Bu da benim diyet günlüğüm,desteklerinizi bekliyorum...

n_o_d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.244
35
38
İstanbul
Öncelikle günaydın.Aranıza yeni katıldım.Aslında sık sık takip ediyordum ama üye değildim.Taki diyet başarı hikayelerinizi okuyana kadar.
Bugüne kadar birçok diyet denemiş ve 2. gün bırakmış biri olarak kıskanmadım desem yalan olur:17:

Bana gelince:

Liseden sonra nişanlılık dönemine kadar 50'li kilolarında olan ben 70 kilo ile gelinlik giydim.şimdi düşüneceksiniz düğün hazırlıkları stres yapar ve zayıflatır,çok doğru ama bende tersi oldu.çok önemsemedim tabi o zaman.
Sonra hamilelik girdi devreye ve ben 83 kilo ile doğuma gittim.Doğumdan 2 ay sonra 72 kiloydum ve çok mutlu oldum.Heralde emzirme çocuk bakımının verdiği stres falan yardımcı oldu.
Neyse uzatmayayım.Çocuğum şuan 3 yaşında ve ben doğum kilomdanda fazlayım.Yani fazlaydım,6 gün öncesine kadar.tartıda 85 gelene ve forumunuzu okuyana kadar:)
Çok motive edici oldu gerçekten burda yazılanlar.
Şuan uyguladığım bir listem var.Sporda yapıyorum.Günde 40 dk(koşu,jimnastik gibi.)3 litre suyumuda ihmal etmiyorum.Akşam yemeğimi en geç 7'de yiyorum,sabah kalkınca ve yatmadan önce 2 bardak su içiyorum.

bugün tartıldım ve 81'e düşmüşüm:1:

listeye gelince:

Sabah kahvaltım bu ve her sabah aynı oluyor:
1 dilim Tam Buğday Ekmeği
50 Gram ya da bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir
Tatlandırıcılı Çay ya da Kahve
(ben domates salatalıkta yiyorum.)

1.gün yediklerim:
Öğle Yemeği :

haşlanmış 2 adet yumurta
Yanında domates ve salatalık

Akşam Yemeği :

7 Adet Izgarada pişmiş köfte(ben yağsız tavada yaptım)
bol limonlu ve maydanozlu salata

2.gün yediklerim:
Öğle Yemeği :

1 Adet Simit yada poğaça(evde poğaça yapmıştım onu yedim)
1 Adet Evde yapılmış ayran

Akşam Yemeği :

150 gram suda haşlanmış Tavuk
Yanında sınırsız domates ve salatalık

3.gün yediklerim:
Öğle Yemeği :

250 Gram YağsızYoğurt
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
salatalık ve domates

Akşam Yemeği :

2 kase mercimek çorbası
Yanında sınırsız salata

4.gün yediklerim:
Öğle Yemeği:

3 adet patatesi haşlayıp içine bol bol taze soğan, domates, salatalık, limon,zeytinyağı, maydanoz eklenecek.

Akşam Yemeği:

2 adet haşlanmış yumurta
Yanında istediğiniz kadar salata

Bugünkü menüme gelince:

sabah yine aynı kahvaltı.

Öğlen:
az tereyağı eklenmiş bol domatesle yapılmış 2 yumurtalı menemen(nasılda severim)
yanında yeşillik salata

Akşam:
10 kaşık makarna ancak içine çok az tereyağı konulabiliyor(ben hiç eklemeyi düşünmüyorum)
Yanında bol bol yoğurt.

Benimle birlikte yapmak isteyenler varsa çok iyi olur hem birbirimizi motive etmiş oluruz.:1:

Son düzenleme:
birazdan öğlen yemeğimi yicem.saat 2ye doğru yiyorum.öyle ayarladım kendimi.ama menemenin 1 yumurtasını eksilttim:1:umarım böyle azimli devam ederim...

tatlım nacizane fikrim tek taraflı beslenme sabah kahvaltında değişiklikler uygula kesinlikle :21::21:

18.30da akşam yemeğim olan 10 kaşık makarna ve 1 kase yoğurdumu yedim.yatmadan 2 bardak alkali suyumuda içtiğimde bir gün daha geride kalacak:1:

günaydın günlüğüm.dünüde diyetimin dışına çıkmadan ve kaçamaklar yapmadan geçirebildim.çok mutluyum.sabah kalkar kalkmaz 2 bardak karbonatlı(alkali)suyumuda içtim.güzel bir gün olsun herkese...

Bugünkü menüm:

Öğle Yemeği:
3 Adet sosisi salçada haşlıyorsunuz
Yanına istediğiniz kadar salata

Akşam Yemeği:
Kabak Dolması ancak içine çok pirinç konulmayacak(ben biber olarak değiştiricem ve bulgurla yapıcam)
Yanında 150 gram yoğurt

öğle yemeğimde sosis vardı ama yiyemedim,midem kalktı kokusundan.bende dünden dolapta olan haşlanmış 1 patatesin içine yeşillik doldurdum elma sirkesi de ekledim yağ eklemedim tabi.az tuz bol bol gerçek pulkırmızıbiber(metabolizma hızlandırıyormuş).
öğlede böyle geçti:21:

akşam yemeğimide yedim.şöyleki:

1 adet pirinci az bulguru çok biber dolması
3 kaşık yoğurt (bol nane ekledim )

bugünlük ağzımı yemeklere kapatıyorum.haydi bakalım hayırlısı:34:

canım türk kahvesi çekti,1 fincan tatlandırıcılı içtim.o kadar olsun ama kaçamak:17:

günaydın sevgili günlük:1:

sabah kalktım ve 2 bardak karbonatlı suyumu içtim.

7. güne merhaba:3::3::3::3::3::3::3:

7.günün menüsü:

sabah:

1 ince dilim süzme peynir(marka vermiyorum ama yağsız gibi duruyo umarım yanılmıyorumdur)
tost makinesinde yağsız kızartılmış 4 adet yeşil sivri biber(tuz eklemedim)
1 ince dilim kızarmış ekmek
2 bardak açık çay.

spor olarak 15 dakika Leslie sansone 1 mil yürüyüşü,1 saatlik ev işi(spor sayılırmı bilmem:17:)

sıvı olarakta 1,5 litre su.

öğle yemeği menüm:

Kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 Dilim tam buğday ekmeği
Sınırsız salata(salatadan bıktım diyebilirim ama yicem)

akşam yemeği menüm:
Izgara yada haşlanmış tavuk
Sınırsız salata

haydi bakalım tam gaz devam...:nazar::nazar::nazar::nazar:

içine peynir doğradığım kıvırcık salatamı yedim.şimdi suya dadandım.içi iç bitmiyo arkadaş:41:

Son düzenleme:
günlüğünü buldum :)) seni takipteyimm hadi bakalım gitsin kilolarrrr :)

günaydın herkese.
dün akşam canım yemek istemedi eşimin benim için aldığı yeşil elmalardan yedim akşam yemeğinde.karbonatlı suyumuda içip yattım..

ve bu sabahki tartı sonucu:80

yaşasııııııın:nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah kalktım tartıdaki sayıyı görünce bi gazla leslie 2 mil yaptım.gitsin kilolaaaar:3::3::3:

Back
X