- Konu Sahibi deniz_1988
-
evet çok şükür ki güzel bir evim kurulu düzenim var
Ailemle yaşamayı düşünmüyorum evim olduğu için
işimede devam edeceğim
2,5 sene durmadan sömüren,hakaret eden bir adamdan kurtulduğum için mutluyum da ama yinede zor bir süreç
şu borç işi canımı çok sıkıyor
defolup gitti bari şereflice gitseydi borçlarımı üzerime yıkmadan
borsada tekrar battığını düşünüyorum
yoksa böyle sessiz sedasız gitmeye kalkmazdı
olay çıkarırdı sonra aileler bi şekilde öderdi çünkü hep böyle oldu.
Yeni bir hayata başlamak gözümü korkutuyor birazda
Hakkımda hayırlısı olsun keşke zaman su gibi geçse
bütün akrabalarım geldi kuzenlerim yalnız bırakmadı herkes çok destek oldudeniz son durumlar nedir.
ben hatalı yada haksız aramıyorum
ama bu defa kesınlıkle bıttıgıne emınım.
naptın hafta osnunu nasıl gecırdın merak edıyorum
sende mi boşandın falenAhh be canım yaaaaa bu adamdan sana hayır gelmeyecekti bellliydii.
ne olur üzülmeeee hayatın sonu değil bak bende zamanında
herşeyi içime ata ata ataaa kafayı yedim
bende bu dediğinizi anlayamıyorumAllah yardımcın olsun
umarım hayatın bundan sonra daha güzel olur
üzülme sevin kurtuluyorsun
ancak babanın vurması çok yanlış olmuş
befer benimleyken ödemedi avukatlık oldum bundan sonra mı ödeyecekBorçlari odeme ama krediler senin uzerine ailesi yada kendi odesin orali olma bosver verdigin ettiginde yeter
Iyi bir avukata git
Haklarini al
evet çok zor bir dönem paramparça hissediyorumarkadaşım her şeyde bir hayır var. özür dileyerek diyorum ki gözün aydın. bırak gitsin. neleri atlatmışsın bu dönemi mi atlatamayacaksın... borçlar elbet ödenir. ALLAH güç kuvvet versin. anlattığına göre bu işin sonu yokmuş... yani şimdi mevcut kredini ödeyeceksin ve bitecek. ama hayat öyle devam etseydi, ömür boyu borçlu olacaktın.
gelgitlerin çok olacak, paramparça olacaksın, hep kendini suçlayacaksın ama emin ol onlar da yavaş yavaş geçecek. rabbim huzur sağlık versin, her şey halloluyor...
evet hem borcu var hem muayenesi yokDevri sizde olan arabayi sizden habersiz satamazki. Polise kacirilmis diye ihbar yaparsaniz cikar bi yerden. Ayrica sozde satamazsiniz cunku arabanin borcu var hala
baban neyi bekliyor avukat için bence hiç üzülme bundan sonra hayatın bundan daha kötü olmayacak..befer benimleyken ödemedi avukatlık oldum bundan sonra mı ödeyecek
krediler üzerime olduğundan ödemek zorundayım zaten bi tanesi gecikmeye girmiş
kesinlikle tüm imkanlara sahibim çok şükürbaban neyi bekliyor avukat için bence hiç üzülme bundan sonra hayatın bundan daha kötü olmayacak..
amin canım allah razı olsunsonunda kendinde isteyerek bu işin bitmesine gerçekten sevindim. o adama ihtiyacın yok sana çektirmediği kalmadı. babanın haksız olduğunuda düşünmüyorum çok iyi yaptı bence. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün inş.
damat beyin gelip tüm parasını pulunu silip süpürmesini bekliyorsa bilemem ama git babanın odasına hadi öğlen tatili oldu şu işi uzatmayalım neyi bekliyoruz bizi iyice bitirmesini mi desen sanırım hemen çıkarsınız o bürodankesinlikle tüm imkanlara sahibim çok şükür
zaten evlenmeden öncede çok güzel bir hayatım vardı tek kuruş borç bilmez dilediğimi alır huzurluydum
ama bu hayatıma girdi gireli kabusa döndü herşey
bitti çok şükür
babam neyi bekliyor bi anlayabilsem
evet uhde abla sen söylemiştin bense hem direndim ama olmadıah be kızım.. ben sana ilk başlarda söylemiştim demek istemiyorum fakat böyle olacağı ilk evlendiğinde belliydi sen inanmak istemedin. bağımlı kişiler inan ki öyle güzel yalan söylüyorlar ki sen bile bildiğin halde inanıyorsun...
keşke benim sözümü dinleseydin de borçlarını üstüne almasaydın bu kötü olmuş, avukatla görüş bakalım borçlarla ilgili yapabilecek bir şeyleri varmıymış..
sen üzülme doğru bir karar verdin yeni hayatında seni sömürecek erkek müsveddesi olmayacak ve çok güzel bir hayatın olacak...
evet canımmmm soydu soğana çevirdi benisende mi boşandın falen
yok canım cuma günü dedim ki baba ne yapıcaz niye acele ediyorsun pazartesi salı gidersin avukata dedi ama ses seda yok anlayamıyorum insanlarıdamat beyin gelip tüm parasını pulunu silip süpürmesini bekliyorsa bilemem ama git babanın odasına hadi öğlen tatili oldu şu işi uzatmayalım neyi bekliyoruz bizi iyice bitirmesini mi desen sanırım hemen çıkarsınız o bürodan
aynı durumdayım ablaevet canımmmm soydu soğana çevirdi beni
üzerime dünya kadar borç
offff offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?