- 23 Ağustos 2012
- 51.732
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.761
- 898
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
Eşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.
Birde rahat rahat kadın kendini sevdirir onu yapar bunu yapar çocuğa tek başına bakar yoksa bebeğiyle boşanmaya mecbur bırakılır diyebiliyor.
Konu sahibinin kafası karışıyor böyle biri karşısında, annesini ve eski eşi suçlaya biliyor, dayanamıyorsa ne yapsın diye. Kendi de eski eşi tarafından aynı duruma düşürülmüş üstüne üstlükbu yüzden sonu gelmez böyle hödüklerin, her türlü alıcıları oluyor nasıl olsa.
Bence sen kafanı toparlayamamışsınkafamı toparladım
Eşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.
İnanın düşüncem değişti burdaki arkadaşlar bana doğruyu gösteriyorlar.Bence sen kafanı toparlayamamışsın
Maymun mu ahahaahaahaO övünmek degil. Benim ailemdeki kadinlar cilelerini cekip, susup oturuyorlar. Sende cekip susup cekeceksin. Dikislerin, kanaman viz gelir bana o kahvalti yapilacak demek. Cok mu aradiniz bu maymunu
Anneler hisseder anne lafı dinlemek lazım bekarlık sultanlıkHanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman geçti kafamı toparladım ve yeniden evlilik düşünmeye başladığım sırada benim çalıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha çok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim çünkü sürekli annemle tanışmak istediğini söylüyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Açıkçası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam geçmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer çocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben açıkçası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonuçta benim de bir çocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.çok uzattım.neler söyleyebilirsiniz bana?
Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Evet hatta kadın bunun yaşadığı şehre gelmiş şehirde başka tanıdığı da yokmuş.ev işini çocuk bakımını herşeyi kadının üstüne yıkmış.
Ay nasıl soğumadınız siz bu adamdan bu cümlelerle, bunları bile bile? Ben sinirlendim burada, hiç tanımadığım insana kuruldumKadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
Adamın her sözü falsolu yahu cildiriciimmEşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.
Maymun mu ahahaahaaha
Yuvayı dişi kuş yapar orada haklıAma işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Yuvayı dişi kuş yapar orada haklı
Neyse ki kuş değiliz biz.Yuvayı dişi kuş yapar orada haklı
O kısa kollular t-rex sanırım, beyni de cüssesine oranla cücük kadardır gerçekten dePardon maymunlar sevimli hayvanlar magara dinozoru olabilir. Ama o kisa kollulardan. Kolu akli gibi kisa
Adamın her sözü falsolu yahu cildiriciimm
Kendini de kader mahkumu diye tanıyordu birdeAdam 2 karısını öldürüp evlenme programında 3.yü arayan Sefa Amca tadında... göre bile şu adamla evlenen kadın kendi düşer ağlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?