- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
-
keske kuş olsaymişizKuşlarda da dişiler yapmaz üstelik. Erkekler yapar yuvayı, birbirleriyle yarışırlar. Dişi, yapılan yuvalar arasından kendisi ve yavrularına en uygun en güvenli görüneni seçer. Çok yanlış bir söz. Keşke kuş olsaymışız dedirtiyor bu gerçek.
Hayvanlar aleminde çoğunlukla erkekler dişiyi etkilemeye çalışır. Tüylerini süpürge eder dişisini memnun etmek için. Dişi değerlidir, her bakımdan yeterli görmediği erkeğe yanaşmaz. Her zaman en iyiyi en güçlüyü arar, daha azıyla yetinmez. Erkekler de bu yüzden hep en iyi en güçlü olmaya çabalar. Hayvanları örnek alıp kendi değerimizi bilebilsek keşke bizler de hepimiz.
Biraz sinirli birisine benziyorsunuz yalnız.Ben veremezdim çocuğu o saatte eline kıyamazdım.Sabah erken saatte işe gidiyor çünkü.Bilmiyorum ben mi çok safımHanımefendi ben de eşim gelince makyaj yaparım da gecenin dördünde uyandırıp bebeyi eline de veririm, uyuycam ben yeter diyeGece o çocuğa bakmasın ertesi gün zor görür ilgiyi, velhasıl o benim iş yükümü paylaşsın beni dinlendirsin ben de makyajlı çiçekler gibi açayım kapıyı, önce o ya da ben değil mümkünse eş zamanlı karşılıklı olsun şu yuva yapım işi
Biraz sinirli birisine benziyorsunuz yalnız.Ben veremezdim çocuğu o saatte eline kıyamazdım.Sabah erken saatte işe gidiyor çünkü.Bilmiyorum ben mi çok safımEvde eşimin sözü geçer genellikle.Ortak karar versek de son söz onun
Yek yeaaaa. Paşaya bak, kendini kanıtlayacaksın, cici bi hanım olacaksın, o da lutfedip sevecek. Onu nasıl seveceklermiş, o kendini neden kanıtlamıyor?Ama işte onun anlattığına göre sevgi ilgi bir sonuçmuş.öncelikle kadın kendini ssevdirmeli evlilik oturmalı onda sonra ben de farklı olurum diyor
Benim şu an çocuğum olmadığı için ve çalışmadığım için böyle düşünüyor da olabilirim.Lohusayken terketmesi de saçma o zamanlarda kadınların hormonal dengeleri bozuluyor.Ne desen iki ucu da b....klu deynek fazla söze gerek yokÇalışırken gece beş kez kalkıp sabah işe gidiyordum ama ben. İkimiz de çalışıyorduk o zaman, bana bebeğim ve sistem kıyıyordu. Şuan ikimizde evdeyiz pandemiden dolayı. Velhasıl kadınların biçoğu eşlerine kıyamıyor ama bakın konudaki adam lohusa eşini terkedip gidebiliyor. Kadınlar da üstün varlık değil hepi topu ölümlü canlı , kadın başa çıkabiliyorsa erkek de çıkar.
Gitsen baksan çaydanlığa benziyordur herifçi, '' Kodon köndönö sövdöröcök. '' şu havalara bak vay anasını. Konu sahibinin annesi ne kadar haklı, böyle pabucumun paşalarının çok olduğu toplumda iyi kocayı boşamak kadına lüks.Lutfen dertsiz basına dert acma cocugun var zaten bir kez talihsiz evlılık gecmıs basından heyecana gerek yok.
KADIN KENDINI SEVDİRMELI? LAFA BAK. kafaya bak? Dusunceye bak? Adamın vasatlıgına bak?
Hamilelik ve lohusalık yaşamış bir kadin olarak, -ki yaşamamış dahi olsanız- ısrarla kadın şunu yapmış demeniz bana bu adamla eninde sonunda evleneceğiniz izlenimi verdiEvet işte destek istemiş kadın ama çok da kavga etmişler.
Siz de bunu bile bile anneniz için önyargılı diyorsunuz, hâlbuki kadın gözüne bakmış anlamış bu herifin kumaşını.Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
AslaHamilelik ve lohusalık yaşamış bir kadin olarak, -ki yaşamamış dahi olsanız- ısrarla kadın şunu yapmış demeniz bana bu adamla eninde sonunda evleneceğiniz izlenimi verdi
Annenizi suçluyordunuz konuyu açarken.
Annemi suçlamadım nerden çıkardınız omu suçladığımıAnnenizi suçluyordunuz konuyu açarken.
Kararınızin bu kadar kısa sürede değişmesi ne hoş.
Annem daha tanımadan karşı çıkıyor diyen siz değil miydiniz? O sıcak baksa herşey farklı olacaktı muhtemelen.Annemi suçlamadım nerden çıkardınız omu suçladığımı
Ay sinirlerim tepeme çıkıyor, bu kk bende kalp hastalığı yapmazsa iyi. Bekara karı boşamak ne kolay hııınısını ya. 2 çocuk doğurdum, daha gücüm yeni geliyor yerine. Bekarlıkta koca Antep fıstığı çuvalı taşırdım sırtımda, şimdi 19 luk damacanayı sebile zor takıyom. Çok biliyo o herifçi. Allahım sinirim geçmiyor.Canım kadınlar hamile kalınca şımarıyor dedi şaka yollu
Hamilelik ve lohusalık yaşamış bir kadin olarak, -ki yaşamamış dahi olsanız- ısrarla kadın şunu yapmış demeniz bana bu adamla eninde sonunda evleneceğiniz izlenimi verdi
Ben 18 saat ağrı çekmişim, benden löp löp pıhtılar çıkarken afedersin, kahvaltı hazırlayacaktım bi de he? Ölecem sandım, o anda benden kahvaltı istense hasta bezi ile darp ederdim heralde herifi. Ulan deliriyorum galiba. Ayyyh.Eşşek lafınıza güldüm haklısınız.sanırım eski kafa düşünüyor.kadın her işi yapsın hatta şöyle dedi ablası gece çocuk doğurmuş sabahında kocasına kahvaltı hazırlamış.bununla da övünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?