bu dönemde söz-nişan olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nikahı bile erteledim teee eylüldeydi ama güvenemedim. Annemi babamı riske atamam
Bir de bu süreçleri böyle paldır küldür geçmenizi tavsiye etmem hele ki farklı şehirlerdeyseniz ve aileler henüz hiç tanışmamışsa o nişan söz hazırlık zımbırtıları insanları tanımak için büyük bir fırsat oluyor.
Ben de amaaan ne gerek var deyip aceleye getirdim şimdi pişmanım. Kaldıki sevgilimle 1 yıldır beraber yaşıyorduk ve ailesiyle de bayadır tanışıyordum.

Ben nikah yapıp gideceğim muhtemelen yakın bir zamanda, düğünü ise ağustosa erteledim, olmadı eylül ekim, o da olmadı düğün olmayacak.

Mühim olan mutluluk. Ama böyle bir zamanda, aklı olan bu tür organizasyonlara gelmez. Gelen varsa gamsızdır, kaçmak lazım öyle insandan her virüs olur öylesinde.

Allah gecinden versin de ahiret temalı aktiviteler düzenlemek istemiyosanız koca da kaçmıyo evlilik de kaçmıyo insanlar evladını göremiyo 2 aydır

Suan ne yaparsaniz yapın içinizde kalacak.çünkü alışveriş sus hazırlanması doğru düzgün olmayacak. İnsanları toplamak isteyeceksiniz bu hem insanlar hem toplum sağlığı için tehlikeli. İnsanların düğününe 1 hafta kala iptal oldu siz daha aileleri tanistirmamissiniz baslamamissiniz suan aceleniz ne ? Ortalık sakinlesince keyifli bir şekilde tadını çıkararak yapmak varken.

Olmaz tabiki cevrem de cogu kişi iptal etti davetiyesi basıldığı herseyi hazir olduğu halde, bekleyin hem bu süreçte tanımış olursunuz acele etmeyin derim ben

evde sadece iki aile olsun yüzük takılsın gitsinler yani sadece anne babalar olsun diye düşündüm ama evli abisi var o da ayrı bir şehirde onu çağırmasak garip bir durum oluyor
Reis anlıyorum kavuşmak istiyorsun ad konulsun heyecanı var ama riske girmeye gerenk yok az bi bekleyin normallessin bi ortam şuan emin ol çok tehlikeli

Olmaz erteleyin. Hadi söz, nişan yapılmış, ev hazırlanmış olsa kıyın nikah, evlenin diyelim. Ama şimdi en baştan tanışma, isteme, alışveriş, söz... Çok fazla hareketlilik yaşanacak. Kaç kere aileler gidip gelecek, çarşılara çıkılacak. Gerek yok. Ne kendinizi ne ailenizi riske atmayın.

Şu günlerde sevgiliyle bile bulusulmuyor.
Ne sözü ne nişanı, ne şehirler arası seyehati??
Siz halvet olacaksınız diye üç beş akraba entübe mi olsun? Bu ne bencillik
Aynen. İki ay oldu aynı şehirde olmamıza rağmen nişanlımla görüşmüyoruz. Hem de biz nisanlandik korona cikti, nişanlandigimdan bile birşey anlamadım. Bir bu bir de bu dönemde sanki hicbirsey yokmuscasina nispet yaparcasina, müstakbel kocişini sürekli iftara davet eden müstakbel eltime buradan sovgulerimi iletiyorum.

evde sadece iki aile olsun yüzük takılsın gitsinler yani sadece anne babalar olsun diye düşündüm ama evli abisi var o da ayrı bir şehirde onu çağırmasak garip bir durum oluyor

bu tarz bir tanışmanın bir gereği var mı

yani bunu yapsanız da yapmasanız da aslında kimse tanışmayacak ki

diken üstünde garip bir tören olacak

evlenmek için şartlarınız uygunsa evlenin ya da hepsini seneye erteleyin

Ya o zamanda azdın kudurdun mu kocasızlıktan diyorlar

Bana demediler. Biz soz nisan vs yapmadik sadece dugun oldu 2 tane o da aile israriyla.
Kuzenlerim nişan yapti ama o da sirf olsun diye yapildi aile arasinda kucuk bisey biri nikahtan 1 gun önce evde aile arasinda oldu.
Koronadan önce, korona olsa bizim ailede cogu kişi nikahla geçerdi. Dugun yapacak olan sonra yapardi.
Bizim ailede dugunsuz ayni eve girilmez tripleri de yok nasilsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…