Bu bomba kimin elinde kalır?

Ama bize herşeyin en güzeli olacak denildi ben gidip 500 liralık elbise beğenmedim ki durumu çok iyi olan insanlar bunlar durumu yok değil ki

O zaman onu aldırsaydın bu kadar önemli ise almadılarsa evlenmeseydin. Evlendi isen de oralarda takılı kalma.
Böyle hayat geçer mi.

Keşke hiç yapmasalardı görümceme yapılmadığı için bana bu layık görüldü ben eşim için çok özenmiştim ki onlar maddi anlamda bizden çok daha iyiler

Ve yine de evlendiniz. Hiç kendinize soruyor musunuz neden bu adamla evlendim diye. Kocanızı sevmiyorsunuz, ailesini sevmiyorsunuz yani bile bile neden lades dediniz

Ya noption yatakta seks bittikten sonra çiftler huzur ister ki.
Mutlu yüz ister.
Geçim ister.
Neşe ister ya.
Düşünüyorum eşim sürekli ailemi kafaya takıp gezse bir katlanırım, iki katlanırım her ne kadar ailem kötü insanlarda olsa üçüncüde artık yetti be eh derim.
Bak babam gerçekten katlanılması zor insandır.
Çok olumsuz davranışları olan biridir.
Ona olan sevgimi daima sorgularım ama olumsuzluklarını eşim asla bana dillendiremez.
Çünkü onun haddine degil.
Ne olursa olsun benim babam.
Bak işte babam ne kadar ideal bir koca ve ideal bir baba olmasa da ailemin başını yere eğmemek için arkasından kimseyi konuşturmuyorum.

Ve yine de evlendiniz. Hiç kendinize soruyor musunuz neden bu adamla evlendim diye. Kocanızı sevmiyorsunuz, ailesini sevmiyorsunuz yani bile bile neden lades dediniz
Hayır eşimi seviyordum çünkü eşim düğün olana kadar bambaşkaydı gözümün için bakardı kına günü bile benim için reddedilmeyi göze almıştı düğünden sonra başka biri oldu sanki kandırıldım

Evet ciddi anlamda takıntı oldular bana ama eşimde böyle biri hatta benden daha beter ben umursamamayı seçsem bile o bunu yapmaz

bak onun cevabını yazmış. ama yanlış yorumlamış adamın kafaya taktığı eşinin ailesiyle geçinemeyip sürekli kötülemesi aslında.

O gun resti çekip niye evlenmekten vazgeçmedim? Amacın neydi bi söylesene.

Benim tahminim sen çok kinci bir insansın eşini görücü usulü de olsa beğenip sevdin ve +aileden varlıklı görüp kendimi kotariririm diye düşündün. O gün duydukların seni bu düşüncelere itti aslında senin bu evlilikte ki tek gayen onlar beni mutsuz etti ben de önce oğullarını sonra da kendilerini mutsuz edeceğim diye yeminler ettin dimi.

Senin o yüzden bütün konuların aynı çünkü onlar her pisliği yaşasın istiyorsun. Aslında eşini sevdiğin halde kinin öfken yüzünden onu da harcıyorsun.

Bak bunun sonu sana zarar olacak sen bulunmaz hint kumaşı değilsin ben boşarım havalarına girme 2 gün sonra bu dediklerin yüzünden kendini kapının önünde bulacaksın eminim. Kimse o dediklerinden göz dağı almaz sen sadece kendini kandırıyorsun.

Düğün olana kadar ne alaka lütfen? Evliliğinizin 1 ayında bahsetmişsiniz çok seviyorum iyi adam diye. Her bir mesajınızda seviyorum, seviyordum, iyi adam. İyi adamdı.
Bu çelişkiler nedir? Rica ediyorum bitirin evliliğinizi gerçekten çok yazık karşı tarafa.

bunu defalarca söyledi.
eşine acımış ve kv ve teyzeyi mutlu etmek istememiş. onlar ayırdık diyemesinler diye inadından evlenmiş.

Düğün olduktan uzun bir süre sonra eşimin değiştiğine inanmak istemedim kim ister ki o kadar şeyi yaşadıktan sonra birgün eşimin herşeyi unuttuğunu farkettim o gün kendimi kandırdığımı anladım

Tereliye yanlış yollardasın evlenmek demek gecelik elbise ayakkabi mobilya demek degildir.
Bak benim esimin ailesi de özendi Allah var hakkini yersem Allah carpar beni.
Esim de her istedigimi(evim kina gecem düğünümüz) benim zevkime gore yapti.
Bende esime guzel bir bohca yaptim hem onun zevkine uygun hem marka
Birsuru altinim da var
Pirlantam da var
Esim zengin
Maddi sorunum yok
Bugun harcarim ay sonu gibi bir derdim de yok
Elektrik faturam asgari ücret kadar her ay..
Ama benim huzurum yok,saglik sorunlarim var,cocugumuz olmuyor,kendi ailemle sorunlarim var. Hatta suanda da hastayım..
Ben 1 gun bulaşık yikayip yer siliyorsam,oteki gun yatiyorum. Boynumda fitik var.
Dunya mali dunyada kalır.
Keske bunlar olmasaydi da sagligim yerinde olsaydi diyorum bazen. Bunlari bosver onemli olan 2 kisinin mutlulugu ve sağlık
Ben suan hastane hastane geziyorum.. ellerimle kurdugum buyuk hayallerle kurdugum yuvama bir bebek gülüşü eklensin diye.
Herkesin durumu iyi diye harcamak zorunda degil ki neden beklenti icindesin surekli?
Hayat böyle gecmez.
Onlara kin duymandan onlar haberdar olmaz
Yapma böyle lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…