- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi yokoylebisevgili
-
Valla babalara istemek kolay, sevişiyor, istemeyen kadını hamile bırakıyor, sonra yan gel yat çocuk sevilmeye hazır kucağa geliyor. O çok isteyen baba hiç istemeyen anne kadar düşünmemiştir bile belki bu bebeğin nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini. İstiyorum demek ne kolay şey cidden...Sizin yaptığınız ilgi şımarıklığı bu kadar şiddetle karşı çıkmanıza hayret 4 çoçuğum var çok şükür Allah isteyen herkese nasib etsin hayırlısıyla 4 çoçuğumla geziyordum aklımdan gecen vaybe nasıl doğurdum Allahın izniyle inanın üzdüğünüz kadar üzülürsünüz belki çoçuğunuz size anne demicek babasına gidecek çünkü babası çok istemiş bebeğinizde sizi üüzerse ne yapıcaksınız mücizenize sahip çıkın ve çok sevin istemediğiniz halde olmuşsa vardır hikmeti inanın bebeğinizin adına çok üzüldüm
Damızlık damızlık diye yazmışsınız sürekli de. İsteyen 10 tane doğurur isteyen doğurmaz böyle tümör der karnındaki bebeğine. Siz konu sahibine saygı duyarken diğer tek çocuklu veya çok çocuklu kadınlara neden damızlık diyorsunuz?Konu sahibi konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur ya okuma sakın arkadaşım yorumları valla damızlıklar toplanmış yoruma çocuk sahibi olmak istemişsindir olmuşsundur eyvallah kimse bişey diyemez ama sende kalkıp istemeyene acır gibi yok Allah nasip etsin yok kadınlıktan geliyor yok çocuk gibisi var mı psikolojik şiddet uygulayamazsın
en son yorumumu okudunuz mu isteyen istediği kadar çocuk sahibi olabilir olmayana yada olmak istemeyene acır gibi saygısızca laflar edemez saygı işten saygı duyacak bu konuyu özellikle takip ediyorum çocuğu olan kişilerden düzgün Bi yorum görmedim biri demiş kadınlıktan gelir biri demiş ilgi şımarıklığı onlar saygı duyuyor mu başlatana bakın bakalım Bi önce ayrıca tıpta da bebek tümör olarak sayılır vücuttan atılmaya çalışır ilk aylar o yüzden kritiktir düşük riski bardır fakat hormonlar sayesinde bebek tutulur hormonlar yetersiz kalırsa düşük olur araştırınDamızlık damızlık diye yazmışsınız sürekli de. İsteyen 10 tane doğurur isteyen doğurmaz böyle tümör der karnındaki bebeğine. Siz konu sahibine saygı duyarken diğer tek çocuklu veya çok çocuklu kadınlara neden damızlık diyorsunuz?
Yoo her mesajınızı gördüm. Sadece damızlık kelimenize takıldım. Bende yorum yaptım düzgünce 1 çocugum var. İstemeyene saygı duyuyorsunuz ama 4 çocuklu kadına damızlık diyorsunuz. Ayıp.en son yorumumu okudunuz mu isteyen istediği kadar çocuk sahibi olabilir olmayana yada olmak istemeyene acır gibi saygısızca laflar edemez saygı işten saygı duyacak bu konuyu özellikle takip ediyorum çocuğu olan kişilerden düzgün Bi yorum görmedim biri demiş kadınlıktan gelir biri demiş ilgi şımarıklığı onlar saygı duyuyor mu başlatana bakın bakalım Bi önce
Sen alınma o zaman ben ilgi şımarığı diyen kadınlığından vuran insanlara yaptım yorum burda kadını aşağılayanlara merhametsizce yorum yapan ahlaksızlara yaptım ayıbı senden öğrenecek değilim evet çocuk sahibi olmak istemeyene ilgi şımarığı demiyorsa kadın değilsin deniyorsa o kişilere bende damızlık derim ??Yoo her mesajınızı gördüm. Sadece damızlık kelimenize takıldım. Bende yorum yaptım düzgünce 1 çocugum var. İstemeyene saygı duyuyorsunuz ama 4 çocuklu kadına damızlık diyorsunuz. Ayıp.
Herkesin ayıbı kendine olduğuna göre. Kendinizi belli ediyorsunuz. Benşm ne demek istediğimi ve ne yaptığınızın bile farkında değilsiniz. İstediğinizi söyleyin banane. Uğraşamıcam.Sen alınma o zaman ben ilgi şımarığı diyen kadınlığından vuran insanlara yaptım yorum burda kadını aşağılayanlara merhametsizce yorum yapan ahlaksızlara yaptım ayıbı senden öğrenecek değilim evet çocuk sahibi olmak istemeyene ilgi şımarığı demiyorsa kadın değilsin deniyorsa o kişilere bende damızlık derim ??
Uğraşma o zaman yorum yapan sensin kendini belli edende sensin başkası için yapıla yorumu üzerine alma o zaman iyi akşamlarHerkesin ayıbı kendine olduğuna göre. Kendinizi belli ediyorsunuz. Benşm ne demek istediğimi ve ne yaptığınızın bile farkında değilsiniz. İstediğinizi söyleyin banane. Uğraşamıcam.
Sizin yaptığınız ilgi şımarıklığı bu kadar şiddetle karşı çıkmanıza hayret 4 çoçuğum var çok şükür Allah isteyen herkese nasib etsin hayırlısıyla 4 çoçuğumla geziyordum aklımdan gecen vaybe nasıl doğurdum Allahın izniyle inanın üzdüğünüz kadar üzülürsünüz belki çoçuğunuz size anne demicek babasına gidecek çünkü babası çok istemiş bebeğinizde sizi üüzerse ne yapıcaksınız mücizenize sahip çıkın ve çok sevin istemediğiniz halde olmuşsa vardır hikmeti inanın bebeğinizin adına çok üzüldüm
Al birini vur ötekine. İkinizin de dilinden zehir akıyor maşallah. Keşke sizin gibiler hiç yazmasa. Buraya içinden geldiği gibi yazmasın artık insanlar. Azıcık konu sahibiyle diğer üyeleri de düşünerek yazın bi zahmet. Saygılı olmakta zorlanıyorsanız susmanız sizin için daha hayırlıdır.Konu sahibi konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur ya okuma sakın arkadaşım yorumları valla damızlıklar toplanmış yoruma çocuk sahibi olmak istemişsindir olmuşsundur eyvallah kimse bişey diyemez ama sende kalkıp istemeyene acır gibi yok Allah nasip etsin yok kadınlıktan geliyor yok çocuk gibisi var mı psikolojik şiddet uygulayamazsın
Saygı hak edene gösterilir önceki yorumlarımın hiç birinde saygısızlık yapmadım ben bu konuda beni alıntılamanızı anlayamadım ben konu sahibini düşünüyorum zaten yazdıklarım onu yeren aşağılayan değil tam tersi savunan yorumlarAl birini vur ötekine. İkinizin de dilinden zehir akıyor maşallah. Keşke sizin gibiler hiç yazmasa. Buraya içinden geldiği gibi yazmasın artık insanlar. Azıcık konu sahibiyle diğer üyeleri de düşünerek yazın bi zahmet. Saygılı olmakta zorlanıyorsanız susmanız sizin için daha hayırlıdır.
Niye duzeltemesin sizi?Her kadin anne olmak ister, siz istemiyorsaniz bunun alt sebebi bulunur.Bu nefret kendiliginden olusmamistir ,tetikleyen mutlaka bir sey vardir.psikoloğumla paylaştım ama psikiyatri görmedi. artık hiçbir şey beni düzeltemez gibi hissediyorum.
Sizin yorumunuz buradaki tüm kadınlara saygısızlık. Konu sahibine yapılan yorumlara ben de üzüldüm. "Damızlıklar toplanmış" Yazdıgınıza bakın bi. Konu sahibine saygı isteyecekken başkalarına saygısızlık yapamazsın. Neye yaradı o zaman yazdıkların. Dinime küfreden müslüman olsa derler o zaman adama değil mi? Bir şeyi eleştirirken aynı şeyi yaparak konuşmak. İşte tastamam bu senin yaptığın.Saygı hak edene gösterilir önceki yorumlarımın hiç birinde saygısızlık yapmadım ben bu konuda beni alıntılamanızı anlayamadım ben konu sahibini düşünüyorum zaten yazdıklarım onu yeren aşağılayan değil tam tersi savunan yorumlar
İyide sizin anlamadığınız şu keşke biraz düşünerek yorum yapsanız ben buraya saygısızca yorum yapan kişilere yaptım o yorumu doğurmayı bir marifet sanan doğurmayana kadın gözüyle bakmayan ilgi şımarığı olarak gören bize saygısızlık yapana saygı ile cevap vermek zorunda mıyım ? Ben çocuğu olan ve bununla övünmeyen çocuğuyla maddi manevi bakmaya hazır kimseye karşı değilim ki isterse yirmi tane doğursun beni ilgilendirmiyor ha bizler gibi olanlara laf atılıyorsa herkes saygısızca konuşurken Ben neden saygısız yaftası yiyorum başlatana da söz etseydiniz de samimiyetinize inansaydım hedef kitlem ve yaptığım yorumların kime olduğu belli ısrarla tüm kadınlara saygısızlık demenizi anlayamadım ben hedef göstermek mi amacınızshayırlıdır.sizin yorumunuz buradaki tüm kadınlara saygısızlık. Konu sahibine yapılan yorumlara ben de üzüldüm. "Damızlıklar toplanmış" Yazdıgınıza bakın bi. Konu sahibine saygı isteyecekken başkalarına saygısızlık yapamazsın. Neye yaradı o zaman yazdıkların. Dinime küfreden müslüman olsa derler o zaman adama değil mi? Bir şeyi eleştirirken aynı şeyi yaparak konuşmak. İşte tastamam bu senin yaptığın.
Normal olan her kadinin icinde annelik icgusu olmasi , konu sahibi gibi olanlar nadir ve anormal.Alttaki sebep arastirilmali, mutlaka bir bozukluk yada travma vardir.Sahsen ayni yoldan gectim,evliydim ve istenmeyen gebelik yasadim.Hic cocuk dusunmuyordum, cunku genetik bir rahatsizligim vardi ve cocugumda da olabilirdi.Son aylarda kabullendim bebegi, delicesine seviyorum kizimi.Benim hastaligim malesef kizimda da goruldu, ama buna ragmen 2.bebegimide dogurdum.Konu sahibi sakinlesip kendisiyle yuzlessin bence, ailesinin ve esinin kiymetini bilsin.Bir cocuk onu eksik yapmaz , hayati kararmaz.Dunya duzeni boyle gelmis boyle gider.Her kadının içinde annelik duygusu var diyen üyelere gelsin bu konu
Kimsenin anormal olduğu yok hanımefendi haddinizi bilin çocuk sahibi olmak istemek kadar istememek de normal yeter ya artıkNormal olan her kadinin icinde annelik icgusu olmasi , konu sahibi gibi olanlar nadir ve anormal.Alttaki sebep arastirilmali, mutlaka bir bozukluk yada travma vardir.Sahsen ayni yoldan gectim,evliydim ve istenmeyen gebelik yasadim.Hic cocuk dusunmuyordum, cunku genetik bir rahatsizligim vardi ve cocugumda da olabilirdi.Son aylarda kabullendim bebegi, delicesine seviyorum kizimi.Benim hastaligim malesef kizimda da goruldu, ama buna ragmen 2.bebegimide dogurdum.Konu sahibi sakinlesip kendisiyle yuzlessin bence, ailesinin ve esinin kiymetini bilsin.Bir cocuk onu eksik yapmaz , hayati kararmaz.Dunya duzeni boyle gelmis boyle gider.
Yanlış. İçgüdü yalnızca hayvanlarda görülür. Annelik sonradan öğrenilen bir davranıştır.Normal olan her kadinin icinde annelik icgusu olmasi , konu sahibi gibi olanlar nadir ve anormal.Alttaki sebep arastirilmali, mutlaka bir bozukluk yada travma vardir.Sahsen ayni yoldan gectim,evliydim ve istenmeyen gebelik yasadim.Hic cocuk dusunmuyordum, cunku genetik bir rahatsizligim vardi ve cocugumda da olabilirdi.Son aylarda kabullendim bebegi, delicesine seviyorum kizimi.Benim hastaligim malesef kizimda da goruldu, ama buna ragmen 2.bebegimide dogurdum.Konu sahibi sakinlesip kendisiyle yuzlessin bence, ailesinin ve esinin kiymetini bilsin.Bir cocuk onu eksik yapmaz , hayati kararmaz.Dunya duzeni boyle gelmis boyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?