylamıyorum ben konu sahibi.
Sırf karnında çocuğunu taşıdığı için, o kadını el üstünde tutmalıydı. Içinde biraz empati olsa , lohusa halde kadına sırtını dönmez ya da ona bu boşanma acısını yaşatmazdı.
Lütfen zaman verin kendinize.
Canım kadınlar hamile kalınca şımarıyor dedi şaka yollu
Eşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.Bu kafayla giderseniz adamın boşandığı 3.karısı olacaksınız
Sizin de çocuğunuz var. Hemileyken sırt ağrıyor, vücut hantallaşıyor, fazla 10kg taşıyorsun. Çocuk doğuyor fazla kiloları taşıyorsun, emziriyorsun, uyuyamıyorsun, çocuğa bakıyorsun, işten güçten kalıyorsun. Eşşek olsa karşıdaki kadının hayatını kolaylaştırmaya çalışır. Anneniz akıllı bir insan bence onu dinleyin çünkü annenin genetik mirası size pek geçmemiş gibi duruyor burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?