bu durum beni tüketiyor

Valla babalara istemek kolay, sevişiyor, istemeyen kadını hamile bırakıyor, sonra yan gel yat çocuk sevilmeye hazır kucağa geliyor. O çok isteyen baba hiç istemeyen anne kadar düşünmemiştir bile belki bu bebeğin nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini. İstiyorum demek ne kolay şey cidden...

Konu sahibi konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur ya okuma sakın arkadaşım yorumları valla damızlıklar toplanmış yoruma çocuk sahibi olmak istemişsindir olmuşsundur eyvallah kimse bişey diyemez ama sende kalkıp istemeyene acır gibi yok Allah nasip etsin yok kadınlıktan geliyor yok çocuk gibisi var mı psikolojik şiddet uygulayamazsın

Damızlık damızlık diye yazmışsınız sürekli de. İsteyen 10 tane doğurur isteyen doğurmaz böyle tümör der karnındaki bebeğine. Siz konu sahibine saygı duyarken diğer tek çocuklu veya çok çocuklu kadınlara neden damızlık diyorsunuz?

en son yorumumu okudunuz mu isteyen istediği kadar çocuk sahibi olabilir olmayana yada olmak istemeyene acır gibi saygısızca laflar edemez saygı işten saygı duyacak bu konuyu özellikle takip ediyorum çocuğu olan kişilerden düzgün Bi yorum görmedim biri demiş kadınlıktan gelir biri demiş ilgi şımarıklığı onlar saygı duyuyor mu başlatana bakın bakalım Bi önce ayrıca tıpta da bebek tümör olarak sayılır vücuttan atılmaya çalışır ilk aylar o yüzden kritiktir düşük riski bardır fakat hormonlar sayesinde bebek tutulur hormonlar yetersiz kalırsa düşük olur araştırın

Yoo her mesajınızı gördüm. Sadece damızlık kelimenize takıldım. Bende yorum yaptım düzgünce 1 çocugum var. İstemeyene saygı duyuyorsunuz ama 4 çocuklu kadına damızlık diyorsunuz. Ayıp.

Yoo her mesajınızı gördüm. Sadece damızlık kelimenize takıldım. Bende yorum yaptım düzgünce 1 çocugum var. İstemeyene saygı duyuyorsunuz ama 4 çocuklu kadına damızlık diyorsunuz. Ayıp.
Sen alınma o zaman ben ilgi şımarığı diyen kadınlığından vuran insanlara yaptım yorum burda kadını aşağılayanlara merhametsizce yorum yapan ahlaksızlara yaptım ayıbı senden öğrenecek değilim evet çocuk sahibi olmak istemeyene ilgi şımarığı demiyorsa kadın değilsin deniyorsa o kişilere bende damızlık derim ??

Herkesin ayıbı kendine olduğuna göre. Kendinizi belli ediyorsunuz. Benşm ne demek istediğimi ve ne yaptığınızın bile farkında değilsiniz. İstediğinizi söyleyin banane. Uğraşamıcam.

Herkesin ayıbı kendine olduğuna göre. Kendinizi belli ediyorsunuz. Benşm ne demek istediğimi ve ne yaptığınızın bile farkında değilsiniz. İstediğinizi söyleyin banane. Uğraşamıcam.
Uğraşma o zaman yorum yapan sensin kendini belli edende sensin başkası için yapıla yorumu üzerine alma o zaman iyi akşamlar

Al birini vur ötekine. İkinizin de dilinden zehir akıyor maşallah. Keşke sizin gibiler hiç yazmasa. Buraya içinden geldiği gibi yazmasın artık insanlar. Azıcık konu sahibiyle diğer üyeleri de düşünerek yazın bi zahmet. Saygılı olmakta zorlanıyorsanız susmanız sizin için daha hayırlıdır.

Saygı hak edene gösterilir önceki yorumlarımın hiç birinde saygısızlık yapmadım ben bu konuda beni alıntılamanızı anlayamadım ben konu sahibini düşünüyorum zaten yazdıklarım onu yeren aşağılayan değil tam tersi savunan yorumlar

psikoloğumla paylaştım ama psikiyatri görmedi. artık hiçbir şey beni düzeltemez gibi hissediyorum.
Niye duzeltemesin sizi?Her kadin anne olmak ister, siz istemiyorsaniz bunun alt sebebi bulunur.Bu nefret kendiliginden olusmamistir ,tetikleyen mutlaka bir sey vardir.

Ömrünüz boyunca hiç cocuk istemiyormuydunuz? Yoksa şimdimi erken geliyor?

Sizin yorumunuz buradaki tüm kadınlara saygısızlık. Konu sahibine yapılan yorumlara ben de üzüldüm. "Damızlıklar toplanmış" Yazdıgınıza bakın bi. Konu sahibine saygı isteyecekken başkalarına saygısızlık yapamazsın. Neye yaradı o zaman yazdıkların. Dinime küfreden müslüman olsa derler o zaman adama değil mi? Bir şeyi eleştirirken aynı şeyi yaparak konuşmak. İşte tastamam bu senin yaptığın.

Herkes ebeveyn olmak istemeyebilir. Burdaki asıl sorun eşinizin, akrabaların vs vs sizi adeta buna zorlaması. Ne kadar iğrenç bir şey karşıdakini düşünmeden, fikirlerini dinlemeden böylesine zor bir yükün altına sokmak. Ben sizin yerinizde olsam boşanır, çocuğu da aldırırdım ama bu yolu tercih etmediğiniz için yapabileceğiniz tek şey bir psikiyatristten yardım almanız olur.

Bu tarz konuların olmazsa olmazı, yıllardır çocuk sahibi olmak isteyen kadınların senin yerinde olmak için neler vermezdim gibi başlayan cümleleri.
Kimse kimsenin yerine geçemiyor ve anne olma hakkını elinden almıyor. Her kadın anne olmayı istemek zorunda değil. Bu da bir çeşit baskı ve anlamsiz geliyor bana.

Konu sahibi, bu kadar çok çocuk istemiyorken eşime güvendim diyerek tek korunma ile kalmamalıydınız. Baştan çocuk istemiyor oluşunuz kabul edip sonra yan çizen eşe de denilecek çok şey var. Ailenizin istemediğiniz halde bu kadar baskı yapması da yanlış. Ben kürtaja inancım gereği belli bir görüşüm var ama çocuğum da olsa kimseyi böyle bir şeye zorlamak, aldırırsan şöyle yaparız diye tehdit etmek doğru değil.

Ama artık 16 haftalık olmuşsunuz, psikojik destek alıyormuşsunuz zaten gerekirse doktorunuzu değiştirin, farklı yöntemler deneyin. Umarım duygularınız, fikirleriniz değişir, alışırsınız içinizde olduğunuz duruma.

İyide sizin anlamadığınız şu keşke biraz düşünerek yorum yapsanız ben buraya saygısızca yorum yapan kişilere yaptım o yorumu doğurmayı bir marifet sanan doğurmayana kadın gözüyle bakmayan ilgi şımarığı olarak gören bize saygısızlık yapana saygı ile cevap vermek zorunda mıyım ? Ben çocuğu olan ve bununla övünmeyen çocuğuyla maddi manevi bakmaya hazır kimseye karşı değilim ki isterse yirmi tane doğursun beni ilgilendirmiyor ha bizler gibi olanlara laf atılıyorsa herkes saygısızca konuşurken Ben neden saygısız yaftası yiyorum başlatana da söz etseydiniz de samimiyetinize inansaydım hedef kitlem ve yaptığım yorumların kime olduğu belli ısrarla tüm kadınlara saygısızlık demenizi anlayamadım ben hedef göstermek mi amacınız

Ya bu çok hassas bir konu . Tamamen toplumu ikiye bölebilecek bir konu . Kimse kimseyle aynı fikirde , aynı his ve düşüncede olmak zorunda tabi ki değil , ama herkes herkese saygı duymak zorunda . Ve bana göre konu hassas olduğu için ne çocuk arzusuyla yıllardır uğraşıp yanıp tutuşanlar konu sahibini anlayabilir , ne de konu sahibi gibi düşünenler bu tarz tepkiyi hoş görebilir . Yani anne olmak hamile kalmakla , doğurmakla olunmuyor ki sadece . Nice doğurup sokaklara çöplere atanlar varken . Annelik bu değil ki , olamaz da . Konu sahibi anneliği sevip sevmeyeceğini bebeği doğup , onu kucağına alıp onunla zaman geçirene dek bilemeyecek tam anlamıyla . O yüzden doğurunca seversin temennileri pek etkilemeyecektir onu . Sizin için dileğim , umarım görüş açınız değişir , hisleriniz dönüşür ve kendinize zaman vererek bunun üstesinden gelirsiniz . Umarım siz bebeğinizi kabul etmek ve sevgi göstermekte zorlanmazsınız , ve bebeğiniz de bundan mahrum kalmak zorunda kalmaz . Hakkınızda herşeyin en hayırlısı ve güzeli olsun .

Her kadının içinde annelik duygusu var diyen üyelere gelsin bu konu
Normal olan her kadinin icinde annelik icgusu olmasi , konu sahibi gibi olanlar nadir ve anormal.Alttaki sebep arastirilmali, mutlaka bir bozukluk yada travma vardir.Sahsen ayni yoldan gectim,evliydim ve istenmeyen gebelik yasadim.Hic cocuk dusunmuyordum, cunku genetik bir rahatsizligim vardi ve cocugumda da olabilirdi.Son aylarda kabullendim bebegi, delicesine seviyorum kizimi.Benim hastaligim malesef kizimda da goruldu, ama buna ragmen 2.bebegimide dogurdum.Konu sahibi sakinlesip kendisiyle yuzlessin bence, ailesinin ve esinin kiymetini bilsin.Bir cocuk onu eksik yapmaz , hayati kararmaz.Dunya duzeni boyle gelmis boyle gider.

Kimsenin anormal olduğu yok hanımefendi haddinizi bilin çocuk sahibi olmak istemek kadar istememek de normal yeter ya artık

Yanlış. İçgüdü yalnızca hayvanlarda görülür. Annelik sonradan öğrenilen bir davranıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…