Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

bunlar ailecek öküz arabası erkekler + ezik cariye kadınlardan oluşuyor sanırım .. kaçın kaçın kaçın. Karşımda şöyle saçma sapan konuşup kadınları aşağılayan bir tip olsa ağzına vururdum herhade, bu saçmalıkları niye dinliyorsunuz??

Son düzenleme:

Ayy iyi günde sevgisi kötü günde merhameti yok ve gayet bu kadar açık olarak yine kendine kurban bulabiliyor , konusahibinin de kafası karışıyor Ne acı

O bunları anlatırken hiç yorum yapmadınız mı? Yani şu söylenilenler kafanızı karıştırmadı mı, zıkkım yesin derim ben herhalde

O övünmek degil. Benim ailemdeki kadinlar cilelerini cekip, susup oturuyorlar. Sende cekip susup cekeceksin. Dikislerin, kanaman viz gelir bana o kahvalti yapilacak demek. Cok mu aradiniz bu maymunu

Bir insan kartlari acik oynamiyorsa bir sorun var demektir
Bastan boyleyse sonra daha cook arap sacina doner
Yol yakinken donun

Anneler hisseder anne lafı dinlemek lazım bekarlık sultanlık

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor

Evet hatta kadın bunun yaşadığı şehre gelmiş şehirde başka tanıdığı da yokmuş.ev işini çocuk bakımını herşeyi kadının üstüne yıkmış.

Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
Ay nasıl soğumadınız siz bu adamdan bu cümlelerle, bunları bile bile? Ben sinirlendim burada, hiç tanımadığım insana kuruldum

Kendi kanından canından çocuğa gerekli ilgiyi göstermeyen, çocuğunun annesine sabredemeyen dayanamayan adam sizin çocuğunuza nasıl davranır sizce? Hoşlanabilirsiniz, aşık olabilirsiniz ama siz bir annesiniz, çocuğunuz ve onun ihtiyaçları öncelik olmalı. Çocuğunuz daha çok küçük, 2-3 yaş aralığı artık hatırlamanın başladığı dönemler olacak, sadece bilinçaltında değil anılarında, aktif hafızasında da yer alacak. Bir gün evlendiğinizde, aynı evde yaşayacağı için o kişi onun baba figürü olacak. Cinsiyet rolü olarak örnek alacak. Sizin aranızdaki ilişki çocuğunuzun ileride kuracağı ilişkilere ışık tutacak. Sizin aranızdakileri -bu kişiyle evlenmeniz durumunda ilgisizlik, eşe yardımcı olmama ve sevgisizliği- örnek alacak. Çocuğunuz erkekse kadınlara ilerideki eşiniz gibi davranacak ya da kızsa baba rolünde algıladığı kişi gibi biriyle birlikte olmasına sebep olacak bilinç altında. Kendiniz baba sevgisi eksikliğini çekmişken çocuğunuza bunu yaşatmaya hakkınız var mı?

Birisine yaklaşmadan önce daha önce evlenmemiş ya da evlenip boşanmış ama çocuğu olmayan birinden katlarca detaylı düşünmeniz lazım. Tek bir birey değilsiniz, iki kişi yaşıyorsunuz bu hayatı.

Evlenip boşandıktan sonra, hele ki çocukla aile evine dönmek zordur. Bekarken, gençkenki gibi olamaz. Anlıyorum. Ben de uzun süre öğrencilikte ailemden ayrı yaşadıktan sonra aile evine geri döndüm. Bir de annemin rahatsızlığı gibi zorlu bir etken var başımda, daha da bunalıyorum. Sığamıyorum sanki. Kedim var, babam ben mama vermemesini söylediğim halde sürekli yediriyor. Hayvancağızın karnı 2 ayda 2 katına çıktı. Çok kilo aldı ve bu gidişle sağlığı tehlikeye girecek ama anlatamıyorum, kıyamıyor. Kediyle insan bir değil elbette, demeye çalıştığım kedime nasıl bakacağıma bu kadar karışıldığında ben böylesine kötü hissediyorsam annenizle ebeveynlikte ortak noktada buluşamadığınız anlarda siz nasıl rahatsız oluyorsunuzdur, kıyısından köşesinden anlayabiliyorum. Gençsiniz, 40'lı yaşlar artık yeni 30'lar, hayat bitmiş değil, en güzel dönemleri. Tekrar ailenizden ayrı bir düzen kurma isteğinizi, ihtiyacınızı çok çok iyi anlıyorum. Bunun tek yolu evlilik de değil. Çocuğunuz biraz daha büyüyüp kreşe gidebilecek bir yaşa geldiğinde ayrı eve de çıkabilirsiniz imkanınız dahilinde. Bu ayrı bir düzen kurmak isteğinizi ihtiyacınızı kendiniz giderdikten sonra romantik ilişkilerde de daha doğru seçimler yapacağınıza inanıyorum.

Adamın her sözü falsolu yahu cildiriciimm

peki siz ne dediniz bunu anlatınca? Enişten öküzün tekiymiş ablan da gerizekalıymış demediniz mi?

Adam 2 karısını öldürüp evlenme programında 3.yü arayan Sefa Amca tadında... göre bile şu adamla evlenen kadın kendi düşer ağlamasın
Kendini de kader mahkumu diye tanıyordu birde

Adam kendini saklamiyor, ben buyum kadına değer vermem, hasta olsa bir bardak suyu çok görürüm, her zaman gönlümü yapmak zorunda diye..

Bu adam konu sahibinin çocuğuna asla tahammül edemez ayrıca, insan en azından evladını düşünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…