Bu beyle evlilik düşünmek risk almak mıdır?

Ben de katip bacı nerde diyordum

Neyse bugün de sövdük rahatladık

Belki ben de bekliyorum ilgiyi önden? Benim de ilgim şartlı belki? Napacouk?

Hormonların değiştiği bir dönemde ısrarla kadın çekilmez hale gelmiş demeniz, kararı coktan vermiş izlenimi yarattı bende.
Lohusalık döneminde çekilmez hale geldiği için, boşanan bir adamla hâlâ evlilik olur mu diye düşünmeniz ilginç.

Maaşallah inşallah.

Dilinize sağlık. konu sahibi bu yorum can alıcı olmuş, lütfen aç gözünü

Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde

Kadınnn üstüne yıktığı gibi beceremedi bir çocukla rezil oldu diyor bana
Ya vallahi her yorumda batıyo.Bu adamın daha nasil bir detay vermesi lazım acaba topuklarına vurarak kacabilmen icin.ac gözünü lütfen ya.hadi kendine acimiyosun o 2 yaşındaki masum yavruya acı bari...

Hayır onunla evliliği düşünmüyorum ama kadın da doğum yaptıktan 9 ay sonra boşanmışlar lohusalık bitmiyor mu o dönemde
Yahu ne farkeder? Bu adam doğurduğunun sabahına kocasına kahvaltı hazırlayan ablasını örnek veriyor sana, ondan aşağı olursan senin de sonun aile mahkemesi diyor alttan alta. Adama göre sen hakedeceksin sevgiyi, onun senin sevgini haketmek için yapacağı birşey yok. Bi de boşandığı kadınları dinle diyeceğim ama gerek kalmamış, adam paşalığını ilan etmiş zaten.

Ya vallahi her yorumda batıyo.Bu adamın daha nasil bir detay vermesi lazım acaba topuklarına vurarak kacabilmen icin.ac gözünü lütfen ya.hadi kendine acimiyosun o 2 yaşındaki masum yavruya acı bari...
Bazi insanlari yalniz kalmak kötü evlilik yapmaktan daha cok korkutur. Heleki ortada cocuk varken 50 kere düsünmek gerekirken

Sizin yerinizde olsam bakardim
Gerek var mı ki? Adam demiş işte hem eve hem çocuklara koşturamadı boşadım diye. Hamile olunca şımardı demiş. Hanzoyum diye bangır bangır bağırmış adam.

Gerek var mı ki? Adam demiş işte hem eve hem çocuklara koşturamadı boşadım diye. Hamile olunca şımardı demiş.

Öyleleri hicbir zaman 100/100 yine gercekleri anlatmaz. Ortada siddet gösteren biri de olabilir. Esim gecen bir cocuk tedavi etti. "Babasi" kolunda sigara söndürmüs. Kadin ondan bosanmis. Ortada cocuk varsa kimseye güvenmem

Lohusa depresyonu diye bir gerçek var belki kadın bunu yaşadi bilemiyorum ama zaten siz adamın kadını hamilelik ve lohusalıkta çekilmez hale geldiği için boşadığini söylediniz. Bu şekilde ifade etmesi çok rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…