- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Öncesi yaşadıklarımızda var ama tek kusur bu değil ki onların üç kez eşimin zoruyla yollarından dönmeleri çok daha büyük bir ayıp bu sebeple ayrılın denir mi nikahı bile olmuş iki insanaOlsun ama gönüllü ve ya gönülsüz
Sen doğulu olduğunu söylemiştin misafirperver olman gerekir
Hatta benim cok arkadasim var doğulu misafir evlerinde uyuyana kadar onlarda uyumaz baslarinda dururlar misafire hürmet gerekir bence ne vardi yapsaydin bir kahve? Ayip etmişsin. Benimde babam zorla birilerini getirirdi ısrar ede ede hemde gece vakti
Kahvesi çayı yapılırdı yani. Haksiz miyim? Simdi dürüstce bak..
Ben de illüstrasyonun iticiliğini beğenmiştim zatenProfil fotonu begenmedim baby
Esin onlara zorla bize gelin teyze mi dedi ?Öncesi yaşadıklarımızda var ama tek kusur bu değil ki onların üç kez eşimin zoruyla yollarından dönmeleri çok daha büyük bir ayıp bu sebeple ayrılın denir mi nikahı bile olmuş iki insana
Yani ben bunu duysam evlenmeyi tercih etmezdim ya noption.
Evet ciddi anlamda takıntı oldular bana ama eşimde böyle biri hatta benden daha beter ben umursamamayı seçsem bile o bunu yapmazŞaka bir yana ben senin problemimin sebebini az çok tahmin ediyorum sadece ben değil burada bi kaç arkadaş daha yazıyor ama bildiğini okuyorsun . Kendine değer vermiyorsun. Kafanı düşüncelerini hayatını eşinin ailesine öyle negatif harcamışsn ki diplerde derinlerdesin mutsuzsun ve eşini sevmiyorsun . Ayrılsan mutlu olabilecek misin ? Çünkü hiç birşekilde ne sevgi söylemi ne de mutluluk söylemi var kelimelerinden hep nefret agresiflik dökülüyor ve artık kendini de sevmiyorsun bence. Onların sana haksızlıklarna takılmaktan kendin olmaktan çıkmışsın. Aslında biraz bıraksan ve onların yaptıklarını hiç önemli insanlar değillermiş gibi boş versen hayatında bu kadar karmaşa olmayacak . Kaldı ki bütün konuların kayinailenle ilgili . Ciddi boyutta takıntı yapmışsın kendine.
Eşin de ailesinin hareketlerine takıntılı ve yanlış buluyor ? Yoksa sana mı takıntılı davranıyorEvet ciddi anlamda takıntı oldular bana ama eşimde böyle biri hatta benden daha beter ben umursamamayı seçsem bile o bunu yapmaz
Ya bana dügün günüm yapılanları anlatsam demek ki intihar eder.lafı taşıyana kızmadın da kv ne mi bilendin bu mevzuda?
Tespitin kralıevlenmiş olmak için evlenmiş.
ha birde güya acımış eşine.
umduğunu bulamayınca habire kv ye sarıyor ama bence bütün öfkesi kendine ben nasıl böyle bir hata yaptım diye..
Neden alışverişe cümbür cemaat gitmistiniz?Bohça meselesi mesela.Alışverişe kayınvalidem ve görümcemle gitmiştik bir elbise beğendim çok pahalı deyip çıktılar 150 lira birşeydi gecelik takımı beğendim çok parçalı görümcemle buna gerek yok dedi az parçalı aldılar bunların üstüne aldıklarına ses çıkarmadım iyi dedim aldılar aslında beğenen ben değil onlar oldu annem aldıklarını görünce şok geçirdi tezgahdan seçilmiş rengarenk çamaşırlar falan eşime benim kızım nasıl bir bohça hazırladı sana bunlar çingenelere layık dedi olay bu kaynanası herşeyi beğendi sonra çingenelere layık dediler demiş mesela
Bohça meselesi mesela.Alışverişe kayınvalidem ve görümcemle gitmiştik bir elbise beğendim çok pahalı deyip çıktılar 150 lira birşeydi gecelik takımı beğendim çok parçalı görümcemle buna gerek yok dedi az parçalı aldılar bunların üstüne aldıklarına ses çıkarmadım iyi dedim aldılar aslında beğenen ben değil onlar oldu annem aldıklarını görünce şok geçirdi tezgahdan seçilmiş rengarenk çamaşırlar falan eşime benim kızım nasıl bir bohça hazırladı sana bunlar çingenelere layık dedi olay bu kaynanası herşeyi beğendi sonra çingenelere layık dediler demiş mesela
Teyze o gün ayırmaya gelmedi bu durum bayramda oluyor bayramdan neredeyse bir ay sonraydı düğünüm beş gün kala kaynanamla kaynanamın teyzesi ben elimdeyken çeyizi alma bahanesiyle gelip bunu yapıyor kahve yapmadığımı kaynanam bayram günü teyzesine yetiştirdi muhtemelen yada daha sonra bilemiyorum teyzesine bir kahve yapmayandan gelin olmaz anneme ayrılsınlar demiş ne hakaretler ne sözler ben evin merdivenlerinde duydum kadın bana bile kafa tuttu ayrılın diye bende kovdumEsin onlara zorla bize gelin teyze mi dedi ?
Bir konusu vardı yanlış hatırlamıyorsamevlenmiş olmak için evlenmiş.
ha birde güya acımış eşine.
umduğunu bulamayınca habire kv ye sarıyor ama bence bütün öfkesi kendine ben nasıl böyle bir hata yaptım diye..
Ama bize herşeyin en güzeli olacak denildi ben gidip 500 liralık elbise beğenmedim ki durumu çok iyi olan insanlar bunlar durumu yok değil kiE annen dememis mi cingenelere layik diye? Insanlar paralarina gore bisey almis annen de oyle demis. Yalan deil ki bu
Ya bana dügün günüm yapılanları anlatsam demek ki intihar eder.
Eşlerimiz iyi şükür deyip üstünü kapattık.
Kayınvalidemi seviyor muyum ?
Hayır.
Hatta Ramazan Bayramı'nda resmen karşılıklı olarak birbirimize iki kelam ettik.
Ama bu durum orada kaldı ve bitti.
Evime asla yansıtmadım.
Sürekli içimden bilenip durmadım, canıma yazık.
Çocuguma, eşime yazık.
Evin içinde sürekli mutsuz bir suratla eşimin ailesinden dert yanıp durmak bana ne kazandıracak ?
K.validemin zerre kadar kafasına takmadığı şeyi ben neden umursayıp konu edeyim ki.
Hayat çok kısa ya.
Bakıyorum 13 yıl olmuş evleneli.
Gülüp, eglenmek.
Çocugumla zaman geçirmek.
Mutlu olmak, mutlu etmek.
İşte bunlar bana bir anlam katacak.
Öfke, kin, nefret değil.
Ve benim sectigim bu 2 sey 60 tl idi geçen sene oluyor ben o magazada herseyi ve daha pahalilarini almasini da bilirdim. Ayip ama bence yani gorgusuzce kaynana sonra bir sandik yapti bayıldım. Gercekten vizyonlu insanmis ve detayci ama yüz-göz olmanin ne manasi var kaynana ve gorumce ile 2 tane don 1 gecelik icin? Ya hic yapmasalardi ?Bohça meselesi mesela.Alışverişe kayınvalidem ve görümcemle gitmiştik bir elbise beğendim çok pahalı deyip çıktılar 150 lira birşeydi gecelik takımı beğendim çok parçalı görümcemle buna gerek yok dedi az parçalı aldılar bunların üstüne aldıklarına ses çıkarmadım iyi dedim aldılar aslında beğenen ben değil onlar oldu annem aldıklarını görünce şok geçirdi tezgahdan seçilmiş rengarenk çamaşırlar falan eşime benim kızım nasıl bir bohça hazırladı sana bunlar çingenelere layık dedi olay bu kaynanası herşeyi beğendi sonra çingenelere layık dediler demiş mesela
Tamam teyze bayramda geldiginde diyorum ki eşin ona teyze gelin bize gelin bizim eve diye israr mi etti?Teyze o gün ayırmaya gelmedi bu durum bayramda oluyor bayramdan neredeyse bir ay sonraydı düğünüm beş gün kala kaynanamla kaynanamın teyzesi ben elimdeyken çeyizi alma bahanesiyle gelip bunu yapıyor kahve yapmadığımı kaynanam bayram günü teyzesine yetiştirdi muhtemelen yada daha sonra bilemiyorum teyzesine bir kahve yapmayandan gelin olmaz anneme ayrılsınlar demiş ne hakaretler ne sözler ben evin merdivenlerinde duydum kadın bana bile kafa tuttu ayrılın diye bende kovdum
Bir konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam
Eşinin sigara içmesini kv ve kp sorumsuzluğuna bağlayıp onlara nefret kusuyordu burada
Kesinlikle bütün mutsuzluğunu o adamcağızla kadıncağızın üstünden yatıştırmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?