bu dert dusman basina

stockholm sendromu sayilmaz bence benimki cunku ben bunlari sevdigim bi adamla yasadim malesef o sizin dediginiz o olayi yasadiktan sonra karsi tarafa sempati duymaya baslama oluyo

simdi o durum soyle siz yanliss anliyorsunuz dogal olarak cunku burda parca parca konusuluyor ben bu cektiklerimi goz onune alinca o adamla bir gelecek istemiyorum ancak bazen oyle iyi oluyorki eski gunlerdeki gibi sanki hic bir derdim yokmus gibi hissediyorum cok seviyorum
Sence bu sana sağlıklı geliyor mu yani ne.bileyim siddet goruyorsun tehdidi ediliyordu hala seviyorsun

stockholm sendromu sayilmaz bence benimki cunku ben bunlari sevdigim bi adamla yasadim malesef o sizin dediginiz o olayi yasadiktan sonra karsi tarafa sempati duymaya baslama oluyo

Bence de sayılmaz, sizinki bu durumda "hem ağlar, hem giderim" sendromu oluyor.
Değer yargılarınız, algılarınız belli, değişmeye de niyetiniz yok. Yani evliliğinizden keyif almaya bakın iyi zamanlara tutunarak.

Uzmanlar senin yaşadığın durumu "ilişkilerde Stockholm Sendromu" olarak tanımlıyor. Yani sözde aşk ilişkilerinde.Herhangi bir psikoterapiste danışabilirsin ama zaten verdiğimiz çözüm önerileri pek sana uygun olmadığı için bunu da göz ardı edecek gibi görünüyorsun.

iste kadinlar kulubuuu
bir derdimi paylastigim bu gecede
tecavuz iddiasiyla emniyete basvuran(!) cok sevgili bogurtlenkusuna ve arkadaslarina tesekkuru borc bilirim
ip adresimi vermisler.su an sevgilim merkezde cok magduruz.cokkkkkkk
yaparız öyle şeyler :/
Türk polisi, ışık hızıyla çalışarak ciddi anlamda hepimizi gururlandırmaya devam ediyor.
O değil de daha ışık hızına çıkılmadıydı di mi.

yok yok cikti.hepimiz merkezdeyiz ortalik cennet mahallesi hepimiz oynuyoruz
tovbe yarabbi ben burda derdimi anlattim sen blof yapiyosun sagol canim ya cidden

yok yok cikti.hepimiz merkezdeyiz ortalik cennet mahallesi hepimiz oynuyoruz
tovbe yarabbi ben burda derdimi anlattim sen blof yapiyosun sagol canim ya cidden

aa ne blöfü canım, sayfanın kepsini aldıydım dur özelden göndereyim, blöf olmadıgını, gerçekten yardım etmek istediğimi anla yani.

Ne oldu tam olarak ya
Bişey yok yav, bana yazdıgı özel mesajlardaki üslubundan falan feyk oldugu ortaya çıktı, şikayet ettik biz de. bişey yok yani.
yusuf yusufladığından gelip burda çirkeflik yapıyor şimdi, daha da yapar, eheh. :)
ben uyucam birazdan, siz prim vermeyin.

Son düzenleme:
Baban ognenirse kaldiramaz diyorsun
ama o adam sen evlendikten sonra sana birsey yapsa ki yapacak zaten simdiden rengini belli etmis

Böyle olursa canim baban daha mi mutlu olacak

Durumu ailenle paylas kendine yazik etme

Back
X