Bu durumda ne yapardınız?

Cok yazik ki boyle yalanlara inanip hayaller kuran insanlar var hala

İlişki yaşamak istediğiniz için acele karar vermek istiyorsunuz gibi geliyor bana. Çocukla bi görüşün önce, belki ısınmayacaksınız. Daha görmeden bu ciddi düşüncelere girmek neden? Bundan önceki ilişkilerde hayal kırıklığı yaşamışsınız, bunda da böyle görmeden ciddiyete bağlarsanız aynı şeyleri yaşamanız muhtemel. Tanışmak istiyorsanız akışına bırakın, bi an önce görün ama..

Cok yazik ki boyle yalanlara inanip hayaller kuran insanlar var hala

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Burada herkesin hem fikir olduğu konu 3 günde bir insana güvenmek için çok erken olduğuydu. Doğru, yüzyüze bile güvenemediğimiz bir insana netten ne kadar güvenebilirizki? Ben de sizinle hem fikirim. Kendisi bana ufak da olsa bir güven verdiği için böyle ayrıntılı bir soru sordum. Zaten yeni bir ilişkiye başlama niyetinde değilim ne bedenen ne ruhen. Bu kişi öyle bi denk geldi konuşayım bakalım demiştim. Ama diyelim ki söyledikleri gerçek, bu kişi bana karşı bir şey hissetti diyelim, onu kırmadanda kafamda bu sorular varken görüşmemek daha mı sağlıklı olur bunu öğrenmek istemiştim aslında ben. Evet, yaşadığım olumsuz tecrübelerden sonra her şeyi böyle kendi iyiliğim ve sağlığım için didik didik ediyorum, çok yanlış birşeydir bu belkide bilemiyorum. Ama zamana bırakıp görmek lazım tabi bunların cevabını.

Sosyal medya ağlarından birinde tanıştık zaten bu çocukla. Kendisini zengin göstermeye çalıştığını zannetmiyorum yani. Şu yüzden zannetmiyorum, fotolarda zaten zengin olmadığı ortada iken zengin göstermeye çalışmaz kendini diye düşünüyorum. Kendilerine ait bir iş yapıyormuş, küçük bir şirketleri varmış. Asıl okuduğu mesleği yapmıyormuş. Ama bana ilginç gelen bir husus şuydu, kendisi bana gündüz iş vaktinde çok fazla mesaj atıyor hiç durmadan. Ya gerçekten işsiz ya da iş yapmayan bir şirketlerinin olduğunu düşündürdü bu da bana. Bir de dışardan nasıl derler tam o hanımefendi çizgiyi çizen bir kızım, ailemle vs. Gerçekten de mümkün olduğunca öyle olmaya çalışırım. Bu onun çok hoşuna gitmişti. Bunların hepsini göz önüne alınca kandırmalık bir aile kızı buldum diye düşünmüş olabilir elbette kendisi. Ama asıl öğrenmek istediğim hadi söylediklerinin hepsini doğru varsayalım, bana karşı birşeyler hissetti diyelim, aklımda böyle sorular varken görüşmemek daha mı sağlıklı olur bu durumda diye düşünmüştüm. Öğrenmek istediğim şey buydu yani.

Yüzyüze bile gelmemişsiniz farazi konuşuyorsunuz olayı gereksiz ciddiye almışsınız gerçekten pes diyorum yani
Şöyle de yapabilirsiniz diğerleri okur gider gelinlik modeline karar verin siz

Ben sonuna kadar giderdim. Bi zarar göreceksem görür öyle devam ederdim. Acabalar beni daha çok tüketiyor vallahi.

Ben sonuna kadar giderdim. Bi zarar göreceksem görür öyle devam ederdim. Acabalar beni daha çok tüketiyor vallahi.
İşte bundan önceki ilişkimde maksimum üzüntü+maksimum hayal kırıklığı yaşadım aynen öyle sonuna kadar gideceğim diyerek. Bundan sonra meydana gelecek herhangi bir ilişki durumunda bir daha aynı şeyi yapmaya cesaretimin olduğunu pek zannetmiyorum.

Yurtici yurtdışı gezen adam internetten mi sevgili buluyor?Yapmayın,inanmayın böyle seylere ya:)İlişkinin bir geleceği yok gibi duruyor,anne sorunu otomatikman kalktı ortadan bak:)

Is saatlerinde surekli mesaj atiyormus demekki sosyal medya uzmani :)))

İnsanların anlamadıgı internet evet bazen güvensizde olabiliyor evet lakin burasıda bi internet ve ben normal hayatta da varım karsımdakide neden olmasın
Ben her zaman kendim gibi bildim karsımdakini
Ve evet eşimle internetten tanıstım iyiki de tanısmısım :)
Bence sanal dünyadan biriyle tanısmakla birilerinin tanıstırdıgı biriyle tanısmak arasında hiç bir fark yoktu
Ve benim eşiminde babası yok vefat etmiş
Evin erkeği modundaydı
Lakin ailesi de ilk bikaç ay hala evin reisi o gibi davrandı ancak sonra sonra verdigimiz tepkilerle cizdigimiz sınırla artık ayrı bir aile oldugunun bilincine vardılar

Babası var diye evlendigin kişinin babasının atıyorum nişan zamanı ölmeyecegini nerden biliyorsun buna güvenip yola cıkılmaz
Ve internet kötü oldugu gibi burdaki bazı insanlarında oldugu gibi iyilerle de kaynıyor

Dediğiniz gibi sizin iyi bir aile kızı olduğunuzu farkedip nabza göre şerbet veriyor olabilir, bu çocuk bende hiç olumlu hisler uyandırmadı, şirketinin adını adresini versin size bunu hiç çekinmeden talep edin, o zaman dürüst mü değil mi bir nebze anlarsınız tabi bu bilginin doğru olması bile kıstas olmamalı, sanal ortam gerçekten çok büyük risk üstelik bir önceki ilişkinizde çok yara almışsınız bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekir, gözünüzün önünde olan birine bile hemen güvenmemelisiniz

İçinizde kalmayacaksa kestirip atın o zaman. Ne derse desin annesinin sorumluluğunu alacak. Daha hayatı hakkında ne doğru ne yanlış tam olarak bilmiyorsunuz bile. Hiç riske girip kalbinizi yormayın.

Çok doğru söylüyorsunuz nabza göre şerbet verebiliyor olabilir kesinlikle. Çünkü netteki fotolarda benim ne yapıp ne yapmadığım gün gibi ortadayken, bu çocuğun bir yerde çalışırkenki fotoğrafı vs hiçbir şeyi yok. O yüzden dediklerinizi göz önünde bulundurarak hareket edeceğim. Sürekli bir iltifat etme durumu söz konusu bir de. Örneğin; çok pozitifsin, Türkçen çok düzgün çok kitap okuyan birine benziyorsun, seni daha yakından tanımak isterim muhabbetin çok keyifli, çok hanımhanımcık bir kızsın vs... O benim hangi okuldan mezun olduğumu biliyorken ben onu bile bilmiyorum mesela çünkü fotoğraflarda yok. Diğer erkeklerden farklı yaklaşmayı deneyerek göz boyamaya çalışıyor olabilir. Mantıklı düşününce ve burada söylenenlerle de birleştirince, yalan söylüyor olma ihtimali arttı gözümde.

İçinizde kalmayacaksa kestirip atın o zaman. Ne derse desin annesinin sorumluluğunu alacak. Daha hayatı hakkında ne doğru ne yanlış tam olarak bilmiyorsunuz bile. Hiç riske girip kalbinizi yormayın.
Teşekkür ederim. Ben de öyle yapmam gerektiğini düşünüyorum.

Bu anlattıklarınızdan sonra ben onun size yalan söylediğine eminim, diplomasının resmi olsa bile inanmam ben çünkü böyle sahtekarlar onu da sahte bir şekilde hazırlayıp gösterebilirler çok ama çok temkinli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…