- 31 Aralık 2014
- 34
- 1
- 13
- 29
- Konu Sahibi laborantask
stockholm sendromu sayilmaz bence benimki cunku ben bunlari sevdigim bi adamla yasadim malesef o sizin dediginiz o olayi yasadiktan sonra karsi tarafa sempati duymaya baslama oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yakaladınStockholm Sendromu diyorum, araştır diyorum.Senin durumunda olan kişi sayısı çok.
Sence bu sana sağlıklı geliyor mu yani ne.bileyim siddet goruyorsun tehdidi ediliyordu hala seviyorsunsimdi o durum soyle siz yanliss anliyorsunuz dogal olarak cunku burda parca parca konusuluyor ben bu cektiklerimi goz onune alinca o adamla bir gelecek istemiyorum ancak bazen oyle iyi oluyorki eski gunlerdeki gibi sanki hic bir derdim yokmus gibi hissediyorum cok seviyorum
stockholm sendromu sayilmaz bence benimki cunku ben bunlari sevdigim bi adamla yasadim malesef o sizin dediginiz o olayi yasadiktan sonra karsi tarafa sempati duymaya baslama oluyo
yani ne desem bilemiyorum bazen duygular karisik oluyorSence bu sana sağlıklı geliyor mu yani ne.bileyim siddet goruyorsun tehdidi ediliyordu hala seviyorsun
iste kadinlar kulubuuuold' canım biz kalkalım.
yaparız öyle şeyler :/iste kadinlar kulubuuu
bir derdimi paylastigim bu gecede
tecavuz iddiasiyla emniyete basvuran(!) cok sevgili bogurtlenkusuna ve arkadaslarina tesekkuru borc bilirim
ip adresimi vermisler.su an sevgilim merkezde cok magduruz.cokkkkkkk
yok yok cikti.hepimiz merkezdeyiz ortalik cennet mahallesi hepimiz oynuyoruz
tovbe yarabbi ben burda derdimi anlattim sen blof yapiyosun sagol canim ya cidden
yok canım gönderdim, resim yüklerken çıkan hatayla uğraşmam gerekti. :/hadi iyi geceler sana
Ne oldu tam olarak yayaparız öyle şeyler :/
Türk polisi, ışık hızıyla çalışarak ciddi anlamda hepimizi gururlandırmaya devam ediyor.
O değil de daha ışık hızına çıkılmadıydı di mi.
Bişey yok yav, bana yazdıgı özel mesajlardaki üslubundan falan feyk oldugu ortaya çıktı, şikayet ettik biz de. bişey yok yani.Ne oldu tam olarak ya