Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

keske kuş olsaymişiz cok oncelerde de boyleymis aslinda. kadin daha degerliydi yani en azindan gunumuzdeki kadar beklenyi yoktu kadinlardan. gunumuzde erkeklerin guclu olmaya calistiklari falan yok. kadin zaten ev islerini yapiyordu onceden de simdi de. bir de simdi maddi beklenti var kadinlardan. erkek bekarken keyfi icin krediler cekiyor, evlenince kadinin maasiyla geciniriz benimkiyle kredi odemeye devam ederiz dusuncesinde oluyor. artik " calismayan kadinlara evlenilecek kiz" gozuyle bile bakilmiyor.

Şimdi adam evlene kadar seni sevgi ve ilgiye bogar. Herseye okey der. Cocuklara analari bakiyor, bize gelmezler der. Der de der. Imzayi atana kadar herseye okey der. Kazın ayagi oyle olmuyor iste. Buradaki konulari okusana. Evlenince o adamlar gidiyor, icinden bambaska adam cikiyor.
Kendi oz evlatlarini birakmis adam, iki kadindan bosanmis adam sizden mi ayrilamayacak?
Flort donemiyle ayni evde evlilik yasamak cok baska sey, sizin bunu biliyor olmaniz lazim. Iki cift soze, azicik ilgiye karsi kendinizi altin tepside sunmayin lutfen. Bu adam fazla problemli bence. Sizin dertleriniz size yeter. Bir de bu adamin dertleriyle mi ugrasacaksiniz Allah askina. Size omzunuzdaki yukleri alacak bir adam lazim, omzunuza yuk verecek degil.

Biraz sinirli birisine benziyorsunuz yalnız.Ben veremezdim çocuğu o saatte eline kıyamazdım.Sabah erken saatte işe gidiyor çünkü.Bilmiyorum ben mi çok safımEvde eşimin sözü geçer genellikle.Ortak karar versek de son söz onun

Çalışırken gece beş kez kalkıp sabah işe gidiyordum ama ben. İkimiz de çalışıyorduk o zaman, bana bebeğim ve sistem kıyıyordu. Şuan ikimizde evdeyiz pandemiden dolayı. Velhasıl kadınların biçoğu eşlerine kıyamıyor ama bakın konudaki adam lohusa eşini terkedip gidebiliyor. Kadınlar da üstün varlık değil hepi topu ölümlü canlı , kadın başa çıkabiliyorsa erkek de çıkar.

Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Yek yeaaaa. Paşaya bak, kendini kanıtlayacaksın, cici bi hanım olacaksın, o da lutfedip sevecek. Onu nasıl seveceklermiş, o kendini neden kanıtlamıyor?

Benim şu an çocuğum olmadığı için ve çalışmadığım için böyle düşünüyor da olabilirim.Lohusayken terketmesi de saçma o zamanlarda kadınların hormonal dengeleri bozuluyor.Ne desen iki ucu da b....klu deynek fazla söze gerek yok

Lutfen dertsiz basına dert acma cocugun var zaten bir kez talihsiz evlılık gecmıs basından heyecana gerek yok.
KADIN KENDINI SEVDİRMELI? LAFA BAK. kafaya bak? Dusunceye bak? Adamın vasatlıgına bak?
Gitsen baksan çaydanlığa benziyordur herifçi, '' Kodon köndönö sövdöröcök. '' şu havalara bak vay anasını. Konu sahibinin annesi ne kadar haklı, böyle pabucumun paşalarının çok olduğu toplumda iyi kocayı boşamak kadına lüks.

Evet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
Hamilelik ve lohusalık yaşamış bir kadin olarak, -ki yaşamamış dahi olsanız- ısrarla kadın şunu yapmış demeniz bana bu adamla eninde sonunda evleneceğiniz izlenimi verdi

Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
Siz de bunu bile bile anneniz için önyargılı diyorsunuz, hâlbuki kadın gözüne bakmış anlamış bu herifin kumaşını.

Canım kadınlar hamile kalınca şımarıyor dedi şaka yollu
Ay sinirlerim tepeme çıkıyor, bu kk bende kalp hastalığı yapmazsa iyi. Bekara karı boşamak ne kolay hııınısını ya. 2 çocuk doğurdum, daha gücüm yeni geliyor yerine. Bekarlıkta koca Antep fıstığı çuvalı taşırdım sırtımda, şimdi 19 luk damacanayı sebile zor takıyom. Çok biliyo o herifçi. Allahım sinirim geçmiyor.

Ben 18 saat ağrı çekmişim, benden löp löp pıhtılar çıkarken afedersin, kahvaltı hazırlayacaktım bi de he? Ölecem sandım, o anda benden kahvaltı istense hasta bezi ile darp ederdim heralde herifi. Ulan deliriyorum galiba. Ayyyh.

Leş x 10 bir şahıs karşınızdaki, ağzıyla ne halt olduğunu söylemiş resmen.
Lohusa depresyonuyla insanlar çocuklarını reddediyor, paşazade o kadar iğrenç bir bencil ki köle ablasını örnek veriyor. Çocuğu ağaçtan topluyor bu tipler. Kadının ruh hali, vücudu, hormonları, depresyonu ne ki?

Nasıl sinir oldum adama ya, neymiş kendini sevdirecekmiş kadınlar, bak sen. Ödül maması da veriyor mu bari?
Salın ipini otlasın başka yerde büyükbaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…