bu erkekler neden bu kadar bencil?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
286
648
41
Ankara
hanımlar sizin eşleriniz de benimki gibi mi? Sürekli huysuz mızmız hep kendi istekleri ön planda. Mesela bu gün çocugu okuldan aldık birlikte eve geldik yemek hazırlanacak çocuk ilgi bekliyor çorba koyacağım ocağa ya çocuğa ya ocağa bakar mısın diyorum sinirlenmeler bağırıp çağırmalar gerçekten boğazıma kadar geldi. Evlenmeden önce bak ikimizde çalışıyoruz yeri gelir çocugumuza bakarsın yeri gelir ev işlerinde yardımcı olursun diye konusurken aaa ne demek hayat elbette müşterek ikimizde eve gelir getiriyorsak evdeki sorumluluklar neden sadece senin olsun diyen adam evlendikten sonra istiyorki geçsin köşeye otursun her şeyi ben yapıyım E bende insanım işten geldik aynı anda çocuga bak yemek hazırla hepsini birden nasıl yapabilirim? gerçekten bu tartışmalardan yoruldum bütün enerjimi bütün moralimi bozuyor gece oldu mu da özel ilgi bekler şimdi neden bu kadar benciller dünya da ki herkes hersey onlara hizmet için var sanki... Sizlerde nasıl durumlar çalışan hanımlardan yorum bekliyorum

Tüm erkekler öyle değil tabiki benim babam ve abim de böyle ama eşim değil yetistirilmeyle ilgili. Kendi babam çayı bitse biz doldururuz o söylemeden ama kayınpederim kalkar kendi doldurur. Eşim de aynıdır misafirliğe bile gitse birinin ona hizmet etmesi onu rahatsız eder. Ben evlenip şehir değiştirince burda iş bulmakta zorlandığı şuanda da hamileyim ama evlendigimiz zamanlar evliliğe adapte olmakta zorluk çektim ev işleri vs esimin işi çok yoğun stresli olmasına rağmen bana neden bu ev bu halde ya da temizlik yapsana vs demedi bugün birliktelikte temizlik yapalım mı dedi . Ben her zaman aile aile aile diyorum çocuklarımızın kendi yapabileceği her şeye müdahale edince babam gibi abim gibi sizin eşiniz gibi insanlar oluyorlar . Eşinizle bu durumu tekrar konuşun ama sesler yükselmeden ve suçlayıcı olmadan yoksa taşa konussaniz fark etmez

kendisi çok modern kadın erkek eşitliğini savunan bi adamdı ya da ben öyle sandım. Bu konuları evlenmeden önce de konuştuk ne demek öyle şey mi olur bu vicdana bile sığmaz birlikte işten gelicez ben oturucam sende ev işi mi yapacaksın gönlüm rahat etmez ki bende kalkar yaparım diyordu evlendik çocuk oldu geçti köşesine.

kendisi çok modern kadın erkek eşitliğini savunan bi adamdı ya da ben öyle sandım. Bu konuları evlenmeden önce de konuştuk ne demek öyle şey mi olur bu vicdana bile sığmaz birlikte işten gelicez ben oturucam sende ev işi mi yapacaksın gönlüm rahat etmez ki bende kalkar yaparım diyordu evlendik çocuk oldu geçti köşesine.
Tekrar konuşun tek başınıza kaldıramadığınızı söyleyin

Back
X